نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 243

موضوع: فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Dark0947 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    با سلام
    دوست من تا جایی که من متوجه شدم شما آقای رسول فلکی مقدم (GOLD TEAM) هستید. البته با توجه به تعداد روز های برگشت وجهی که 10 دقیقه قبل از اینکه اینجا پست بزارید ، در طی تیکت اعلام کرده بودید ، متوجه شدم که شما چه شخصی هستید.
    خوب ما که توضیح دادیم ، جالب اینکه الان که داشتم بررسی می کردم حتی سرویستون رو هم ساسپند نکردیم ، هر چه فرمودید در طی تیکت یا توضیح دادیم و یا اطلاعت امر شد. اگر قرار بر این بود که شما یکبار اینجا اعلام حضور بکنید، دیگه نیازی به تیکت زدن نبود !
    قسمت اول حرف هاتون که در مورد کیفیت سرویس ما هست، هر چند به هیچ عنوان قابل استناد نیست (دلیلش رو هم در طی همان تیکت توضیح دادیم و مدارک لازم رو هم مثل شما که برای اثبات حرفتون ارائه کرده بودید ، ارائه کردیم) ولی به عنوان یک انتقاد قابل قبول هست و از این بابت از شما متشکرم
    اما چیزی که ظاهرا شما از همون ابتدا نمی خواستید قبول بکنید قسمت برگشت وجه یا همان قسمت دوم حرفتون هست! که با وجود اینکه خود شما در طی خرید سرویس با آگاهی کامل تیک "قوانین را قبول دارم" را زدید ، نیازی نمی بینید که قسمتی که شما دوست ندارید ولی با اینحال قبول کردید رو اجرا بکنیم.
    طی قوانین این مورد به وضوح برای افرادی مثل شما توضیح داده شده است. چندین بار هم البته در طی تیکت توضیح داده شد الان هم ظاهرا نیاز به توضیح در این تاپیک هست ! اگر لازم باشه شماره تلفن و ادرس پستی بدید تا کتبا خدمتتون نامه نوشته بشه و یا تماس تلفنی به شکل صوتی زده بشه تا باز هم توضیحات ارائه بشه.
    ولی واقعا مورد چندان سختی برای درک نیست ! قانون برگشت وجه در همان قوانینی که شما قبول کردید به وضوح امده است (در زیر نیز نقل و قول می شود). لینک قوانین هم از طریق زیر قابل دسترس هست.
    https://niracloud.com/tos/

حتی در مورد روزهای کاری و ... نیز توضیح داده شده است. من واقعا متوجه نمی شم ، چه چیزی برای شما غیرقابل درک هست که با وجود چندین بار توضیح ، نقل و قول و .... باز هم در برابر درک این موضوع ساده مقاومت می کنید و در برخی اوقات مثل الان در حال افترا زدن هستید !

تو همین جوابی که شما دادی حداقل 2 تا بی احترامی غیر مستقیم وجود داره! شمایی که به من میگی بد صحبت میکنم خودتون بدتری پس درست صحبت کنین. شما به عنوان پشتیبان وقتی سرویس مشکل داره و مشتری ناراضیه باید چه بخوای چه نخوای وجه رو برگردونین ولی به جاش کلی مقاومت کردین که نه سرویس خوبه و من اشتباه میکنم. اوکی اصلا اشتباه از من. با اون جوابی که شما دادین من خودم میدونستم میمونید دقیق سر همون 12 روز پول رو پس میدید یا دیرتر

شما که اینقدر قانون مداری به چه حقی اسم و فامیل من رو تو یه انجمن دیگه مینویسی ؟ حریم خصوصی چی شد پس ؟ قانون فقط تا جاییش خوبه به نفع شماست نه ؟ مگه بر اساس قانون حریم خصوصی نباید اطلاعات من که اسم و فامیل و حتی نام شرکت من هستش پیش شما محفوظ باشه ؟

من واقعا نمیخواستم بیام و اینجا مطرح کنم موضوع رو ولی وقتی دیدم چقدر بد صحبت میکنید و شخصیتتون چطوریه گفتم اینجا بگم تا کسه دیگه ای مثل من به مشکل دچار نشه . با هر کس مثل خودش رفتار کن!

در مورد انتقادی که از سرویستون کردم تو همین تاپیک بگردی دیگران هم کردن پس مطمئن باش ظاهر سیبه خوبه ولی داخلش کرم خوردست.

و اینم بگم :

جالب اینکه الان که داشتم بررسی می کردم حتی سرویستون رو هم ساسپند نکردیم
    نیازی نبود چون خودم از پنل سرویس رو خاموش کردم و تمام این مدت خاموش بوده . منت نزار سر من من که نگفتم ساسپند نکن.

و بزار قوانینتو به یاد بیارم :

شرکت درقبال حفاظت کامل از اطلاعات شخصی خريدار مسئول بوده و حق استفاده و ارائه به اشخاص ثالث و يا استفاده تبليغاتی را ندارد و تنها در صورت دريافت حکم قضائی اطلاعات شخص مورد تقاضا را بنا بر ضرورت قانونی در اختيار مقام قضائی قرار خواهد داد.
    پس اینجا هی نگو قانون سایت ما فلانه و شما نمیفهمی! اونم وقتی خود شما حریم خصوصی منو زیر پا گذاشتی!
    ویرایش توسط Dark0947 : April 12th, 2020 در ساعت 16:47

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)