-
March 16th, 2020, 14:24
پاسخ : فضاي كار کاربران Web Hosting Talk عکس شرکت کنید

نوشته اصلی توسط
200TBFilm
استارت عزیز شما که از کابرار انتظار عکس دارید چرا شما که شروع کننده این داستان هستی خودت عکس نمیزاری >؟

شروع اینجور تاپیک ها باید با یک عکس از میز خودت شروع بشه.
من یک لپ تام داغون دارم روی تحت با پیژامه خوابیدم
اصلا میز ندارم عکس بزارم
-
تعداد تشکر ها از mhakrami به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2020 14:24
# ADS
-
March 16th, 2020, 16:50

نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیزی که با دیدن تصاویر یک کاربر فکر میکنی که برنامه نویس بودن علت داشتن اون وسایل هستش. قابل توجه ات باشه که به هیچ عنوان شما نمیتونی با برنامه نویس شدن به اون موارد دست پیداکنی.
برای پولدار شدن، تنها کاری که باید بکنی اینه که برنامه نویس نشی.
با احترام
به شدت مخالفم
نمونه برنامه نویسهایی که حداقل ماهی ۲۰۰ میلیون در میارن زیاده
برنامه نویسی برای دیگران و پروژه و این حرفا بله
مثل کارمندی هست
اما برنامه نویسی که فکرش کار کنه و برای خودش کار کنه ، درامدش بینظیره
-
تعداد تشکر ها ازkarjoo به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2020, 16:50
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازtaranoome به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2020, 19:27

نوشته اصلی توسط
Web-Hosting
من فکر نکنم
تمامی اینا از صفر از دسترنج خودشون باشه ..
پدر پولدار !

نوشته اصلی توسط
Web-Hosting
من اسم شخصی نبردم !
فردی ک ریپلی شد طبق حرف شون ( میخوام فردا اینکاره بشم ) نوجوان هستن و ایشون رو حساب این عکس ها فکر میکنن قراره با برنامه نویسی مثلا چنین وضع ارومی بهم زد
و صرفا راهنمایی شدن ک تمامی اینا از صرف دسترنج خود فرد نبوده
قطعا ی پشتوانه ای مثل پدر پولدار نیازه
که طبیعتا پدرشون (mhakrami) کمکشون میکنه
شما از حرف من بد برداشت کردی

نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیزی که با دیدن تصاویر یک کاربر فکر میکنی که برنامه نویس بودن علت داشتن اون وسایل هستش. قابل توجه ات باشه که به هیچ عنوان شما نمیتونی با برنامه نویس شدن به اون موارد دست پیداکنی.
برای پولدار شدن، تنها کاری که باید بکنی اینه که برنامه نویس نشی.
من سالهاست کار می کنم و درصد بالایی از دوستان بنده هم مثل بنده سال ها زمان گذاشتند.
دوستانی دارم که نه تنها زندگی خودشون بلکه زندگی خانواده خودشون رو هم تامین می کنند.
در کل میخوام این منظور رو برسونم که کاملا با این شرایط کاری آشنا هستم و به این واسطه می خوام خیلی رک صحبت کنم.
من شناختی از شما دوستان ندارم ولی از نحوه نوشتن و نوع اعتقادتون میتونم بگم شناختی با این کار (برنامه نویسی) ندارید و اگر هم دارید شناخت بسیار سطحی ای هست.
و حتی می تونم تا این حد پیش برم که ادعا کنم شما هیچ شناختی از هیچ تخصصی ندارید.
جدا از این که برنامه نویسی یکی از پر درآمد ترین تخصص های دنیا از جمله داخل خود ایران هست، حتی با دید نسبتا کمی متوجه می شید که هر تخصصی میتونه منجرب به درآمد مناسب بشه به طوری که این عکس هایی که شما اینجا میبینید شاید حتی دید کوچکی از درآمدی که میتونه ایجاد کنه به شما نمیده.
به نظر بنده مشکل اینجا از عدم شناخت شما نسبت به یک سری تخصص های خاص نیست بلکه عدم درک درست شما از مفهوم تخصص هست.
برنامه نویس شدن، دکتر شدن، مهندس ساختمان شدن، طراح شدن به این معنی هست که شما تو این زمینه ها تخصص دارید و تخصص به این معنی هست که کاری رو میتونید بکنید که از عهده تعداد کمی بر بیاد. و این مسئله بدون شک تو هر زمینه شغلی تبدیل به درآمد مناسب میشه مگر شرایط خاص که بدون شک برنامه نویسی جزو اون ها نیست در نتیجه این مورد رو میتونیم در مقابل نظر شما فاکتور بگیریم.
من شدیدا به شما توصیه می کنم قبل از این که به افراد دیگه در مقابل آینده و علایقشون توصیه ای بکنید، ابتدا تو اون زمینه یک دانش و شناخت نسبی پیدا کنید.
وضعیت جامعه و جوون ها به اندازه کافی بد هست. نیاز نیست شما بدترش هم بکنید.

نوشته اصلی توسط
karjoo
با احترام
به شدت مخالفم
مثل کارمندی هست
من میتونم این مورد رو تایید کنم.
حتی اگر همون کارجویی باشند که من میشناسم (مرکز تحقیقات قزوین؟؟)، ایشون و تیمشون تو همین زمینه فعال هستند و نظرشون گواه هست.
ویرایش توسط navid2zp : March 16th, 2020 در ساعت 19:29
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2020, 21:13

نوشته اصلی توسط
navid2zp
من میتونم این مورد رو تایید کنم.
حتی اگر همون کارجویی باشند که من میشناسم (مرکز تحقیقات قزوین؟؟)، ایشون و تیمشون تو همین زمینه فعال هستند و نظرشون گواه هست.
نه من شخص مد نظر شما نیستم
در کل صحبت هاش شما بسیار منطقی و متین هست
و به نظر من هم برنامه نویسی هم اگر توش واقعا استاد باشی ، یکی از بهترین شغل هاست ...
-
تعداد تشکر ها ازkarjoo به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2020, 22:55

نوشته اصلی توسط
karjoo
با احترام
به شدت مخالفم
مثل کارمندی هست
بله اما ی فرد که فقط برنامه نویس باشه و صرفا علمشو داشته باشه و جایگاه خاصی نباشه به هیچ جایی نمیرسه
مثلا یکی از استاد های دانشگاهمون شرکت طراحی و برنامه نویسی نسباتا بزرگ با کادری 15 تا 20 نفر داره
اما خیلی ببخشید خیلی ببخشید گه تو کلش نیست
چقد شاکی دادگاهی داره و اصلا براش مهم نیست ( پدرشون قاضی شورا بودن - قاضی شوری ! )
قرارداد های سنگین برای پروژه های مزخرف میگیره ( دراین حد که از قالب های رایگان آماده استفاده میکنه ! )
زندگی خیلی توپی هم به قول خودش به هم زده
اونوقت ماهم که گروه برنامه نویسی زدیم تو پول اجاره دفترمون و وام که برای دکوراسیون و سیستم ها گرفته بودیم موندیم جمع کردیم رفتیم + از فلان اصناف هم میمودن میگفتن جواز بده مالیات بده پول بده ببند در رو
من نگفتم ک فلانی چی میکنه چی نمیکنه من راهنمایی استارتر کردم
فقط با داشتن دانش برنامه نویسی خالی یا ( من فردا برنامه نویس میشم ) نمیشه تو این بازار گرگ به جایی رسید
-
تعداد تشکر ها ازWeb-Hosting به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2020, 23:25
جناب طوسی امید وارم که موفق باشید
ولی مارو بردین تو رویااا
-
تعداد تشکر ها از pc.rootall به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2020, 13:12
عضو انجمن
فعلا در شرایط قرنطینه هستم عکس ها از داخل خونه گذاشتم میزم خیلی به هم ریخته هست همه چیز .
در مورد اون دوستمون هم که فرمودن فکر نکنم از دسترنج خودشون هست هم خدمتتون عرض کنم ما با 34 هزار تومن سال 91 شروع کردیم که 8 یا 9 تومن پول دامنه شد. و الان در حال راه اندازی یک دیتا سنتر 7 طبقه هستیم و ...
فعل خواستن خیلی مهمتر هست تا بچه پولدار بودن ، تازه همون بچه پولداری که میفرمائید اونم داره زحمت میکشه که تونسته تو این بازار بمونه.
در مورد دیگران قضاوت نکنیم
photo_2020-03-17_11-46-01.jpg
ویرایش توسط k-h : March 17th, 2020 در ساعت 13:18
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها ازk-h به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2020, 13:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
k-h
فعلا در شرایط قرنطینه هستم عکس ها از داخل خونه گذاشتم میزم خیلی به هم ریخته هست همه چیز .
در مورد اون دوستمون هم که فرمودن فکر نکنم از دسترنج خودشون هست هم خدمتتون عرض کنم ما با 34 هزار تومن سال 91 شروع کردیم که 8 یا 9 تومن پول دامنه شد. و الان در حال راه اندازی یک دیتا سنتر 7 طبقه هستیم و ...
فعل خواستن خیلی مهمتر هست تا بچه پولدار بودن ، تازه همون بچه پولداری که میفرمائید اونم داره زحمت میکشه که تونسته تو این بازار بمونه.
در مورد دیگران قضاوت نکنیم
photo_2020-03-17_11-46-01.jpg
به امید موفقیت های بیشتر هم وطن !
-
تعداد تشکر ها ازAsena به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2020, 14:14
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید