نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید sina_lizard آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    25 پست

پیش فرض پاسخ : ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها

با توجه به توضیحاتی که دادن در مثال شما، این هستش که ایشون یک ماشینی که حرکت نمیکنه رو به شما نشون دادن و گفتن که ما میخواییم از این ماشین استفاده کنیم. شما هم نشستین بررسی کردین و باخودتون گفتین که خب من میام اینو با لاراول از اول درست میکنم. الآن نه شما تونستین با لاراول سایت ایشون رو بزنین، نه تونستین اسکریپت اون بنده خدارو مشکلشو برطرف کنین.

پول رو هم که گرفتین و میگین که من زحمت کشیدم این پول هم حق الزحمه ام. میبخشین ولی زحمتی که کشیدین، تحویلش بدین ازش استفاده کنه حق الزحمه تون هم نوش جونتون.

شما نه تونستین با لاراول بازنویسیش کنین بشون تحویل بدین نه تونستین اسکریپتش رو اصلاح کنین. خخخخخ

دوتا ادرس سایت هستش که از طریق یه رجکس یه عدد رو باید میگرفتین. که خب اگه گرفتین بهش بدین. حالا لاراول یا هرچیزی. بهش تحویل بدین. حتی در عالم واقع بین خودتون هم، این یک مورد رو هم نتونستین انجام بدین.

داری از پول جیب اون بنده خدا نوش جان میکنی، که اتفاقا نوش جونت، اما مردانگی داشته باش زحمتی که کشیدی رو بهش تحویل بده حداقل بدونه این حق الزحمه ای که پرداخت کرده بابت چی بوده.

شما همچنان حتی حرف از دمو وو نمیدونم مثال ماشین میزنی.

با این وضعیت فنی که شما دارین و حرص حق الزحمه ای که دارین برای کاری که تحویل داده نشده، کسب و کار نمیشه که. اینجوری فقط باید تو انجمن از اینو اون پروژه بگیری بعد بیایی چارتا مثال چرخ و ماشین بزنی، هر زحمتی هم میکشی تو لپتاب خودت نگهداری حق الزحمه تم بگیری. همون آپاراتی شم که مثال میزنی، حداقل پول رو میگیره چهارتاچرخ بهش تحویل میده میتونه بره تو دیوار بفروشه. یه کاری انجام میده. زحمتی هم که حق الزحمه شو گرفتی بش بده بذار بره ببینه اصلا کار میکنه؟ اصلا ببینه جوابگوی دونفر هستش که بتونن از ساتیش استفاده کنن. ده نفر هم نه. فقط دو نفر برن از سایتش استفاده کنن.

اگه یه نفر هم ازت پول بگیره برای سایت درست کنه بعد هم بگه خب سایتت درست نشد ولی براش من چهل روز زحمت کشیدم این پولی که دادی برا زحمتیه که کشیدم شما دلت راضی میشه؟ تاپیک هم بیایی بزنی اونم بیاد که ظاهر ماجرا رو با چارتا مثال آپاراتی برعکس جلوه بده بعدشم بگه که ازت اعاده ی شرف میکنم تو خودت خوشت میاد؟

ماشالله با اخلاقی که شما داری راحت تا دوهزارتا پیام میتونی توجیه کنی کارت رو. حوصله میخواد بتونه آدم جواب توجیهات شمارو بده.

یه داور بین خودتون تعیین کنین. مشکلتون رو براش توضیح بدین. انقدر سخت و غیرمنطقیه؟

یه سرچ کن تو گوگل دفتر وکالت باهم دیگه توافق کنین یکی از اون همه وکیل بیکار رو بکنین داور بین خودتون سریع دوروزه تموم شه بره پی کارش مشکلتون رو. وکیل هم راحت تر میتونه توجیهات شمارو جواب بده.

اما وقتی شما اینکاره به این معقولی رو انجام نمیدی یعنی میدونی که داری بی منطق صحبت میکنی و برای حل و فصل شدن ماجرا سره یک تومن میگی که بره شکایت کنه. نهایتش هم بخاد یک تومن ازت بگیره. بابا اون یک تومنا چیه. با جمع کردن صدتا از این یک تومنا بعد هم بگی برو شکایت کن تهشم ده نفر میرن شکایت میکنن پولشونو پس میدی، مطمعن باش پولدار نمیشی.

یه داور تعیین کنین بین خودتون مشکل رو حل کنین. الآن یکهفته ست هنوز مشکلتون حل نشده.
    سلام
    حرف های شما کاملا یک طرفه هست یا هم خود طرف هستین !
    در مثال بالایی که گفتم بهتون پولی پس میدن ؟ ما مسخره شما نیستیم که بیایین یک اسکریپت خراب بهمون بدین ما روش 30 روز کار کنیم موقع ست کردن ببینیم این سایت همه سورس هاش از سایت هایی میخونه که نزدیک ترینش 8 سال پیش بوده و الان وجود خارجی ندارن این اسکریپت از کجا سورس بگیره الان و کار کنه که ما هم اسپورت بوک ست کنیم ؟
    شما یعنی میگین اسپورت بوک جز هسته سایت هست ؟
    هسته سایت ایشون خرابه میتونن دمو از اسکریپت خودشون بالا بیارن همینجا قرار بدن تا هر کسی که مقداری دانش برنامه نویسی داره نگاه کنه سورس های این اسکریپت از کدام دامنه ها میخونه و همون دامنه ها رو توی سایت آرشیو سرچ کنن ببینن چند سال پیش expired شدن
    در جواب این متنتون "یه داور تعیین کنین بین خودتون مشکل رو حل کنین. الآن یکهفته ست هنوز مشکلتون حل نشده"
    ایشون میتونن شکایت بکنن نه نیازی به داور هست و نه نیازی به شما هست که بیایین چشماتونو ببندین و هر چی که سر در نمیارین بگین !
    اینجا وقتی تاپیک میزنن که نتونن کسی که مثلا ازش فلان چیزو خریدن پیدا کنن
    من هر وقت تماس بگیرین همین شماره داخل امضا پاسخ گو هستم هر وقت ادرس خواستین در سایتمون هست
    و اینکه قبل از ایشون شکایت از طرف ما ایجاد شده هم برای صدای ضبط شده ایشون که انواع اقسام تهدید و فحش میدن و هم بخاطر اعاده حیثیت !
    به زودی انشالله داوری میشه این ماجرا اگر اسکریپت ایرادش از سمت ما بود ایشون میتونن اعاده حیثیت کنن و اگر اسکریپت از طرف شما ایراد داشت (به تشخیص کارشناس) جدا از این که سایت پیش بینی داشتن جرم هست . شما باید رضایت مارو در دادگاه جلب کنید
    ویرایش توسط sina_lizard : March 5th, 2020 در ساعت 22:13
    هاستینگ میزبان سرور
    با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
    شماره تماس و تلگرام: 09385924968

2. تعداد تشکر ها از sina_lizard به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)