نوشته اصلی توسط
demonvictor
با توجه به توضیحاتی که دادن در مثال شما، این هستش که ایشون یک ماشینی که حرکت نمیکنه رو به شما نشون دادن و گفتن که ما میخواییم از این ماشین استفاده کنیم. شما هم نشستین بررسی کردین و باخودتون گفتین که خب من میام اینو با لاراول از اول درست میکنم. الآن نه شما تونستین با لاراول سایت ایشون رو بزنین، نه تونستین اسکریپت اون بنده خدارو مشکلشو برطرف کنین.
پول رو هم که گرفتین و میگین که من زحمت کشیدم این پول هم حق الزحمه ام. میبخشین ولی زحمتی که کشیدین، تحویلش بدین ازش استفاده کنه حق الزحمه تون هم نوش جونتون.
شما نه تونستین با لاراول بازنویسیش کنین بشون تحویل بدین نه تونستین اسکریپتش رو اصلاح کنین. خخخخخ
دوتا ادرس سایت هستش که از طریق یه رجکس یه عدد رو باید میگرفتین. که خب اگه گرفتین بهش بدین. حالا لاراول یا هرچیزی. بهش تحویل بدین. حتی در عالم واقع بین خودتون هم، این یک مورد رو هم نتونستین انجام بدین.
داری از پول جیب اون بنده خدا نوش جان میکنی، که اتفاقا نوش جونت، اما مردانگی داشته باش زحمتی که کشیدی رو بهش تحویل بده حداقل بدونه این حق الزحمه ای که پرداخت کرده بابت چی بوده.
شما همچنان حتی حرف از دمو وو نمیدونم مثال ماشین میزنی.
با این وضعیت فنی که شما دارین و حرص حق الزحمه ای که دارین برای کاری که تحویل داده نشده، کسب و کار نمیشه که. اینجوری فقط باید تو انجمن از اینو اون پروژه بگیری بعد بیایی چارتا مثال چرخ و ماشین بزنی، هر زحمتی هم میکشی تو لپتاب خودت نگهداری حق الزحمه تم بگیری. همون آپاراتی شم که مثال میزنی، حداقل پول رو میگیره چهارتاچرخ بهش تحویل میده میتونه بره تو دیوار بفروشه. یه کاری انجام میده. زحمتی هم که حق الزحمه شو گرفتی بش بده بذار بره ببینه اصلا کار میکنه؟ اصلا ببینه جوابگوی دونفر هستش که بتونن از ساتیش استفاده کنن. ده نفر هم نه. فقط دو نفر برن از سایتش استفاده کنن.
اگه یه نفر هم ازت پول بگیره برای سایت درست کنه بعد هم بگه خب سایتت درست نشد ولی براش من چهل روز زحمت کشیدم این پولی که دادی برا زحمتیه که کشیدم شما دلت راضی میشه؟ تاپیک هم بیایی بزنی اونم بیاد که ظاهر ماجرا رو با چارتا مثال آپاراتی برعکس جلوه بده بعدشم بگه که ازت اعاده ی شرف میکنم تو خودت خوشت میاد؟
ماشالله با اخلاقی که شما داری راحت تا دوهزارتا پیام میتونی توجیه کنی کارت رو. حوصله میخواد بتونه آدم جواب توجیهات شمارو بده.
یه داور بین خودتون تعیین کنین. مشکلتون رو براش توضیح بدین. انقدر سخت و غیرمنطقیه؟
یه سرچ کن تو گوگل دفتر وکالت باهم دیگه توافق کنین یکی از اون همه وکیل بیکار رو بکنین داور بین خودتون سریع دوروزه تموم شه بره پی کارش مشکلتون رو. وکیل هم راحت تر میتونه توجیهات شمارو جواب بده.
اما وقتی شما اینکاره به این معقولی رو انجام نمیدی یعنی میدونی که داری بی منطق صحبت میکنی و برای حل و فصل شدن ماجرا سره یک تومن میگی که بره شکایت کنه. نهایتش هم بخاد یک تومن ازت بگیره. بابا اون یک تومنا چیه. با جمع کردن صدتا از این یک تومنا بعد هم بگی برو شکایت کن تهشم ده نفر میرن شکایت میکنن پولشونو پس میدی، مطمعن باش پولدار نمیشی.
یه داور تعیین کنین بین خودتون مشکل رو حل کنین. الآن یکهفته ست هنوز مشکلتون حل نشده.