نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: مشکل در خرید از لیون کامپیوتر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mahdi20 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    123
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در خرید از لیون کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadabed نمایش پست ها
    سلام و ممنون از پاسخ،

1- من تقریبا تمام کالاهای مورد نیازم رو اینترنتی خریدم می کنم، اولویتم دی جی کالا هست و این مانیتور ها هم در دیجی کالا موجود نبود، لیون کامپیوتر اولویت دوم من بود.
    2- اون قسمت معیوب تو عکسی که گذاشتم هست، آیا شما می تونید تشخیص بدید؟ (اون قسمتی که ضربه خورده توی عکس هست)
    جعبه ای که من تحویل گرفتم به لحاظ ظاهر کلی سالم سالم بود و هیچ اثری از آسیب فیزیکی درِش نیست، واقعا از روی ظاهر جعبه نمی شد این تشخیص رو داد. مشخصا لیون کامپیوتر باید یه بسته بندی - هر چند مختصر - انجام میداد. چیزی که از پست به دست من رسید دقیقا همونه که عکسش رو ارسال کردم،

یه موردی که هست، این آپشنی که من انتخاب کردم برای ارسال بسته، گزینه پیشفرض خود لیون کامپیوتر بود اگر به فرض که این اتفاق ممکن بوده توی پست بیوفته، خود لیون نباید توی لیست انتخاب ها به عنوان پیشفرض میذاشت،
    2- اون قسمت معیوب تو عکسی که گذاشتم هست، آیا شما می تونید تشخیص بدید؟ (اون قسمتی که ضربه خورده توی عکس هست)

واقعا از تو عکس بسیار طبیعی جلوه می کنه و قابل تشخیص نیست اما اگر متاسفانه این مشکلات به سر ادم بیاد در خرید های بعدی ادم کالا رو مرجوع می کنه

بله قبول دارم اگر هم هزینه ای اظافه دریافت میکردن و بسته بندی اصولی تری کالا رو داخل اون قرار میدادن تا اگر هرگونه صدمه ای رسید به بسته بندی دوم برسه عالی بود .

متاسفم برای اتفاق پیش اومده و متعجبم که این کم کاری از کدوم یک از طرفین سرویس دهنده بوده .

یادمه 1-2 سال پیش فردی یک کالایی رو از دی جی کالا خریداری کرده بود و الان حظور ذهن ندارم چه مشکلی داشت اومد جلوی درب مغازه یا شرکت تو پیاده رو و اون کالا رو با پاش فکر کنم لح کرد (موبایل بود)

2. تعداد تشکر ها از mahdi20 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)