بند هم موافق هستم، راه اندازی سایت قدم صفر شما هست برای ورود به دنیای دیجیتال و راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هست!
قبل از راه اندازی سایت باید کاملا ساختار پروژه را بچینید و استراتژی لازم را داشته باشید بعد از راه اندازی سایت باید طبق برنامه ریزی پیش برید و
- همزمان شروع به درج محصولات و تولید محتوای سئو شده کنید جهت افزایش سئو سایت
- شما باید از هر کلمه ای که مینویسید بتونید پول در بیارید پس حتما باید از صفحه محتوای غیر فروشی سایت هم درآمد داشته باشید، مثلا اگر مقاله ای مینویسید حتما در اون محصولات رو معرفی کنید و یا راه حلی برای برقراری ارتباط با شما یا دریافت راهنمایی بیشتر ایجاد کنید و مشتری رو به حرکت کردن در سایت وادارید
- درصورتی که بودجه و زمان کافی دارید از قالب های آماده وردپرس استفاده نکنید! سعی کنید یا خودتون قالب سازی وردپرس رو یاد بگیرید یا از شخص دیگه ای کمک بگیرید و قالب اختصاصی خودتون رو بسازید
- امروز دیگه ساخت قالب اختصاصی در وردپرس کار سختی نیست، کافیه کار با افزونه المنتور رو کامل یادبگیرید
- با قالب اختصاصی میتونید ساختار هر صفحه رو متناسب با مخاطب هدفتون بسازید و نسبت به نیاز او پیشنهادات جذاب ارائه دهید
- با قالب اختصاصی نیازی به بهینه سازی دوباره نیست و همون ابتدای کار سایت شما بهینه خواهد بود
- مشتریان و گوگل رو رسد کنید، برای مشتریان نقشه راه بچینید هرکاری بکنید که شماره تماس ازشون بگیرید و گوگل را دوست داشته باشید و هرچیزی که میگه رو انجام بدید
- کل حرف گوگل اینه که برای مشتری کار کنید
- تخفیف بدید، کمپین ایجاد کنید، هدف داشته باشید و ...
مطمئنا برای رسیدن به لین 1 و فروش ایده آل کارها بسیار است و جا کم برای نوشتن
درصورتی که میخواید وارد دنیای فروشگاه های اینترنتی بشید قوی حرکت کنید و درست سرمایه گذاری کنید در غیر اینصورت شما فقط یک کارت ویزیت آنلاین خواهید داشت و نه بیشتر!
در مورد موارد دیگه هم من اینستاگرام و دیجیکالا رو پیشنهاد میدم
اگر سوالی داشتید در خدمت هستم