سلام
حرف های شما کاملا یک طرفه هست یا هم خود طرف هستین !
در مثال بالایی که گفتم بهتون پولی پس میدن ؟ ما مسخره شما نیستیم که بیایین یک اسکریپت خراب بهمون بدین ما روش 30 روز کار کنیم موقع ست کردن ببینیم این سایت همه سورس هاش از سایت هایی میخونه که نزدیک ترینش 8 سال پیش بوده و الان وجود خارجی ندارن این اسکریپت از کجا سورس بگیره الان و کار کنه که ما هم اسپورت بوک ست کنیم ؟
شما یعنی میگین اسپورت بوک جز هسته سایت هست ؟
هسته سایت ایشون خرابه میتونن دمو از اسکریپت خودشون بالا بیارن همینجا قرار بدن تا هر کسی که مقداری دانش برنامه نویسی داره نگاه کنه سورس های این اسکریپت از کدام دامنه ها میخونه و همون دامنه ها رو توی سایت آرشیو سرچ کنن ببینن چند سال پیش expired شدن
در جواب این متنتون "
یه داور تعیین کنین بین خودتون مشکل رو حل کنین. الآن یکهفته ست هنوز مشکلتون حل نشده"
ایشون میتونن شکایت بکنن نه نیازی به داور هست و نه نیازی به شما هست که بیایین چشماتونو ببندین و هر چی که سر در نمیارین بگین !
اینجا وقتی تاپیک میزنن که نتونن کسی که مثلا ازش فلان چیزو خریدن پیدا کنن
من هر وقت تماس بگیرین همین شماره داخل امضا پاسخ گو هستم هر وقت ادرس خواستین در سایتمون هست
و اینکه قبل از ایشون شکایت از طرف ما ایجاد شده هم برای صدای ضبط شده ایشون که انواع اقسام تهدید و فحش میدن و هم بخاطر اعاده حیثیت !
به زودی انشالله داوری میشه این ماجرا اگر اسکریپت ایرادش از سمت ما بود ایشون میتونن اعاده حیثیت کنن و اگر اسکریپت از طرف شما ایراد داشت (به تشخیص کارشناس) جدا از این که سایت پیش بینی داشتن جرم هست . شما باید رضایت مارو در دادگاه جلب کنید