مستندات کامل باشه حق را به شما میدن
هرگونه نقص در بسته بندی کالا که منجر به بروز مشکل شود به عهده فروشنده است
مستندات کامل باشه حق را به شما میدن
هرگونه نقص در بسته بندی کالا که منجر به بروز مشکل شود به عهده فروشنده است
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
امیدوارم که اینطور باشه،
راستش مانیتورها بدون هیچ بسته بندی فرستاده شده بود که من واقعا تعجب کردم،
من چندین سال هست که مشتری لیون کامپیوتر هستم و راستش فکر نمی کردم که اینجور پشت یه مشتری چندین ساله رو خالی کنه،
شد درس عبرت که دیگه از این وب سایت ها خرید نکنم و ترجیحا از دیجی کالا که مسوولیت پست رو هم قبول می کنه خرید کنم،
خود دیجی کالا هم تعریفی نداره فقط تبلیغات داره
قبل از خرید پیشنهاد میکنم همیشه با فروشنده همه ی موارد رو چک کنید تا به مشکلات اینچنینی برخورد نکنید
فعلا از طریق اینماد پیگیر باشید ببینید به کجا میرسه
این هم قطعا توی بار ضربه خورده که احتمالا توی جابجایی ها توسط پست اینطور شده
انشاالله موضوع حل بشه
احتماش هست که بار توی پست اینطور شده باشه،
لیون هم گفته که به ما ربطی نداره شما از پست تحویل گرفتی و امضا دادی برو از پست اقدام کن،
من حتی گفتم که من مرجوع می کنم و اونا هم گفتن مرجوع کنی ما تحویل نمی گیریم و برگشت می زنیم (خیلی جالبه وقتی شما به عنوان مشتری جدید تماس می گیری اینقدر با انرژی صحبت می کنن و احترام میذارن، ولی وقتی بحث پشتیبانی میشه بی ادب ترین افراد میشن که صحبت کردن باهاشون عذاب آوره)
الان چند مساله هست، توجیه لیون کامپیوتر اینکه که پست خودش مسوولیت بسته بندی رو به عهده می گیره، ولی با این حال لیون باید یه عایق ضربه گیر دور مرسولی ها میزده،
و مساله دیگه اینکه من چطوری میتونم به پست ثابت کنم که این اتفاق توی سیستم پستی افتاده یا از قبل اینطور بوده؟ جعبه مانیتور هم سالم هست،
هر طوری حساب کنیم اشتباه از لیون کامپیوتر بوده، جالب اینجاست بجای اینکه بیان مشکل رو حل کنن طلب کار هستن،
یعنی من عمرا دیگه از این فروشگاه خرید کنم و این موضوع رو هم همه جا میگم که بقیه مثل من تو دردسر نیوفتن،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)