نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 243

موضوع: فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نقل قول نوشته اصلی توسط cacodemon نمایش پست ها
    من هیچ مشکلی با اینکه عکس کل تیکت و بزارید ندارم اگر هم خودتون نمیتونید هودم این کارو انجام بدم
    اینکه منابع نداری بفروشی پول بگیری بعد عم بگی خریدی که ۱ اسفند انجام شده برای برگشت پول ۱۰ تا ۲۰ اسفند باید صبر کنم و بگی طبق فوانین تون هست ولی قانون خودتون که موظف شدید در صورتی که مقایرت داشت سرویس با خرید انجام شده سریع اصلاح کنید و میگید که انجام نمیدم خودش بزرگترین بی احترامی هست حتما که نباید فحش بدید به طرف
    ما هیچ موردی رو بدون در نظر گرفتن قوانیمون انجام نمی دیم
    1- در متن قوانین امده که باید منابع رو به شکل دقیق ارائه می کردیم که متاسفانه نشده.
    2- در متن قوانین امده که در صورت عدم تطابق منابع باید از مشتری برای این مورد اجازه گرفته شود و مشتری باید موافقت کند تا سرویس دهی ادامه پیدا کند که متاسفانه همکاران بدون اجازه این کار رو کردند و بعد کلی هم در این باره عذرخواهی کردند و شما هم به عنوان مشتری منابع ارائه شده مورد قبولتون نبود !
    3- در متن قوانین امده که در صورت عدم رضایت مشتری هزینه باید از سمت فروشنده برگشت بخوره ! که هیچ مشکلی در این باره ما به عنوان فروشنده نداریم
    4- ولی در هیچ کجای قوانین نیامده که باید سریعا هزینه برگشت بخوره و ...
    5- در مورد برگشت وجه ما قوانین مخصوص به خودش رو داریم که شامل همه موارد می شود که براتون در طی تیکت و ... توضیح داده شد به شکل کامل و مفصل.

این ها بند های هستند از قوانین ما که شما در حین خرید موافقت و التزام خودتون به این قوانین رو تایید کردید !
    حال شما به دلایل شخصی دیگر دوست ندارید به قوانین احترام بگذارید و فکر می کنید قوانین ما اشتباه هستند و یا حق شما را ضایع خواهند کرد ! و می خواهید برای اینکه این اتفاق نیوفتد اقدام به شکایت بکنید ! باز هم کسی جلودار شما نیست و همه موارد می مونه برای رای دادسرا و مشخص شده تکلیف ما و شما!
    این چیزی بود که خودتون خواستید و اونطور که بنده می بینم چندین بار هم ازتون پرسش شد و بعد از کلی طفره رفتن نهایتا پاسخ دادید "من شکایت میکنم شما برو هر کاری دوست داری بکن تمام"
    حال اینکه شکایتتون رو می خواهید اینجا انجام بدید باید بگم متاسفانه اینجا به هیچ عنوان مشکل شما رو حل نخواهد کرد ! در ضمن اگر به قوانین ما احترام نمی گذارید حداقل به فوانین انجمن و محیط فعالیت اینجا احترام بگذارید ! اینجا جای شکایت و ... نیست!
    ویرایش توسط hpnn.wm : February 24th, 2020 در ساعت 12:39

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    ما هیچ موردی رو بدون در نظر گرفتن قوانیمون انجام نمی دیم
    1- در متن قوانین امده که باید منابع رو به شکل دقیق ارائه می کردیم که متاسفانه نشده.
    2- در متن قوانین امده که در صورت عدم تطابق منابع باید از مشتری برای این مورد اجازه گرفته شود و مشتری باید موافقت کند تا سرویس دهی ادامه پیدا کند که متاسفانه همکاران بدون اجازه این کار رو کردند و بعد کلی هم در این باره عذرخواهی کردند و شما هم به عنوان مشتری منابع ارائه شده مورد قبولتون نبود !
    3- در متن قوانین امده که در صورت عدم رضایت مشتری هزینه باید از سمت فروشنده برگشت بخوره ! که هیچ مشکلی در این باره ما به عنوان فروشنده نداریم
    4- ولی در هیچ کجای قوانین نیامده که باید سریعا هزینه برگشت بخوره و ...
    5- در مورد برگشت وجه ما قوانین مخصوص به خودش رو داریم که شامل همه موارد می شود که براتون در طی تیکت و ... توضیح داده شد به شکل کامل و مفصل.

این ها بند های هستند از قوانین ما که شما در حین خرید موافقت و التزام خودتون به این قوانین رو تایید کردید !
    حال شما به دلایل شخصی دیگر دوست ندارید به قوانین احترام بگذارید و فکر می کنید قوانین ما اشتباه هستند و یا حق شما را ضایع خواهند کرد ! و می خواهید برای اینکه این اتفاق نیوفتد اقدام به شکایت بکنید ! باز هم کسی جلودار شما نیست و همه موارد می مونه برای رای دادسرا و مشخص شده تکلیف ما و شما!
    این چیزی بود که خودتون خواستید و اونطور که بنده می بینم چندین بار هم ازتون پرسش شد و بعد از کلی طفره رفتن نهایتا پاسخ دادید "من شکایت میکنم شما برو هر کاری دوست داری بکن تمام"
    حال اینکه شکایتتون رو می خواهید اینجا انجام بدید باید بگم متاسفانه اینجا به هیچ عنوان مشکل شما رو حل نخواهد کرد ! در ضمن اگر به قوانین ما احترام نمی گذارید حداقل به فوانین انجمن و محیط فعالیت اینجا احترام بگذارید ! اینجا جای شکایت و ... نیست!
    شما به کدوم قانون خودتون احترام گذاشتید؟ که از من انتظار دارید!
    فقط یک قانون و میخوای اجرا کنی اونم دیر کردن در برگشت پول هست؟
    من شکایت هم بکنم که میکنم دلیل نیست که شما پولو نگه داری و برگشت نزنی
    من برای کم فروشی شکایت میکنم نه برای برگشت پولم اون که وظیفه شماس و انجام میدی
    نخیر من شکایتمو اینجا انجام نمیدم فقط برای اطلاع بقیه مشتریان هست
    قوانین انجمنی که به شما اجازه سواستفاده بده قابل احترام نیست

در ضمن شما سابقه برگشت ندادن پول حتی طی تاریخ تعیین شده خودتونو دارید
    https://virgool.io/@arashkk/%DA%A9%D...m-jmoywozkpyla
    ویرایش توسط cacodemon : February 24th, 2020 در ساعت 13:40
    سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

شما به کدوم قانون خودتون احترام گذاشتید؟ که از من انتظار دارید!
    فقط یک قانون و میخوای اجرا کنی اونم دیر کردن در برگشت پول هست؟
    من شکایت هم بکنم که میکنم دلیل نیست که شما پولو نگه داری و برگشت نزنی
    من برای کم فروشی شکایت میکنم نه برای برگشت پولم اون که وظیفه شماس و انجام میدی
    نخیر من شکایتمو اینجا انجام نمیدم فقط برای اطلاع بقیه مشتریان هست
    قوانین انجمنی که به شما اجازه سواستفاده بده قابل احترام نیست

در ضمن شما سابقه برگشت ندادن پول حتی طی تاریخ تعیین شده خودتونو دارید
    https://virgool.io/@arashkk/%DA%A9%D...m-jmoywozkpyla
    از شما عذرخواهی می کنم که همه عالم و ادم باید به قوانین شما احترام بگذارند و نه شما به دیگران !
    قوانین ما هیچ ! شما همین الان دارید در همین انجمن فعالیت می کنید و باید قوانینش رو رعایت بکنید ، اگر قوانین این انجمن قابل احترام نیست ، کسی شما رو مجبور نکرده که اینجا فعالیت داشته باشید ! اگر قوانین اینجا قابل احترام نیست، فعالیت شما اینجا بی معنی هست ! (بماند که شما هم هیچ هزینه ای نکردید و هیچ سود و ضرری از اینجا ندارید)
    شما حتی تفاوت فروش و عدم فروش رو ظاهرا نمی دونید ! شما ما رو متهم به کم فروشی می فرمایید در حالی که اصلا فروشی انجام نشده که کم فروشی بشه و سفارش شما کنسل شده (به درخواست خودتون) پس کم فروشی اصلا مفهومی ندارد !
    وجه شما هم قرار بود برگشت بخوره ولی به خاطر شکایت شما ، پیش ما محفوظ هست و هر موقع شکایت شما انجام شد و رای صادر شد هر مبلغی که لازم باشه به حساب دادگاه واریز می شه و شما می تونید از دادگاه درخواست بکنید ، از اینجا به بعد روند حقوقی هست و متاسفانه به دلیل اینکه فکر می کنید عالم و ادم باید به قوانین خودساخته شما عمل کنند ، هیچ اشنایی به اینگونه قوانین ندارید !
    متاسفانه اقای لشکری در لینکی که دادید حتی یک اسکرین شات هم نگذاشته که چه چیزی بین ما و ایشون رد و بدل شده است ! ایشون بدتر از شما بودند ! اقدام به فحاشی رسمی کردند و بعد از چندین بار اخطار توجهی نکردند ! چیزی که اونجا نوشته شده صرفا اوهام ایشون و یکطرفه به قاضی رفتن ایشون هست ! حتی یک اسکرین شات از نوشته های خودشون برای استناد به حرف هایی که زندند توی اون پست نگذاشتند !
    ولی متاسفانه شما ظاهرا به جای قوانین به حرف های بی منطق و اساس علاقه وافری دارید !
    ویرایش توسط hpnn.wm : February 24th, 2020 در ساعت 14:04

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    از شما عذرخواهی می کنم که همه عالم و ادم باید به قوانین شما احترام بگذارند و نه شما به دیگران !
    قوانین ما هیچ ! شما همین الان دارید در همین انجمن فعالیت می کنید و باید قوانینش رو رعایت بکنید ، اگر قوانین این انجمن قابل احترام نیست ، کسی شما رو مجبور نکرده که اینجا فعالیت داشته باشید ! اگر قوانین اینجا قابل احترام نیست، فعالیت شما اینجا بی معنی هست ! (بماند که شما هم هیچ هزینه ای نکردید و هیچ سود و ضرری از اینجا ندارید)
    شما حتی تفاوت فروش و عدم فروش رو ظاهرا نمی دونید ! شما ما رو متهم به کم فروشی می فرمایید در حالی که اصلا فروشی انجام نشده که کم فروشی بشه و سفارش شما کنسل شده (به درخواست خودتون) پس کم فروشی اصلا مفهومی ندارد !
    وجه شما هم قرار بود برگشت بخوره ولی به خاطر شکایت شما ، پیش ما محفوظ هست و هر موقع شکایت شما انجام شد و رای صادر شد هر مبلغی که لازم باشه به حساب دادگاه واریز می شه و شما می تونید از دادگاه درخواست بکنید ، از اینجا به بعد روند حقوقی هست و متاسفانه به دلیل اینکه فکر می کنید عالم و ادم باید به قوانین خودساخته شما عمل کنند ، هیچ اشنایی به اینگونه قوانین ندارید !
    متاسفانه اقای لشکری در لینکی که دادید حتی یک اسکرین شات هم نگذاشته که چه چیزی بین ما و ایشون رد و بدل شده است ! ایشون بدتر از شما بودند ! اقدام به فحاشی رسمی کردند و بعد از چندین بار اخطار توجهی نکردند ! چیزی که اونجا نوشته شده صرفا اوهام ایشون و یکطرفه به قاضی رفتن ایشون هست ! حتی یک اسکرین شات از نوشته های خودشون برای استناد به حرف هایی که زندند توی اون پست نگذاشتند !
    ولی متاسفانه شما ظاهرا به جای قوانین به حرف های بی منطق و اساس علاقه وافری دارید !

با اینکه میدونم اشتباه دارم میکنم ولی باشه به قانون شما خود نوشته شما که خودتون ۴ تاشو میگید انجام ندادید ولی این آخریشو انجام میدید احترام میزارم
    شما پولو برگشت بزن طبق روال خودت و من تا زمانی که میگی شکایت نمیکنم ولی اگر بعد اون تاریخ شد چی؟
    توی تیکت هم اعلام میکنم
    سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

با اینکه میدونم اشتباه دارم میکنم ولی باشه به قانون شما خود نوشته شما که خودتون ۴ تاشو میگید انجام ندادید ولی این آخریشو انجام میدید احترام میزارم
    شما پولو برگشت بزن طبق روال خودت و من تا زمانی که میگی شکایت نمیکنم ولی اگر بعد اون تاریخ شد چی؟
    توی تیکت هم اعلام میکنم
    با سلام
    1- اینکه بنده تصمیم گیرنده نیستم فقط مدیریت تبلیغات و ... با بنده هست لطفا از طریق همون تیکت پیگیر باشید ولی بنده فکر می کنم مشکلی با همکاری مجدد نخواهند داشت !
    2- دوست من ما بر اساس قوانین خودمون داریم همه موارد رو می پذیریم . کار هایی هم که انجام می دیم در راستای همین قوانین هست هیچ موردی به غیر از قوانین انجام نشده است
    3- با توجه به روحیاتی که بنده از شما می بینم نیازی به نگرانی نیست ! خدا رو شکر نحوه دریافت وجه رو بلدید! فقط خواهش می کنم در صورت عدم واریز به هر دلیلی در موعد مقرر ، برای اخطار اخر یکبار درخواست وجه در تیکت بکنید (چون ممکنه بعضا به دلیل مشغله کاری و ... فراموش بشه)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)