آهان
sorry اشتباه از من بود![]()
آهان
sorry اشتباه از من بود![]()
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام
غیر از هزینه بالا این کارت هایی که از رویال بانک اذربایجان صادر می شوند مشکل دیگری دارند؟ (برای پی پال و خرید های اینترنتی و ... )
ممنون
.
افتضاحه سایتشون ارزش نداره برای ببینی!
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
اگر بتونید شهروندی انگلستان بگیرید خیلی به نفعتونه.
من خیلی روش فکر کردم.
ما همیشه باید در آررزوی خرید بدون واسطه از سایت های خارجی بمونیم....
امروز پارسیان بودم ، حرفی از هزینه 120% نزد !
کسی از این بانک ویزا گرفته ؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
همون شکلی که قبلا خدمت دوستان تو یه تایپیک مشابه عرض کردم، هیچ گونه اعتباری به این کارت ها نیست! چرا؟! چون Visa و Master ایران رو تحریم کردند. الان کاری که این بانک آذربایجانی داره انجام میده خلاف قوانین هست و اگر Visa و Master متوجه بشن این بانک رو جریمه سنگینی میکنند. در نتیبجه تمامی کارتهای صادره باطل و بلاک + پول شما میره داخل خزانه داری آمریکا یا صندوق این بانک آذربایجانی.
بعد دوستان میگن تمام شرکتها از آذربایجان خدمات میدن!! باید بگم خیر ما از انگلیس هم این گونه خدمات رو میدیم اما به هر شخصی یا اشخصای ارائه نمیدیم!
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : June 20th, 2011 در ساعت 14:16
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
بردارید با کشتی برید دوبی کلا خرجتون 150 تومن نمیشه . یه ویزا کارت بگیرید والله !بعد شما به عنوان یک شهروند عرب شناخته میشید!
من چند هفته پیش رفتم پارسیان گفت 100تومن هزینه صدور میشه! یه 50 تومن بذار روش برو امارات . هم چند روز حال کن هم ویزا کارت بگیر !
![]()
کارت هایی که بانک پارسیان میده احتمال بلاک شدنشون کمه ! چرا ؟ چون No Name هستند و حساب بانکی ندارند !
پس وقتی حساب بانکی نداشته باشند فقط از طریق خودشون میشه شارژشون کرد.
فکر کنم صورتحسابشون هم با تاخیر 2 یا 3 روزه باشه !
نکته بعدی اینکه Visa یا مستر متعلق به هر کشوری باشه حتما باید Paypal را از همون کشور ساخت.چرا؟ چون کل بانک های دنیا شماره های کارت های اختصاصی دارند.حتی موسسات مالی هم 8 رقم اول کارت هاشون فقط متعلق به خوشونه ! پس پی پال مثل آب خوردن این موضوع را پی گیری می کنه.
حالا سوال پیش میاد چرا بعضی ها این کار را کردند و مشکلی واسشون پیش نیومده.جواب اینه که پی پال از خداشه که کاربر بیشتر داشته باشه.انتقال بیشتر = سود بیشتر.پس به همه ی موارد رسیدگی نمی کنه.
نکته بعدی اینکه تقریبا اکثر کارت ها موقع شارژ پی پال اون را POS حساب می کنند و وقتی هم که هزینه تبدیل بگیره که دیگه هیهات !!! یه دفعه می بینی 7% پولت به طریق کاملا قانونی به سرقت رفته !
اگر هدفتون عدم وابستگی به واسطه هاست ، کارتی بگیرید که راحت بتونید شارژ کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)