صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 83

موضوع: ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    کارت هایی که بانک پارسیان میده احتمال بلاک شدنشون کمه ! چرا ؟ چون No Name هستند و حساب بانکی ندارند !
    پس وقتی حساب بانکی نداشته باشند فقط از طریق خودشون میشه شارژشون کرد.
    فکر کنم صورتحسابشون هم با تاخیر 2 یا 3 روزه باشه !
    نکته بعدی اینکه Visa یا مستر متعلق به هر کشوری باشه حتما باید Paypal را از همون کشور ساخت.چرا؟ چون کل بانک های دنیا شماره های کارت های اختصاصی دارند.حتی موسسات مالی هم 8 رقم اول کارت هاشون فقط متعلق به خوشونه ! پس پی پال مثل آب خوردن این موضوع را پی گیری می کنه.
    حالا سوال پیش میاد چرا بعضی ها این کار را کردند و مشکلی واسشون پیش نیومده.جواب اینه که پی پال از خداشه که کاربر بیشتر داشته باشه.انتقال بیشتر = سود بیشتر.پس به همه ی موارد رسیدگی نمی کنه.
    نکته بعدی اینکه تقریبا اکثر کارت ها موقع شارژ پی پال اون را POS حساب می کنند و وقتی هم که هزینه تبدیل بگیره که دیگه هیهات !!! یه دفعه می بینی 7% پولت به طریق کاملا قانونی به سرقت رفته !
    اگر هدفتون عدم وابستگی به واسطه هاست ، کارتی بگیرید که راحت بتونید شارژ کنید.
    کارتهای بانک پارسیان رو من ندیدم. ولی میگید No Name هستند. اگر منظور نداشتن اسم و حساب بانک هست باید بگم حساب بانکی فقط برای Visa لازم هست و Master کارت نیاز به حساب بانک نداره.
    در مورد شارژ هم باید خدمتون عرض کنم البته جاهای دیگه رو نمیدونم اگر با Visa پرداختی به غیر از پوند انجام بدید یک پوند Overseas Transaction fee و اینی که شما میگید 7درصد رو تاحالا من ندیدم. ولی با مسترکارت هر پرداختی با هر نرخی داشته باشید ازتون کارمزد نمیگره.

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Techno Pars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    کارتهای بانک پارسیان رو من ندیدم. ولی میگید No Name هستند. اگر منظور نداشتن اسم و حساب بانک هست باید بگم حساب بانکی فقط برای Visa لازم هست و Master کارت نیاز به حساب بانک نداره.
    در مورد شارژ هم باید خدمتون عرض کنم البته جاهای دیگه رو نمیدونم اگر با Visa پرداختی به غیر از پوند انجام بدید یک پوند Overseas Transaction fee و اینی که شما میگید 7درصد رو تاحالا من ندیدم. ولی با مسترکارت هر پرداختی با هر نرخی داشته باشید ازتون کارمزد نمیگره.

موفق باشید
    من مستر هم از CBK.com دارم اما حساب بانکی برای صدور الزامی است.فقط کارت های Prepaid چه ویزا و چه مستر حساب بانکی ندارند.
    هر کارت ویزا و مستری را (مستر را مطمئن نیستم) میشه با داشتن شماره کارت شارژ کرد.اما با توجه به کارمزدهاش به صرفه نیست.
    من چند تا کارت توی پی پالم اد کردم.مثلا اگر بخوام از کارت دیناری،دلار توی پی پال شارژ کنم این کارمزد ها را ازم میگیره : 2.9 + 2 + 2.5 %
    اول هی فحش میدادم به پی پال که داره ***ی میکنه ! بعد دیدم نه بابا خودش گفته.واسه همین کارت دیفالت را کردیت دلاری گذاشتم که در اون حالت فقط 2.9 کارمزد کی میکنه.
    اگر هم پزداخت با خود کارت با مرچنت باشه باز هم هزینه Exchange و کارمزد خرید من میدم !
    البته این ها بسته به هر بانکی متفاوت هستند.

تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

من مستر هم از CBK.com دارم اما حساب بانکی برای صدور الزامی است.فقط کارت های Prepaid چه ویزا و چه مستر حساب بانکی ندارند.
    هر کارت ویزا و مستری را (مستر را مطمئن نیستم) میشه با داشتن شماره کارت شارژ کرد.اما با توجه به کارمزدهاش به صرفه نیست.
    من چند تا کارت توی پی پالم اد کردم.مثلا اگر بخوام از کارت دیناری،دلار توی پی پال شارژ کنم این کارمزد ها را ازم میگیره : 2.9 + 2 + 2.5 %
    اول هی فحش میدادم به پی پال که داره ***ی میکنه ! بعد دیدم نه بابا خودش گفته.واسه همین کارت دیفالت را کردیت دلاری گذاشتم که در اون حالت فقط 2.9 کارمزد کی میکنه.
    اگر هم پزداخت با خود کارت با مرچنت باشه باز هم هزینه Exchange و کارمزد خرید من میدم !
    البته این ها بسته به هر بانکی متفاوت هستند.
    والا اینی که میگید حساب بانکی برای مستر کارت الزامیست رو من قبول ندرام. چون الان سه چهارتا مستر کارت دارم(PerPaid) هم نیستن هرکدوم مبلغی اعتبار دارند و اینا رو من بدون داشتن حساب بانکی گرفتم!
    کلا همین شکلی هست کارتهای ویزا یا مستر را میتوان به راحتی با یک تماس ساده با جایی که صدور کرده تمدید اعتبار کرد.
    چون فکر میکنم کارتهای شما PerPaid باشه! چون من فقط وقتی از ویزاهام خرید میکنم فقط هزینه exch میدم. ولی مستر نه کارمزد نه هزینه exch البته اینیکه میگید کارمز بعضی از سایتها مثل directi میگیرن!
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!

6. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

والا اینی که میگید حساب بانکی برای مستر کارت الزامیست رو من قبول ندرام. چون الان سه چهارتا مستر کارت دارم(PerPaid) هم نیستن هرکدوم مبلغی اعتبار دارند و اینا رو من بدون داشتن حساب بانکی گرفتم!
    کلا همین شکلی هست کارتهای ویزا یا مستر را میتوان به راحتی با یک تماس ساده با جایی که صدور کرده تمدید اعتبار کرد.
    چون فکر میکنم کارتهای شما PerPaid باشه! چون من فقط وقتی از ویزاهام خرید میکنم فقط هزینه exch میدم. ولی مستر نه کارمزد نه هزینه exch البته اینیکه میگید کارمز بعضی از سایتها مثل directi میگیرن!
    موفق باشید
    کارت وقتی متصل به به هیچ حساب بانکی نباشه دیگه Debit به حساب نمیاد و Prepaid هست.من منظورم وصل بودن به حساب بانکی هست وگرنه جز برای کردیت کارد از شما استعلام بانکی نمی گیرند.
    صاحب کارت من هستم بعد شما می گید کارت Credit نیست و Prepaid هست ؟
    بحث سر اضافه هزینه ای که DirectI میگیره نیست.اون یک چیزه دیگه ای هست.
    من دارم میگم شما وقتی میری کارت بانک صادرات را توی ATM ملی میزنی و موجودی می گیری کارمزد پرداخت نمی کنی؟
    تا الان من هر کارتی که دیدم سه نوع کارمزد متفاوت داشته : ATM ، POS و Online ! ربطی هم به نوعش نداره، همشون کارمزد می گیرند.

8. تعداد تشکر ها ازTechno Pars به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

کارت وقتی متصل به به هیچ حساب بانکی نباشه دیگه Debit به حساب نمیاد و Prepaid هست.من منظورم وصل بودن به حساب بانکی هست وگرنه جز برای کردیت کارد از شما استعلام بانکی نمی گیرند.
    صاحب کارت من هستم بعد شما می گید کارت Credit نیست و Prepaid هست ؟
    بحث سر اضافه هزینه ای که DirectI میگیره نیست.اون یک چیزه دیگه ای هست.
    من دارم میگم شما وقتی میری کارت بانک صادرات را توی ATM ملی میزنی و موجودی می گیری کارمزد پرداخت نمی کنی؟
    تا الان من هر کارتی که دیدم سه نوع کارمزد متفاوت داشته : ATM ، POS و Online ! ربطی هم به نوعش نداره، همشون کارمزد می گیرند.
    شما فکر کنم یکم تو معنی ها اشتباه میکنی ما اصولا دو نوع کارت اعتباری داریم
    Debit Card
    Credit Card
    بحث PerPaid و Gift و ... جدا!
    شما برای داشنت Debit Card نیاز به حساب بانکی دارید. یعنی چی یعنی تا زمانی که پول توی حسابتون باشه میتونی ازش استفاده کنید.
    اما Credit Card یعنی کارت اعتباری. یعنی مثلا بانک یا موسسه های مالی میان بر اساس یک سری معیار یک اعبتاری به شما میدن مثلا 2000هزار پوند. شما این دو هزار پوند رو میتونید خرج کنید آنلاین یا POS ولی وقتی بری سراغ ATM بخوایی پول بگیری یه 12 درصد(بستگی به بانک داره بازم این) شارژت میکنه. چرا چون این کارت اعبتاری هست و شما نمیتونی به عنوان کارت نقدی یعنی کارتی که پول بگیری ازش استفاده کنی.
    در مورد کارمزدی که میگید فقط مستر کارت(کردیت کارت) هست که میگیره اونم برای دریافت پول نقد.
    کارتهای ویزا یا دبیت کارت پولی دریافت نمیکنند!
    البته هستند ATM های موسسات مالی کوچک که اگر شما ازشون استفاده کنید یک هزینه ایی شمار و شارژ میکنند ولی درصدشون 95 به 5 هست. یعنی مثلا من الان کارت بانکی Lloyds رو برم توی HSBC استفاده کنم و پول بگیرم من رو شارژ نمیکنه. یا باکارت برم مغازه خریدم کنم شارژ نمیکنه یا آنلاین. در مورد گرفتن موجودی هم از اون 5 درصد کش ماشین هایی که گفتم استفاده کنید هم شارژتون نمیکنند فقط برای گرفتن پول شارژ میکنن

موفق باشید

10. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

شما فکر کنم یکم تو معنی ها اشتباه میکنی ما اصولا دو نوع کارت اعتباری داریم
    Debit Card
    Credit Card
    بحث PerPaid و Gift و ... جدا!
    شما برای داشنت Debit Card نیاز به حساب بانکی دارید. یعنی چی یعنی تا زمانی که پول توی حسابتون باشه میتونی ازش استفاده کنید.
    اما Credit Card یعنی کارت اعتباری. یعنی مثلا بانک یا موسسه های مالی میان بر اساس یک سری معیار یک اعبتاری به شما میدن مثلا 2000هزار پوند. شما این دو هزار پوند رو میتونید خرج کنید آنلاین یا POS ولی وقتی بری سراغ ATM بخوایی پول بگیری یه 12 درصد(بستگی به بانک داره بازم این) شارژت میکنه. چرا چون این کارت اعبتاری هست و شما نمیتونی به عنوان کارت نقدی یعنی کارتی که پول بگیری ازش استفاده کنی.
    در مورد کارمزدی که میگید فقط مستر کارت(کردیت کارت) هست که میگیره اونم برای دریافت پول نقد.
    کارتهای ویزا یا دبیت کارت پولی دریافت نمیکنند!
    البته هستند ATM های موسسات مالی کوچک که اگر شما ازشون استفاده کنید یک هزینه ایی شمار و شارژ میکنند ولی درصدشون 95 به 5 هست. یعنی مثلا من الان کارت بانکی Lloyds رو برم توی HSBC استفاده کنم و پول بگیرم من رو شارژ نمیکنه. یا باکارت برم مغازه خریدم کنم شارژ نمیکنه یا آنلاین. در مورد گرفتن موجودی هم از اون 5 درصد کش ماشین هایی که گفتم استفاده کنید هم شارژتون نمیکنند فقط برای گرفتن پول شارژ میکنن

موفق باشید
    نه عزیز من اشتباه نمی کنم.
    اصولا دو نوع کارت در گذشته داشتیم.یکی Credit و یکی Debit.که بر خلاف گفته شما Debit ها اعتباری حساب نمی شوند.و در چند سال اخیر Prepaid ها که نوعی Git های قابل شارژ هستند هم اضافه شدند.
    من گفتم کارت اعتباری حساب نیاز داره؟ میشه بگید کجای پست های قبلی این را گفتم؟ من گفتم شما برای دریافت کردیت کارت از نظر صلاحیت چک میشید.گرچه همون هم یه جورایی نیاز یه حساب بانکی داره و یک بانک بر حسب فیش حقوق و حسابی که در اون بانک یا بانک های دیگه دارید به شما کردیت میده.
    من کجا در بیان مفاهیم کارت ها اشتباه گفتم؟ لطفا بفرمایید تا توضیح بدم.
    بحث در مورد کارمزد ها بود که شما در پست آخر خودتون هم اشاره کردید که بالاخره این کارمزد ها وجود دارند.اما برخی بانک ها این کارمزد ها را حذف کرده اند.
    من کارمزدهایی که 2.5 و 2.9 بودند را برای پی پال گفتم و نه کارت ها !
    اگر کارت های ویزا کارمزدی دریافت نمی کنند پس چرا همین کارت هایی که پارسیان میده کارمزد دارند؟ (این کارت ها ویزا های پریپید هستند)
    حالا شاید بگید دبیت ها که حساب بانکی دارند کارمزد نمی گیرند که باز توجهتون را به کارت های دبیت رویال بانک جلب می کنم که در تمام موارد کارمزد دارند.
    اینکه کارت های شما کارمزد ندارند دلیلی بر اینکه همه ی کارت ها کارمزد ندارند نیست.بیش از 90% بانک ها که من دیدم کارمزد میگیرند.
    در ضمن دبیت ها و پریپید های ویزا که "الکترون" نامیده می شوند در 99% اوقات دارای کارمزد هستند.

تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نه عزیز من اشتباه نمی کنم.
    اصولا دو نوع کارت در گذشته داشتیم.یکی Credit و یکی Debit.که بر خلاف گفته شما Debit ها اعتباری حساب نمی شوند.و در چند سال اخیر Prepaid ها که نوعی Git های قابل شارژ هستند هم اضافه شدند.
    من گفتم کارت اعتباری حساب نیاز داره؟ میشه بگید کجای پست های قبلی این را گفتم؟ من گفتم شما برای دریافت کردیت کارت از نظر صلاحیت چک میشید.گرچه همون هم یه جورایی نیاز یه حساب بانکی داره و یک بانک بر حسب فیش حقوق و حسابی که در اون بانک یا بانک های دیگه دارید به شما کردیت میده.
    من کجا در بیان مفاهیم کارت ها اشتباه گفتم؟ لطفا بفرمایید تا توضیح بدم.
    بحث در مورد کارمزد ها بود که شما در پست آخر خودتون هم اشاره کردید که بالاخره این کارمزد ها وجود دارند.اما برخی بانک ها این کارمزد ها را حذف کرده اند.
    من کارمزدهایی که 2.5 و 2.9 بودند را برای پی پال گفتم و نه کارت ها !
    اگر کارت های ویزا کارمزدی دریافت نمی کنند پس چرا همین کارت هایی که پارسیان میده کارمزد دارند؟ (این کارت ها ویزا های پریپید هستند)
    حالا شاید بگید دبیت ها که حساب بانکی دارند کارمزد نمی گیرند که باز توجهتون را به کارت های دبیت رویال بانک جلب می کنم که در تمام موارد کارمزد دارند.
    اینکه کارت های شما کارمزد ندارند دلیلی بر اینکه همه ی کارت ها کارمزد ندارند نیست.بیش از 90% بانک ها که من دیدم کارمزد میگیرند.
    در ضمن دبیت ها و پریپید های ویزا که "الکترون" نامیده می شوند در 99% اوقات دارای کارمزد هستند.
    ممنون برای گوش زدتون اون اعتباری اشتباهی اونجا نوشته شده.

اینم جایی که شما گفتید :
    اما حساب بانکی برای صدور الزامی است.فقط کارت های Prepaid چه ویزا و چه مستر حساب بانکی ندارند.
    بله بنده گفتم هستند و جایی نگفتم " برخی " ولی درصدشون 95 به 5 هست!
    بله هنوز هم میگم کارمزد نمیگرن و توجهتون رو به کارتهای دبیت بانکهای Lloyds TSB, HSBC, NatWest, Barclays, Santander جلب میکنم که در هیچ یک از موارد کارمزد نمیگیرن!
    و ایینم که کارتهای شما کارمزد میگیرند دلیل بر اینکه همه ی کارتها کارمزد دارند نمیشه. اگر جمله من رو در پست قبل با دقت میخوند نوشته بودم موسسات مالی کوچک(بانک به حساب نمیان و کارتی صادر نمیکنند) فقط برای ارائه اون سرور ATM شما رو شارژ میکنند. بانک شارژ نمیکنه اون ATM برای سرویسی که به شما میده شما رو شارژ میکنه.
    والا من تو این شش هفت سالی که با این کارتها سر و کار دارم کارمزدی ندیدم ازم بگیرند. از تمامی بانکهایی هم که بالا ذکر کنم حساب دارم. که نگید یکی داره اون یکی نداره!

13. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

من هنوز هم میگم تمام کارت ها چه ویزا و چه مستر نیاز به حساب بانکی دارند.(به جز هدیه ها و پریپیدها)
    دبیت ها که در حقیقت پول داخل حساب را خرج می کنی و کردیت ها را هم که از اعتبار.
    اعتبار را بدون سرمایه و حساب بانکی معتبر و فیش حقوقی و چک برگشتی که نمی دهند.پس یه جورایی داشتند کردیت مستلزم حساب با پوینت عالی هست.
    کردیت کارت من هم کارمزد نداره.اما همه ی دبیت هام برای دریافت در خارج از کشور کویت کارمزد دارند.شما وقتی کردیت توی پی پال اد کردید و از کردیت با پی پال پرداخت کردید،کارمزدی پی پال کم نمیکنه؟

تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

من هنوز هم میگم تمام کارت ها چه ویزا و چه مستر نیاز به حساب بانکی دارند.(به جز هدیه ها و پریپیدها)
    دبیت ها که در حقیقت پول داخل حساب را خرج می کنی و کردیت ها را هم که از اعتبار.
    اعتبار را بدون سرمایه و حساب بانکی معتبر و فیش حقوقی و چک برگشتی که نمی دهند.پس یه جورایی داشتند کردیت مستلزم حساب با پوینت عالی هست.
    کردیت کارت من هم کارمزد نداره.اما همه ی دبیت هام برای دریافت در خارج از کشور کویت کارمزد دارند.شما وقتی کردیت توی پی پال اد کردید و از کردیت با پی پال پرداخت کردید،کارمزدی پی پال کم نمیکنه؟
    برای گرفتن کردیت کارت در خارج از " کویت " شما نیاز به این چیزا نداری! اینجا سیستم هست به اسم Credit Ranking Score که تمام مشخصات شما رو داره. حتما هم نباید حساب داشته باشی یا حساب پُر و پیمون داشته باشید.
    شما اگر پول آب برق تلفن گاز اینترنت موبایل رو به موقع پرداخت کنید براتون پون مثبت در نظر گرفته میشود. بانک با استفاده از این سیستم Score شما رو بدست میاره اگر از اون حد بالاتر بود بهتون میده اگه پایین تر بود نمیده. تموم شده رفت.
    شما با همون کردیت کارتت برو از ATM پول بگیر ببین چقدر کارمزد داره! 12 تا 15 درصد مبلغی که گرفتی اضافه میشه و باید برگردوندید! فرقی هم نداره کدوم ATM . شما باهاش پول نقد نمیتونید بگیرید.
    من کاری به پی پال ندارم اون یه سایت هست و بسته به سیاستهاش شارژ میکنه.
    من توسط مرچنت از سایتهای یورو دلار خرید کردم. از آمریکا خرید کردم. ولی کارمزد بهم نخورده فقط یک پوند هزنیه تبدیل خورده.(با دبیت کارت)
    داشتم میرفتم ایران تو فردوگاه دوبی از چند مغازه مخلتف با Debit کارت خرید کردم کارمزد کم نکرد. تو فرودگاه ترکیه همین شکل.

پس این دلیلی نمیشه که اگه تو " کویت " این شکلی هست بقیه جاهای دنیا هم همین شکلی باشه!
    موفق باشید

16. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن IranianServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    579
    تشکر شده در
    427 پست

خوبی بانک پارسیان اینه که کامزد نمیگیره !!!
    کارمند بانک گفت هر دلاری که خواستی شارژ کنی × قیمت دلار به روز میشه ! همین
    تنها خوبیش اینه
    دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)

18. تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)