-
January 30th, 2020, 09:44
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هویت کامل افراد دستاویزی برای نقض حریم خصوصی افراد در فضای وب
چرا یه موضوع ساده رو اینقدر کشش میدین ؟
ما که قرار نیست خودمون رو به کسی ثابت کنیم یا از خودمون قانون در بیاریم !
موضوعی که دارین در موردش بحث میکنین دل به خواه من و شما نیست که با آوردن دلیل و منطق های مختلف عوض بشه .
چه بخواین چه نخواین فیشینگ ، کلاهبرداری و ... وارد فرهنگ ما شده .
حالا یکی از راه هاش و البته اصلی ترینش این اهراز هویت هست و این رو هر کسی به یه شکلی اجرا میکنه .
مثل اینکه بدن همه ی انسان ها به غذا نیاز داره ، یکی قرمه سبزی میخوره ، یکی استیک و به همین شکل ادامه داره .
همون اول تاپیک هم گفتم مشتری که نمیخواد یا دوست نداره وریفای بشه حتما یه ریگی به کفشش هست .
آن کس که بداند و بداند که بداند
اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند
آگاه نمایید که بس خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
-
تعداد تشکر ها ازa1994n1373 به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2020 09:44
# ADS
-
January 30th, 2020, 10:19
-
تعداد تشکر ها از ali215215 به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2020, 23:28
با امدن رمز دوم پویا منبعد نباید شاید دریافت مدارک خصوصی افراد در فضای وب باشیم
مگر وب سایت هایی که تحت کنترل و نظارت مراکز دولتی و یا وابسته به انها هستند
امیدوارم دوستان خوش ذوق کمپینی راه اندازی کندد با عنوان ` نه به نقض حریم خصوصی افراد `
تا این موضوع به گوش مسولین . مجریان امر . پلیس فتا . نهادهای نظارتی و امنیتی برسه و منبعد شاهد این توهین و سو استفاده آشکار در قبال مردم نباشیم .
هر چند این موضوع دامان تمام فروشنده ها رو میگیره اما ادامه اون بدتر از ادامه ندادن اون هست.
رمز دوم پویا هم دقیقا در راستای این موضوع بود که شخص با اراده و خواست خود نسبت به پرداخت اینترنتی اقدام بکنه
هر چند این موضوع هم می تونه دستاویز جرم باشه
اما در این صورت صرفا می تونه با تهدید و غیره و یا شکاف های امنیتی و باگ انجام بشه که مسولیتی رو متوجه فروشنده نخواهد کرد و مسول و نهادهای مجری و همچنین پلیس آگاهی مسول رسیدگی خواهند بود
بنابراین منبعد دیگه دریافت مدارک از طرف اشخاص حقیقی و حقوقی بدون پایه های محکم و وابستگی به حاکمیت نباید انجام بشه و اینها دلیلی برای این نقض حریم خصوصی افراد نمی تونن داشته باشن
این یک رفتار سم الودی هست که فضای آی تی ایران رو مخدوش کرده و هر چه زودتر باید با همکاری کلیه فعالیت حوضه آی تی ایران تمام بشه
-
-
February 3rd, 2020, 00:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sohan roh
با سلام و احترام ،
گرامی شما دارید با کلمات بازی میکنید !
عرض کردم کجای مواردی که به قول خودتان در بالا با قرمز مشخص کردید نوشته باید ، تاکید میکنم ، باید ، اسکن کارت ملی و عکس کاربر و اطلاعات شخصی و هویتی کاربر ، از کاربر گرفته شود ؟
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد.
ضمنا اگر کوچکترین مشکلی برای اطلاعات شخصی کاربر که به سرویس دهنده داده است ، رخ دهد که نمونه های بسیاری در اینترنت است ، میدانید چه عواقب قضایی در انتظار سرویس دهنده است ؟
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
ممنونم.

نوشته اصلی توسط
sohan roh
عرض کردم کجای مواردی که به قول خودتان در بالا با قرمز مشخص کردید نوشته باید ، تاکید میکنم ، باید ، اسکن کارت ملی و عکس کاربر و اطلاعات شخصی و هویتی کاربر ، از کاربر گرفته شود ؟
فکر کردم واضح هست . ولی اگر نیاز هست تا h1 کنم . دقیقا نوشته ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ هویت ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ بعد میگین کجا نوشته اطلاعات شخصی و هویت ؟ خوب مطالعه نمی کنید که باز تکرار می کنید .
بازی با کلمات کدام هست . بنده متن قانون را کپی پیست کردم . باز می فرمایید بازی با کلمات !!!!
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، **هویت**، **نشانی جغرافیایی** یا **پستی** یا قرارداد اینترنت ( **ip** )، **شماره تلفن **و **سایر مشخصات فردی** را شامل میشود.
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2020, 00:42
حریم خصوصی در ایران فقط یک شوخی هست ..
از وقتی در یک سایت مسخره به اسم مالتینا ثبت نام کردم پیامک های تبلیغاتی از سایت های فروشگاهی مختلف که اصلا اسمشونم نشنیدم برام میاد ...
چند بار هم تماس گرفتم که شماره منو حذف کنید ولی انگار نه انگار ...
متاسفانه در ایران از ایمیل و شماره مشتری ها برای درامدزایی استفاده میشه و اطلاعات مشتری ها رو میفروشن ...
دیگه بماند که مدیران درگاه های واسط چه کارهایی میتونن با کپی کارت ملی انجام بدن ... البته خدا رو شکر که قبلا کپی کارت ملی سری قدیم رو دادم و فکر میکنم الان فاقد اعتبار باشه !
-
-
February 3rd, 2020, 00:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
گرامی شما دارید با کلمات بازی میکنید !
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد.
ضمنا اگر کوچکترین مشکلی برای اطلاعات شخصی کاربر که به سرویس دهنده داده است ، رخ دهد که نمونه های بسیاری در اینترنت است ، میدانید چه عواقب قضایی در انتظار سرویس دهنده است ؟
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
ممنونم.

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
پس کاربر را برای سرویسی که نخریده است وریفای کنند ؟
یعنی ابتدا در مورد شما تحقیق می کنند و بعد میرید خواستگاری ؟
یعنی در مورد شما ابتدا تحقیق می کنند بعد آزمون استخدامی شرکت می کنید ؟
یعنی بانک اول در مورد تقاضای وام شما نظر می دهد و بعد شما تقاضای وام می دهید ؟
خرید شما در یک مجموعه تقاضای شما برای دریافت خدمات از یک مجموعه هست که این مجموعه حق دارد هویت سرویس گیرنده را بررسی کند .
همین الان بازار ثبت نام خودرو داغ داغ هست . شما وقتی فرم ثبت نام خودرو را پر می کنید آیا مشخصات اشتباه وارد می کنید و بعد شرکت مورد نظر از شما برای تایید این مواردی که اعلام کردید مدارک درخواست نمی کند ؟ همان موقع ثبت نام هم از شما 50 میلیون تومان مبلغ دریافت میکند .
فقط یک مورد هست که شما مقاومت دارید در مورد ارایه اطلاعات صحیح و مدارک . اینکه قصد دارید برای استفاده ممنوع از سرویسی که تهیه می کنید استفاده کنید . همه این صحبت ها در ارتباط با حریم شخصی و غیره هم برای کتمان این موضوع هست .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2020, 12:08
عضو انجمن
تو ایران حریم خصوصی کاربر "یعنی کشک و پشم"
اصولا هیچ قانونی در حوزه دیجیتال نداریم.
هرچی داریم بخشنامه هست
بغیر از قانونی که در چند بند و تبصره چند سال پیش مجلس تصویب کرد.
الان چیزی که در مراجع قضایی بعنوان فضای مجازی پرونده ها مورد پیگیری قرار میگیرند، مشابه سازی با مشاغل دیگر دارند.
مثال :
شما در خصوص طراحی وب، با مشتری خود طبق قرار به مشکلی برخورد کردید در زمینه پرداخت.
رجوع میکنید به دادسرای مرتبط
بازپرس و قاضی شما رو ارجاع میدن به کارشناس رسمی
کارشناس رسمی، از شما میخواد که اینطوری براش توضیح بدید :
1- این سایت رو ما یک خونه در نظر میگیریم.
2- چند تا اتاق خواب داره.
3- سرویسش ایرانیه یا چینی
4- پنجره هاش از چه جنسی هستن.
5- چه مقدارش انجام شده و چه مقدارش بعدا انجام میشه.
حالا شما بیا به این بگو، قضیه از چه قراره.بیشتر ادامه نمیدم این موضوع کاملا بر اساس واقعیت و تجربه شخصی بود.
این از بعد قانونیش.
از بعد نحوه فعالیت وبسایتها بخوایم نگاه کنیم ، باز مثال عینی داریم :
پارسال و پیارسال پیش فروش ویژه بلک فرایدی سایت بامیلو، هرکسی میخواست عضو بشه و خرید کنه ازش شماره ملی و ... رو الزامی میخواست! البته ما وقتی دلیل رو خواستیم بعد از چند روز شل کردن و بیخیال شدن.
الان سوال :
بامیلو کجاست؟
اطلاعات هویتی اشخاص کجاست؟
همین رو تطبیق بدید با سایتهایی که الان سلفی میخوان.
یعنی ما خوبیم، اوکی هستیم، شما ثابت کن که مشکل نداری.
سلفی / تصویر کارت بانکی / تصویر کارت ملی.
اون سایت در ازاش چی داره؟ ای نماد؟
ای نماد اصلا کارایی قانونی نداره ! صرفا دکون دستگاهه.
اگر فردا روزی اون سایت با اطلاعات هزاران کاربر، بست و رفت چطور میشه؟
اینها مسائلی هست که بیشتر به خود ما و انتخابمون برمیگرده.
دقت کنیم هرجایی هر اطلاعاتی ندیم.
خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره.کافیه اسم یا کد ملی یک فردی رو بزنی، تمام هست و نیست و شماره تماس و آدرس و اسم پدر و مادر و همه رو بهت میده تا شماره سریال شناسنامه اش.
دقت کنیم فقط.
همین.
-
تعداد تشکر ها از sam_pontiac به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2020, 12:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
تو ایران حریم خصوصی کاربر "یعنی کشک و پشم"
اصولا هیچ قانونی در حوزه دیجیتال نداریم.
هرچی داریم بخشنامه هست
بغیر از قانونی که در چند بند و تبصره چند سال پیش مجلس تصویب کرد.
الان چیزی که در مراجع قضایی بعنوان فضای مجازی پرونده ها مورد پیگیری قرار میگیرند، مشابه سازی با مشاغل دیگر دارند.
مثال :
شما در خصوص طراحی وب، با مشتری خود طبق قرار به مشکلی برخورد کردید در زمینه پرداخت.
رجوع میکنید به دادسرای مرتبط
بازپرس و قاضی شما رو ارجاع میدن به کارشناس رسمی
کارشناس رسمی، از شما میخواد که اینطوری براش توضیح بدید :
1- این سایت رو ما یک خونه در نظر میگیریم.
2- چند تا اتاق خواب داره.
3- سرویسش ایرانیه یا چینی
4- پنجره هاش از چه جنسی هستن.
5- چه مقدارش انجام شده و چه مقدارش بعدا انجام میشه.
حالا شما بیا به این بگو، قضیه از چه قراره.بیشتر ادامه نمیدم این موضوع کاملا بر اساس واقعیت و تجربه شخصی بود.
این از بعد قانونیش.
از بعد نحوه فعالیت وبسایتها بخوایم نگاه کنیم ، باز مثال عینی داریم :
پارسال و پیارسال پیش فروش ویژه بلک فرایدی سایت بامیلو، هرکسی میخواست عضو بشه و خرید کنه ازش شماره ملی و ... رو الزامی میخواست! البته ما وقتی دلیل رو خواستیم بعد از چند روز شل کردن و بیخیال شدن.
الان سوال :
بامیلو کجاست؟
اطلاعات هویتی اشخاص کجاست؟
همین رو تطبیق بدید با سایتهایی که الان سلفی میخوان.
یعنی ما خوبیم، اوکی هستیم، شما ثابت کن که مشکل نداری.
سلفی / تصویر کارت بانکی / تصویر کارت ملی.
اون سایت در ازاش چی داره؟ ای نماد؟
ای نماد اصلا کارایی قانونی نداره ! صرفا دکون دستگاهه.
اگر فردا روزی اون سایت با اطلاعات هزاران کاربر، بست و رفت چطور میشه؟
اینها مسائلی هست که بیشتر به خود ما و انتخابمون برمیگرده.
دقت کنیم هرجایی هر اطلاعاتی ندیم.
خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره.کافیه اسم یا کد ملی یک فردی رو بزنی، تمام هست و نیست و شماره تماس و آدرس و اسم پدر و مادر و همه رو بهت میده تا شماره سریال شناسنامه اش.
دقت کنیم فقط.
همین.
سلام .
تمام مواردی که فرمودید چه ارتباطی به سرویس دهنده دارد ؟
1. قانون کشور در ارتباط با موارد دیجیتال کامل نیست . ارتباط سرویس دهنده که اگر مشتری خود را کاملا شناسایی نکرده باشد طبق همین قانون ناکامل خودش مقصر موضوع خواهد بود چی هست ؟
2. قاضی و کارشناس رسمی به موضوع واقف نیست . ارتباط آن به سرویس دهنده چی هست ؟ در این مورد هم اگر سرویس دهنده مشتری را شناسایی نکرده باشد باز هم مورد اتهام هست .
3. ای نماد کارایی قانونی ندارد . این موضوع چه ارتباطی به سرویس دهنده ای دارد که 10 برابر مدارکی که فرمودید را به علاوه چندین بار هزینه های بی مورد پرداخت کرده است و ارسال نموده است تا این نماد را دریافت نموده است . ارتباط ناکارامدی این ارگان به سرویس دهنده چی هست ؟
4. خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره. این هم به سرویس دهنده ها مربوط هست ؟
لطفا همه چیز را با هم قاطی نکنید . سرویس دهنده طبق همان قانون ناکاملی که می فرمایید می بایست مشتری را شناسایی کند .
اینکه قانون گذار مشخص نکرده است به چه صورت این شناسایی را انجام دهد مشکل سرویس دهنده نیست .
اگر در این مورد اعتراضی دارید به قانون گذارانی که اتفاقا خود شما آن ها را تعیین می کنید مراجعه کنید نه به وبهاستینگ تالک
-
-
February 3rd, 2020, 12:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
سلام .
تمام مواردی که فرمودید چه ارتباطی به سرویس دهنده دارد ؟
1. قانون کشور در ارتباط با موارد دیجیتال کامل نیست . ارتباط سرویس دهنده که اگر مشتری خود را کاملا شناسایی نکرده باشد طبق همین قانون ناکامل خودش مقصر موضوع خواهد بود چی هست ؟
2. قاضی و کارشناس رسمی به موضوع واقف نیست . ارتباط آن به سرویس دهنده چی هست ؟ در این مورد هم اگر سرویس دهنده مشتری را شناسایی نکرده باشد باز هم مورد اتهام هست .
3. ای نماد کارایی قانونی ندارد . این موضوع چه ارتباطی به سرویس دهنده ای دارد که 10 برابر مدارکی که فرمودید را به علاوه چندین بار هزینه های بی مورد پرداخت کرده است و ارسال نموده است تا این نماد را دریافت نموده است . ارتباط ناکارامدی این ارگان به سرویس دهنده چی هست ؟
4.
خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره. این هم به سرویس دهنده ها مربوط هست ؟
لطفا همه چیز را با هم قاطی نکنید . سرویس دهنده طبق همان قانون ناکاملی که می فرمایید می بایست مشتری را شناسایی کند .
اینکه قانون گذار مشخص نکرده است به چه صورت این شناسایی را انجام دهد مشکل سرویس دهنده نیست .
اگر در این مورد اعتراضی دارید به قانون گذارانی که اتفاقا خود شما آن ها را تعیین می کنید مراجعه کنید نه به وبهاستینگ تالک
اول از همه چرا لحن انتقادی داری برادر من؟ 
ما همه سرویس دهنده هستیم.
آخر صحبت من رو بخونید گفتم، همه چیز به دقت و انتخاب خود ما برمیگرده.
اگر دقت کنیم خیلی از مواردی که قانون برای ما متصور نشده و یا ممکن هست برای ما خلاء ایجاد کنه رو میتونیم براش راهکاری پیدا کنیم.
سرویس دهنده، اگر کسب و کار خودش رو جدی میگیره، قطعا مشاور حقوقی و یا وکیل زبدهای برای موارد معاملاتی خودش باید داشته باشه.دلیلش هم مشخص هست و خود شما گفتید.
چون در عین بی قانونی، و در عین حال که سرویس دهنده ها همیشه در مظان اتهام اولیه هستند، کارشناسان حقوقی میتوانند راه چاره ای نسبت به جلوگیری از ارجاع به مراجع قانونی بدهند در کل !
البته روی صحبت من با کسانی نیست که برای دست گرمی کارهای متفاوت در وب انجام میدن، بلکه با شرکتها که سرمایه میگذارند روی کار، هزینه میکنند، وقت میگذارند.مثل خود شما.
بیشتر تمرکز شما روی شناسایی مشتری هست، که بحث درستی هم هست، اما تا یک جایی و در یکسری خدمات این امکان وجود دارد و واقعا بیشتر از این مشتری گاردش رو بالا میاره.خودتون رو جاش بگذارید متوجه منظورم میشین.
البته که هیچوقت هیچ قانون گذاری رو من رای ندادم و انتخاب نکردم و نخواهم کرد، چون عملا هیچ قانونی در طی این مدت چندین ساله وضع نشده که هیچ، بیشتر به اصلاح قوانین 100 سال پیش پرداختند.مگر چند مورد که آنها هم به نفع اسپانسرهای زمان تبلیغاتشون بوده.
اینجا هم صرفا دو مورد رو با دوستان اشتراک گذاشتم و چیزی رو با چیزی قاطی نکردم
-
-
February 3rd, 2020, 12:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
اول از همه چرا لحن انتقادی داری برادر من؟

ما همه سرویس دهنده هستیم.
آخر صحبت من رو بخونید گفتم، همه چیز به دقت و انتخاب خود ما برمیگرده.
اگر دقت کنیم خیلی از مواردی که قانون برای ما متصور نشده و یا ممکن هست برای ما خلاء ایجاد کنه رو میتونیم براش راهکاری پیدا کنیم.
سرویس دهنده، اگر کسب و کار خودش رو جدی میگیره، قطعا مشاور حقوقی و یا وکیل زبدهای برای موارد معاملاتی خودش باید داشته باشه.دلیلش هم مشخص هست و خود شما گفتید.
چون در عین بی قانونی، و در عین حال که سرویس دهنده ها همیشه در مظان اتهام اولیه هستند، کارشناسان حقوقی میتوانند راه چاره ای نسبت به جلوگیری از ارجاع به مراجع قانونی بدهند در کل !
البته روی صحبت من با کسانی نیست که برای دست گرمی کارهای متفاوت در وب انجام میدن، بلکه با شرکتها که سرمایه میگذارند روی کار، هزینه میکنند، وقت میگذارند.مثل خود شما.
بیشتر تمرکز شما روی شناسایی مشتری هست، که بحث درستی هم هست، اما تا یک جایی و در یکسری خدمات این امکان وجود دارد و واقعا بیشتر از این مشتری گاردش رو بالا میاره.خودتون رو جاش بگذارید متوجه منظورم میشین.
البته که هیچوقت هیچ قانون گذاری رو من رای ندادم و انتخاب نکردم و نخواهم کرد، چون عملا هیچ قانونی در طی این مدت چندین ساله وضع نشده که هیچ، بیشتر به اصلاح قوانین 100 سال پیش پرداختند.مگر چند مورد که آنها هم به نفع اسپانسرهای زمان تبلیغاتشون بوده.
اینجا هم صرفا دو مورد رو با دوستان اشتراک گذاشتم و چیزی رو با چیزی قاطی نکردم

خیر. لحن بنده کاملا دوستانه هست . البته شاید تکرار چند باره این موارد در این تاپیک باعث شده این مورد هم پیش بیاد .
>>>>>>> بیشتر تمرکز شما روی شناسایی مشتری هست
موضوع این تاپیک این هست !
>>>>>>> کارشناسان حقوقی میتوانند راه چاره ای نسبت به جلوگیری از ارجاع به مراجع قانونی بدهند در کل !
اگر مشتری شناسایی نشده باشد . و یک سری اطلاعات غیر واقعی در دست داشته باشید . هیچ کسی نمی تواند به شما کمک کند . اگر توسط سرویسی که با آن اطلاعات غیر واقعی خریداری شده است، یک کلاه برداری میلیاردی انجام شده باشد آن وقت هست که از زندگی ساقط خواهید شد .
-