با بعضی از سایت های امریکایی امکانش نیست
به عنوان مثال من با مسترکارت فیزیکی و معتبر که از بانک های ترکیه دریافت کردم نتونستم از سایت ifixit آمریکا خرید کنم! و از کارتم ایراد گرفت
ولی هزینه های سرور که تو امریکا هست و همچنین خرید دامین از شرکت های مختلف خارجی رو با همون کارت پرداخت میکنم و مشکلی نداره !
بله کاملا حرف شما درست هست . برخی از سایت ها تنها عده محدودی از کارت ها رو جهت پرداخت قبول دارن . اینکه کارتی ارایه بشه که تمامی کشورها و شرکت ها رو پوشش بده عملا غیر ممکن هست ( البته برای شرکتی که شما مثال اوردین این کارت تست نشده و ممکنه جواب بده )
مثلا الان چین روی اوردن به یونیون پی و تقریبا دیگه ویزا و مستر کارت از چرخه پرداخت هاشون حذف شده و در حد زیر 10 درصد هم در تراکنش ها از اون استفاده نمی کنن
و برای پرداخت در برای شرکت های چینی باید روش های جایگذین دیگه استفاده کرد
این کارت ها برای پیپال و احراز هویت در سایت هایی مثل پیپال بسیار کاربردی هستن . چرا که معمولا افراد در پیدا کردن ویزا کارت های ارزان که بتونن اکانتشون رو پس از اتمام کارت قبلی دوباره تایید کنن به مشکل می خورن
این کارت ها با اینکه کارت های معتبری هستن اما ارزان هم هستن و هم زمان طولانی تری برای اکسپایر شدن نیاز دارن چون ۳ ساله هستن و تنها 6.99 برای صدور کارت ها هزینه لازم هست
معمولا کارت های مجازی یا یک ساله صادر میشن یا زیر سه یا چهار ماه و با مبلغی تحت عنوان pre paid . اما این کارت ها هزینه جانبی برای خریدار ایجاد نمی کنن و با تنها یک دلار موجودی صادر میشن
ویرایش توسط unix_magnet : December 20th, 2019 در ساعت 21:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)