photo_۲۰۱۹-۱۱-۲۴_۱۶-۳۵-۰۷.jpg
بله آقای نصری! همه شما رو میشناسن بخصوص بنده
خودم رو معرفی نمیکنم البته دو بار کار بنده رو گند زدید و باعث ضرر و بی اعتباری شدید
پس یک مختصر توضیحی میدم
شما چند ماه پیش یک مبلغ کلانی قرار بود در دو سری حساب پی پل رو شارژ کنید تمام احراز هویت رو براتون انجام دادیم و چون نرخ ارز مناسب بود میخواستیم در همین روز انجام بشه، پس از واریز وجه به حساب شما به من اطلاع دادی که 1 ساعته انجام میشه و و پس از چند ساعت هیچ پیامی رو جواب ندادید و فردای اون روز بهم زنگ زدید و به تمسخر و دروغ گفتید که این پول فیشینگ هست!!! من تمام مستندات کافی و هر چیزی که شما میخواستید برای اینکه بهتون ثابت بشه پول فیشینگ یا کلاهبرداری نیست ارائه کردم شما باز هم جوابی ندادید تا 3 روز و با هزار خواهش و التماس 40 درصد از اون پول رو برگردوندید و مابقی رو بعد از 1 ماه دادید و خیلی جالب بود که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده من رو تهدید میکردید که شکایت میکنید و...
ببینید آقای نصری من بخاطر تخریب شما نیومدم و انقدر جراتش رو دارم بیام روبروتون و جوابتون رو بدم.
حکایت کار شما اینه که میرید تو 20 تا سایت تبلیغ میکنید هفته ای 10 تا تاپیک تو این انجمن میزنید که اسمی از خودتون در کنید. متاسفانه آدم ها انقدر ساده هستند که گول قیافه حق به جانب و مظلوم نمایی شما رو میخورن و آخرین کلام من برادرانه بهتون میگم مثل آدم برخورد کنید و مشتری رو ... فرض نکنید.