-
November 15th, 2019, 18:06
عضو دائم
پاسخ : بنزین لیتری 3 هزار تومان

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
خداروشکر ما که راضی هستیم انقدر ناشکری نکنید بجاش به 60 میلیون نفر در کشور ماهانه پول پرداخت میکنند

جدا از یارانه هم که میگیریم سود سهام عدالتم که سالی 1 بار میدن میگیریم که اون رو من بادام زمینی میخرم
و درسته که بنزین بالا رفت اما به خانوار هاای 3 نفره 138 تومان و 5 نفره 205 تومان واریز میکنند از این ماه اخبارم گفت که این پولم میگیرم 1 کیلو بادام درختی میخرم ما که راضی هستیم شما نیستید دیگه به خودتون مربوطه

یکی میگفت: یادش بخیر سال اول یارنه 3 نفر می شد یک شیشه ویسکی خوب و اروجینال! الان باید یارانه یکسال رو جمع کنیم همون رو اگر پیدا کنیم بخریم!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
حکایت مردم سرزمینی که ظاهرا ثروتمندترین مردم دنیا هستن ، اونها چهارمین ذخایر نفت دنیا ، دومین ذخایر گاز دنیا ، بزرگترین معادن مس دنیا ، دومین کشور دارای آلومینیوم ، دومین کشور دارای روی ، ششمین کشور دارای معادن طلا، بهترین موقعیت جغرافیایی و ... دارند اما از ثروت خود به جای رفاه مردم کشورش برای جنگ افروزی و بر هم زدن نظم سایر کشورها (عراق ،لبنان ، یمن ، سوریه و ...) استفاده میکنند ، مردم کشور امروز حتی جرات اعتراض هم ندارند و حکایت امروز ما دقیقا حکایت زیر است و بس ...
لطفا نگویید مردم جرات ندارند. امت مسلمان و شهیدپرور ایران اسلامی هرگز فریب دشمنان و فتنه گران خود فروخته را نمی خورند و برای چندرغاز گرانی و تورم آشوب و بلوا نمی کنند. ملت فهیم و همیشه در صحنه برای مبارزه اقتصادی با امریکای جهانخوار آماده اند و با سکوت و صبر و تجمل خود مشت های بسیار محکمی حواله استکبار می کنند. الگوی ما مبارزات صدر اسلام در تحریم های شعب ابی طالب و بسته شدن آب در کربلا و نمونه های بسیار دیگری است.
-
-
November 15th, 2019 18:06
# ADS
-
November 15th, 2019, 20:11

نوشته اصلی توسط
irshishar
بله یه خبر خوش جدید بنزین آزاد شد لیتری 3000 تومن

فک کنم بازار یک هفته ای جنس نفروشن
سلام
فدا سرت بهتر گرون شد.
یک هفته ماشین بیرون نیارید چیزیتون نمیشه بخدا.
همه خرید بنزین تحریم کنن بنزین رو دستشون بمونه .
خودش پایین میاد.
از بس مردم خوبی داریم هر چی گرون تر بشه میرن میخرن انبار میکنن.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2019, 20:23

نوشته اصلی توسط
mizban97
هر چی پمپ بنزین امروز دیدم همش صف بود!
وطنم! پاره شد تنم!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2019, 20:41
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
November 15th, 2019, 22:23

نوشته اصلی توسط
hassanfe
رسم شکل نمیخواد دوست عزیز. باز کردن چشم و بکار انداختن هوش میخواد. هرکسی در هر زمینه ای باشه میتونه از این فرصت ها با توجه به کسب و کارش استفاده کنه. میتونید مثل شیر ها دنبال فرصت باشین یا میتونید مثل اردک ها فقط بشینید و مثل 90 درصد مردم ایران آه و ناله کنید.
یکی از ساده ترین اتفاقات قیمت خودرو هست که با گرون شدن بنزین اتفاق می افته.
کاری به سیاست های دولت ندارم که خوبه یا بد ، من حرفم اینه که بجای آه و ناله، این اتفاقات نباید افراد رو از اهدافشون دور کنه
تیکه هوش بسیار زیبا بود!
البته چون از طرف شما بود.
همینطور در نظر داشته باشید که اون متن و کتاب هایی (بعید میدونم این تیکه رو) که شما مطالعه می کنید برای کشور ها و مردم جهان اول هست که جواب میده. مثلا منظور از فرصت بدبخت شدن مردم مملکت نیست. که خوب از آدمی که بحث هوش می کنه انتظار میره این مورد رو خیلی ساده درک کنه.
البته کلا زیاد جدی نگیرید اینجور پاسخ ها رو.
کلا خیلی راحت میشه از نوع نوشتن یک نفر شناخت کافی برای جدی گرفتنش رو پیدا کرد که من به شما تضمین میدم تو مورد شما خیلی ساده هست و پاسخ ها تا حدودی برای پر کردن وقت یا مشکلات زندگی هست نه از روی جدی گرفتن شما.
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2019, 00:16
-
-
November 16th, 2019, 00:32
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2019, 02:03
عضو انجمن
با تشکر از دوستانی که سطح شعور و تربیت خانوادگیشون رو به همه نشون دادن. متاسفانه وقتی در انجمنی که به اصطلاح تخصصی هست و اکثر افراد تحصیل کرده هستن سطح شعور و ادب در این سطح هست که حتی توانایی صحبت و بحث منطقی با رعایت ادب رو ندارن نباید هم به اینده این کشور امید داشت.
قصد پاسخگویی به صحبت های عنوان شده رو ندارم فقط خواستم چند مورد رو برای اتمام این کشمکش ذکر کنم
بنده نه مثل خیلیا بنزین مفتی گیرم میاد نه اقازاده هستم و نه از گرونی دلار و بنزین خوشحال میشم. من فقط در کل این پاسخ هایی که دادم حرفم یک مطلب بود که متاسفانه درکش برا بعضیا سخت بود.
دلار گرون شد از 8 تومن رسید تا 15 تومن. یه عده مثل همین الان نشستن تو فضای مجازی مشغول هشتگ سازی و جو سازی شدن و یه عده هم این گرونی رو فرصت دیدن و رفتن دانش خودشون رو بالا بردن و بجای وقت گذرونی و غر زدن و نامیدی، رو هوش و مهارتشون کار کردن و درامد ارزی برا خودشون درست کردن و سودهای زیادی بردن.
از این جور مثال ها زیاد هست فقط چشم بینا و هوش و عقل لازم داره.
الان هم بنزین گرون شده. خیلی از افرادی که دارن سنگ بنزین به سینه میزنن همون افرادین ک دیروز 1 ساعت تو صف وایسادن برا بنزین 1000 تومنی و مثل تبل تو خالی فقط تو فضای مجازی بلدن هارت و پورت کنن. همین افراد 1ماه دیگه همه چیز از یادشون میره و به خودشون میان میبینن از اینی که الان هستن وضعشون بدتر شده.
دوستان عزیز
یا عرضه و توانایی اینو داشته باشین که برین و نزارید این اتفاقات بی افته و 1 ماه دست از دور دور خوردن و .... بردارین و بنزین نزنید یا فکر و مغزتون رو بکار بندازین که چه کاری انجام بدین که با این شرایط به وجود اومده سرمایه و زندگیتون از بین نره و دنبال فرصت ها باشین.
اونایی که عاقل و بافهم هستن درک میکنن چی میگم. اونایم ک نمیفهمن در جهل و مرکب بمونن بهتره
با تشکر از وقتی که برای خوندن عرایض بنده گذاشتین.
دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
▓▒ وان سرور◄TelegramID:
@hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►
وان سرور▓▒
-
تعداد تشکر ها ازhassanfe به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2019, 11:11

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
فدا سرت بهتر گرون شد.
یک هفته ماشین بیرون نیارید چیزیتون نمیشه بخدا.
همه خرید بنزین تحریم کنن بنزین رو دستشون بمونه .
خودش پایین میاد.
من اصلا ماشین ندارم من 3 تومن دادم دستگاه کپی برام بفرستن ساعت یک صح زنگ زده شماره کارت بده پولتونو پس بدیم 
ببین تو شب اول چقدر قیمتا فرق کرده، تازه امروز رفتم شهر دیدم همه عمده فروش ها مغازشون بسته - تاکسی ها نصفشون کار نمیکنن
ویرایش توسط irshishar : November 16th, 2019 در ساعت 11:16
-
-
November 16th, 2019, 11:14
سهمیه رو هم یه مدت دیگه برمیدارن
-