نقل قول نوشته اصلی توسط pardazit.net نمایش پست ها
شما انتظار داشتید روی پلن ۳ کلادلینوکس رایگان ارائه شود چون برنامه ای که داشتید نیاز به فعال سازی توابع از بخش کاربری (سی پنل) داشت به همین خاطر رفتید هاستی تهیه کردید که کلادلینوکس باشد و چون کلادلینوکس رایگان ارائه نشد ناراضی هستید !

بازگشت وجه تا ۳۰ روز هست سرور یکبار کانفیگ شده و تقدیمتان می شود تا ۳۰ روز میتوانستید هر گونه تستی لازم هست انجام دهید نه اینکه هر روز درخواست تغییر کانفیگ داشته باشید و آخر هم چون کلادلینوکس رایگان نگرفتید بعد از چند ماه درخواست بازگشت وجه داشته باشید !

ما کاربران ثابت خودمون را داریم و از کیفیت و خدمات ما اطلاع دارند و به هیچ وجه به درخواست بیش از حد تعهدمان پاسخ نمی گوییم سرویس شما لایت اسپید و سی پنل رایگان دارد و بیش از این تعهدی نداریم

اگر کلادلینوکس نیاز هست خودتان باید هزینه آن را پرداخت کنید.

بازگشت وجه هم عرض شد قانون خودش را دارد و اعلام کردیم اگر قانون ما را قبول نداشتید از ابتدا نباید سرویس تهیه می کردید.
مشکل کلاد لینوکس که مربوط به امروز هست و مشکلی باهاش ندارم فقط از نظر من لازم بود موقع تغییر کانفیگ به کلاد لینوکس به هزینه اون هم اشاره میکردید و میگفتید که لایسنس باید تهیه کنم

دیر پاسخ دادن به تیکت

ریستور نکردن بک آپ به مدت سه روز

خرید فضای بک آپ و تحویل ندادن

بازگشت هزینه پرداخت شده برای فضای بک آپ و هزینه ریستور بک آپ بعد از 10 روز

یک مدت سرور من مصرف 10 گیگ از 12 گیگ رم داشت که هر چند سرور مدیریت شده بود و وقتی من دلیلش رو میپرسیدم ، تنها جوابی که من دریافت میکردم این بود که سایتهای شما اینقدر مصرف رم دارند در صورتی که همون سایتها قبلتر روی هاست اشتراکی بودند

برای بکی از سایتها که من مجبور شدم هاست خریداری کنم ، جوابشون این بود که ما باید سایتمون رو با کانفیگشون هماهنگ کنیم در صورتی که وقتی شما سرور مدیریت شده ازشون خریداری میکنید ، همونطور که اعلام کردند تمام موارد سرور به عهده خودشون هست که برنامه نویس سایت هم در جریان هستند و درنهایت هاست از شرکت دیگری خریداری کردم

بعد از تمام این موارد من درخواست کنسلی سرور را کردم با کسر هزینه چند ماه استفاده ، که گفتند امکان کنسل کردن سرور و بازگشت هزینه نیست

شما اگر سرور و پشتیبانی تون خوب بود چه دلیلی داشت من درخواست کنسلی سرور داشته باشم