نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: فروش ویژه سرورهای مجازی با رم بالا با منابع اختصاصی بصورت خام و مدیریت شده - کیفیت و قیمت بسیار عالی ! - SSD , NVMe و SATA

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن pardazit.net آواتار ها
    تهران , ونک , رویال ونک , ط ۵ , شرکت ویرا پرداز رایان پویا
    تشکر تشکر کرده 
    218
    تشکر تشکر شده 
    373
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرورهای مجازی با رم بالا با منابع اختصاصی بصورت خام و مدیریت شده - کیفیت و قیمت بسیار عالی ! - SSD , NVMe و SATA

نقل قول نوشته اصلی توسط code نمایش پست ها
    من هم مشکلات زیادی در بخش پشتیبانی باهاشون داشتم
    حتی برای یکی از سایتها مجبور به خرید هاست از شرکت دیگری شدم درصورتی که من سرور مدیریت شده خریداری کرده بودم

متاسفانه من سرور را یکساله پرداخت کردم و حتی با کسر هزینه مدت زمان استفاده شده ، سرور را کنسل نکردندو هزینه را بازگشت ندادند

اصلن پیشنهاد نمیکنم ازشون سرویسی تهیه کنید
    شما انتظار داشتید روی پلن ۳ کلادلینوکس رایگان ارائه شود چون برنامه ای که داشتید نیاز به فعال سازی توابع از بخش کاربری (سی پنل) داشت به همین خاطر رفتید هاستی تهیه کردید که کلادلینوکس باشد و چون کلادلینوکس رایگان ارائه نشد ناراضی هستید !

بازگشت وجه تا ۳۰ روز هست سرور یکبار کانفیگ شده و تقدیمتان می شود تا ۳۰ روز میتوانستید هر گونه تستی لازم هست انجام دهید نه اینکه هر روز درخواست تغییر کانفیگ داشته باشید و آخر هم چون کلادلینوکس رایگان نگرفتید بعد از چند ماه درخواست بازگشت وجه داشته باشید !

ما کاربران ثابت خودمون را داریم و از کیفیت و خدمات ما اطلاع دارند و به هیچ وجه به درخواست بیش از حد تعهدمان پاسخ نمی گوییم سرویس شما لایت اسپید و سی پنل رایگان دارد و بیش از این تعهدی نداریم

اگر کلادلینوکس نیاز هست خودتان باید هزینه آن را پرداخت کنید.

بازگشت وجه هم عرض شد قانون خودش را دارد و اعلام کردیم اگر قانون ما را قبول نداشتید از ابتدا نباید سرویس تهیه می کردید.
    ویرایش توسط pardazit.net : October 21st, 2019 در ساعت 18:21
    شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
    سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
    021-2630656 | www.pardazit.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)