نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 102

موضوع: *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

پیش فرض پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin110 نمایش پست ها
    کل اون 7 ماه سرویسی که ازتون داشتم 3 ماه به طور کامل بالا نبود .
    خدمتتون عرض کردم قرار نیست کل مستندات رو خدمت شما ارائه کنم تا قبول کنی . خود شما میدونی سرور رو بدون اطلاع خاموش کردی و تاکید کردی اشتباه از خود تو بوده اگر آخرین مکالمه تلفنی ما یادت باشه .
    گفتم خدمتتون ، مستندات رو کارشناس تایید کرده و قاضی با توجه به اون مستندات رای میده . البته اونهایی که میشناسند شما رو خیلی از بلند پروازی ها بدون پشتوانه مالی و گنده ... هاتون گفتند . گفتند بدون ریالی پشتوانه مالی رفتی و گند زدی به دیتاسنترهای ابری و آفتابی خارجی

با توجه به این که کم تجربه هستی من میگم سنت کمه . البته دوستانی هستند که با این که سن کمی دارند ولی مردونگی و معرفت و اطلاعات فنی شون از شما خیلی بیشتر هست .
    در هر صورت آخرین پیامم بود که نخواستم برات دردسر درست بشه . و بیکار نیستم خودم بیفتم دنبال شکایت ولی وکالت و مستندات و مدارک رو سپردم به وکیل . به موقع خودت میایی برای رضایت گرفتن خوشگله پسر .

برای یک درگیری ساده تو نزدیکترین محلی که زندگی میکردم وقت نگذاشتم برم دادگاه پرونده 4 سال باز بود و وکیل پیگیری اش می کرد . آخر سر محکوم رو با حکم جلب سیار از یک پادگان دیگر از استان های جنوبی با پابند کشیدند و آوردنش .
    چیزی که زیاد دارم صبر و البته آدم مثل تو زیاد دیدم . خیلی هم خوشحال میم فراری باشی و شب ها با استرس بخوابی .

موفق و پیروز باشی فروشنده متعهد و با وجدان !!!! و مشتری مدار !!!! و .....
    شما حس خیلی نمدون بودن دارید کاری نمیشه کرد.
    تمامی حساب های من فعاله
    و تمامی این صحبت هایی که می کنید هیچگونه صحتی ندارن
    و ادامه این صحبت ها با شما کاملا بی فایدس.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط m2n نمایش پست ها
    عوضی آشغال تو د ز د نبودی چرا اون روزی که درخواست دریافت وجه دادیم پول مارو ندادی؟ چرا وقتی نماد شکایت شد پولو پس ندادی تو یه د ز دی بی شرفی خانواده نداری که اسمشو بزاری زندگی تو یه *** کلاهبرداری الان 6 ماه توی سوراخ موش قایم شدی رفتی بازم با یه سایت دیگه ***ی کردی اومدی بدهی صاف کنی تو لیاقت اینه هر جا اسم میاد بگن د.زده صادق کوچک زاده کلاهبردار.

- - - Updated - - -

انشالله دونه دونه عزیزات جلو پر پر بشن بفهمی د ز دی کنی آخرش همینه این همه پول دادرسی دادم الان بیام رضایت بدم تو با دوست دختر بری خارج گرین کارتتم باطل می کنم مو قشنگ

می تونم آدرس سایت جدیدم رو بدونم که دارم باهاش ***ی می کنم ؟!

لطفا ادب رعایت کنید .

بنده جایی قایم نشدم آدرسم موجوده شماره تماس ام موجوده همه چیز موجوده
    ویرایش توسط downloaddl : September 11th, 2019 در ساعت 15:45

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)