کل اون 7 ماه سرویسی که ازتون داشتم 3 ماه به طور کامل بالا نبود .
خدمتتون عرض کردم قرار نیست کل مستندات رو خدمت شما ارائه کنم تا قبول کنی . خود شما میدونی سرور رو بدون اطلاع خاموش کردی و تاکید کردی اشتباه از خود تو بوده اگر آخرین مکالمه تلفنی ما یادت باشه .

گفتم خدمتتون ، مستندات رو کارشناس تایید کرده و قاضی با توجه به اون مستندات رای میده . البته اونهایی که میشناسند شما رو خیلی از بلند پروازی ها بدون پشتوانه مالی و گنده ... هاتون گفتند . گفتند بدون ریالی پشتوانه مالی رفتی و گند زدی به دیتاسنترهای ابری و آفتابی خارجی
با توجه به این که کم تجربه هستی من میگم سنت کمه .
البته دوستانی هستند که با این که سن کمی دارند ولی مردونگی و معرفت و اطلاعات فنی شون از شما خیلی بیشتر هست .
در هر صورت آخرین پیامم بود که نخواستم برات دردسر درست بشه . و بیکار نیستم خودم بیفتم دنبال شکایت ولی وکالت و مستندات و مدارک رو سپردم به وکیل . به موقع خودت میایی برای رضایت گرفتن خوشگله پسر .
برای یک درگیری ساده تو نزدیکترین محلی که زندگی میکردم وقت نگذاشتم برم دادگاه پرونده 4 سال باز بود و وکیل پیگیری اش می کرد . آخر سر محکوم رو با حکم جلب سیار از یک پادگان دیگر از استان های جنوبی با پابند کشیدند و آوردنش .
چیزی که زیاد دارم صبر و البته آدم مثل تو زیاد دیدم . خیلی هم خوشحال میم فراری باشی و شب ها با استرس بخوابی .
موفق و پیروز باشی
فروشنده متعهد و با وجدان !!!! و مشتری مدار !!!! و .....