-
September 9th, 2019, 15:37
عضو انجمن
پاسخ : مشکل سرعت در KVM با مجازی ساز virtualizor

نوشته اصلی توسط
da6276
اینجا که کسی راه حلی ارائه نداد ولی اینقدر باهاش سر و کله زدم تا مشکلش رو پیدا و حل کردم.
برای نصب ویندوز باید حتما تیک virtio رو بزنید اما یک مشکلی داره و اونم اینه که زمان نصب هارد رو نمیشناسه و راه حلش اینه که ایزوی درایور virtio رو هم برای cd rom دوم مانت کنید و هارد رو بشناسونید و بعد میتونید نصب ویندوز رو نصب کنید.
کارت شبکه ویرتیو هم با همین ایزو قابل نصب است و براحتی همه چیز نصب خواهد شد.
ایزو رو اینجا میزارم برای هرکس که این مشکل رو داره دیگه توی درسر سرچ کردن و ازمون و خطا نرود.
https://fedorapeople.org/groups/virt...virtio-win.iso
من فکر می کردم شما از اول virtio استفاده می کنید.بعد فقط مشکل از همون بود الان همه چیز پنل درسته و بدون مشکل کار میکنه ؟
من برم کشکمو بسابم پس ؟
:D
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
September 9th, 2019 15:37
# ADS
-
September 9th, 2019, 16:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xwoman2
من فکر می کردم شما از اول virtio استفاده می کنید.بعد فقط مشکل از همون بود الان همه چیز پنل درسته و بدون مشکل کار میکنه ؟
من برم کشکمو بسابم پس ؟
:D
متاسفانه بنده تا الان تجربه استفاده از kvm+virtualizor رو نداشتم و به این مجازی ساز اشنایی نداشتم ، شما که میدونستید مشکل از کجاست چرا نگفتید تا بنده هم از تجربیات شما استفاده کنم؟
-
-
September 9th, 2019, 16:13
عضو انجمن
ویرایش توسط NetworkFA : September 9th, 2019 در ساعت 16:16
-
-
September 9th, 2019, 16:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
متاسفانه بنده تا الان تجربه استفاده از kvm+virtualizor رو نداشتم و به این مجازی ساز اشنایی نداشتم ، شما که میدونستید مشکل از کجاست چرا نگفتید تا بنده هم از تجربیات شما استفاده کنم؟
من همون شب از شما پرسیدم bus چی گذاشتین بعد حرف تو حرف شد یادتون رفت بگید بعد من یادم رفت دوباره بپرسم
- - - Updated - - -
بعدشم من نمی دونستم که مشکل از این میتونه باشه.چون خیلیا مشکل سرعت هارد دارن.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
تعداد تشکر ها از xwoman2 به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2019, 16:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
ببین به کجا رسیدم میخواد خاموش روشن کردن مودم بهم یاد بدن

حاجی من بدون مودم کار میکنم

جهت اطلاع رسانی بود جیگر

به هر حال
http://dl.abarserver.net با اینترنت مخابرات مشکل داره
قصد جسارت ندارم ولی موضوعی که میفرمائید از سمت خود شماست حالا یا مودم دارید یا هرچی ، وقتی فقط برای شما مشکل داره یعنی از سمت شما مشکل وجود داره و راهش هم تنظیم کردن دی ان اس هست.
این هاست دانلود هست عزیز و هیچوقت برای پروکسی یا قندشکن استفاده نشده است و از اول دست خودم بوده است و امکان نداره ***** شده باشه و مشتریان ماهم دارن استفاده میکنن و هیچکس مشکلی که شما دارید رو ندارند ، البته مشکلات اینترنت مخابرات هم کم نیست و پر از اختلالات دی ان اسی است و این موضوع مربوط به الان نیست و بنده سالها پیش متوجه درپیت بودن مخابرات شدم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xwoman2
من همون شب از شما پرسیدم bus چی گذاشتین بعد حرف تو حرف شد یادتون رفت بگید بعد من یادم رفت دوباره بپرسم
- - - Updated - - -
بعدشم من نمی دونستم که مشکل از این میتونه باشه.چون خیلیا مشکل سرعت هارد دارن.
بله حق با شماست و شما رو الان بجا اوردم توی تلگرام چت کردیم، بنده با ویرتیو اقدام به نصب کردم ولی موقع نصب هارد رو شناسایی نمیکرد و متاسفانه از یافتن درایور هم چشم پوشی کردم ، به ناچار تست رو بدون ویرتیو برای هارد ادامه دادم که مشکل کندی سرعت پیش اومد...
-