-
September 4th, 2019, 22:12
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی تیک وب
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی از موضوع ندارند و کامل مطالعه نکردند دخالت نکنید و موضوع رو به نفع خودشون برنگردونند
بحث اون سابنت ها که مثال زدم مربوط به یک پروژه دیگه بود که تمام سابنت های ***** کنسل کردیم و مجدد اوردر دادیم و ربطی به بحث فروش سرور مجازی ما نداشت
اصلا بحث پشتیبانی نیست و ایشون خودشون هم گفتند که پاسخ دادیم بهشون چندبار
و اما عرض شد ایپی ***** با ایپی جدیدی که از دیتاسنتر سفارش و تحویل شد تعویض شده و روی سرورشون ست شدن
ما هم قبل تحویل تست کردیم و با دوتا نت متصل شد tcp و udp هر دو تست شد
حالا بعد چند روز ایشون اومدن میگن با فلان نت وصل نمیشه
در هر حال برای اینکه حسن نیت ما ثابت بشه ایپی ایشون رو مجددا تعویض میکنیم
ولی این هم بدونید که صد ها مشتری بودن و هستن که سرور رو صبح بدون مشکل تحویلشون میدیم و اون ها هم ناشیانه روش پروکسی میزنن و شب ***** شده تحویل ما میدن و همین ادعاهای مشابه ادعای ایشون رو میکنن
و اگر بخوایم برا تک تکشون ایپی جدید بخریم که...
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
September 4th, 2019 22:12
# ADS
-
September 5th, 2019, 01:14
عضو جدید
پشتیبانی تیک وب منفی صفر !
یه اسکرین از تیکت نشون بدم 2 ماهه همون جوری مونده
-
تعداد تشکر ها ازPWI به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2019, 08:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی از موضوع ندارند و کامل مطالعه نکردند دخالت نکنید و موضوع رو به نفع خودشون برنگردونند
بحث اون سابنت ها که مثال زدم مربوط به یک پروژه دیگه بود که تمام سابنت های ***** کنسل کردیم و مجدد اوردر دادیم و ربطی به بحث فروش سرور مجازی ما نداشت
و اما عرض شد ایپی ***** با ایپی جدیدی که از دیتاسنتر سفارش و تحویل شد تعویض شده و روی سرورشون ست شدن
ولی این هم بدونید که صد ها مشتری بودن و هستن که سرور رو صبح بدون مشکل تحویلشون میدیم و اون ها هم ناشیانه روش پروکسی میزنن و شب ***** شده تحویل ما میدن و همین ادعاهای مشابه ادعای ایشون رو میکنن
سلام نیازی نیست برای همه ای پی بخرید شما 72 ساعت تا 1 هفته از اون ip استفاده نکنید اتوماتیک باز میشه من بالای 8 تا رنج دارم که این مشکل رو داشتن ولی خب از چندین شبکه اتصال هام رو انتقال میدم و مشکل رو رفع میکنیم اگه اون زمان که مشتری پیام داده بود بهتون سریع کارش رو راه می انداختید اینجا تاپیک نمیزدن و این همه بحث های الکی ایجاد نمیشد همکار عزیز
-
-
September 5th, 2019, 10:04

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
اینجا به هرحال انجمن هست و هرکسی می تونه نظرش رو با توجه به حرفای دو طرف بزنه. اتفاقا خیلی هم جالبه که همکارانتون گفتن آی پی اگه فیل_تر باشه راحت می تونید به هتزنر پس بدین و بدون هزینه آی پی جدید بگیرید.
بله کسی هم نگفت شما پاسخ ندادین ولی دقیقا بحث، بحث پشتیبانی هستش که شما واقعا پشتیبانی تون مناسب نیست.
این مورد هم که می گی بعد از چند روز من اومدم گفتم با فلان نت متصل نمیشه منظورش از چند روز دقیقا دو روز و خرده ای هست و طبیعتا قرار نیست انتظار داشته باشید اگه شما نمی تونید روی تمام isp ها آی پی رو تست کنید مشتری هم نمی تونه همون اول، این کار رو انجام بده. منم همون اول با همراه اول تست می کردم و مشکلی نمی دیدم.
موضوع مهم اینه که وقتی من بار اول به محض خریدن، گفتم آی پی *****ه شش ساعت گفتگو کردیم تا قانع شدن آی پی جدید بدن (اگه لازمه اسکرین شات هم می گذارم). بار دوم هم که اصلا کلا قانع نمی شدن.
همونطور که گفتم من صرفا برای میزبانی وبسایت از این سرور استفاده می کنم. و خداروشکر از کلودفلیر به عنوان واسطه استفاده می کنم برای سایت هام. بنابراین سایت هام *****شده نیستن. ولی شما تصور کنید اگر من بدون سی دی ان سایتم کار می کرد اونوقت همین کار این سرویس دهنده تصور کنید چه ضرری به ما می زد.
شما اگر می خواستید حسن نیت خودتون رو به ما ثابت کنید همون بار دوم که من گفتم *****ه این حسن نیت رو نشون می دادید و به شکل های مختلف مشتری رو از سرتون باز نمی کردید و نمی گفتید "برو شکایت کن تا ببینیم حق با کیه" نه حالا که آبروتون رفته و همکار و غیر همکار شما را مقصر می دونن. فکر کنم طبیعتا با همین حرفای خودتون که اغلب آی پی هاتون فیل_تره همه چیز به همه روشن شده.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام نیازی نیست برای همه ای پی بخرید شما 72 ساعت تا 1 هفته از اون ip استفاده نکنید اتوماتیک باز میشه من بالای 8 تا رنج دارم که این مشکل رو داشتن ولی خب از چندین شبکه اتصال هام رو انتقال میدم و مشکل رو رفع میکنیم اگه اون زمان که مشتری پیام داده بود بهتون سریع کارش رو راه می انداختید اینجا تاپیک نمیزدن و این همه بحث های الکی ایجاد نمیشد همکار عزیز
دقیقا. کاش کسب و کارهای حداقل امروزی متوجه می شدن یه مشتری ناراضی می تونه صدها نفر رو از خرید منصرف کنه.
-
-
September 5th, 2019, 10:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb

نوشته اصلی توسط
ourweb
همکار عزیز درست میفرمایید
اما *****ینگ توی ایران خیلی پیچیده تر از این حرفاست
ما انواع مختلف ***** دیدیم
ایپی هایی دیدیم که tcp براحتی کانکت میشن ولی udp *****ه
ایپی داشتیم دو ماه و نیم خاموش بوده دوباره که روشنش کردیم دیدیم هنوز *****ه (***** کامل)
ایپی بوده هر یک ساعت مشتری ازش دیس کانکت میشده ولی با *** اوکی بوده !
یه سابنت داریم که البته مربوط به مشتری خارجیه و مشتری هم نمیخواد ایپیش عوض بشه ولی شاید بیشتر از هشت ماهه ***** کامله
ما هرچندوقت یبار خودمون به زیرساخت ایمیل میدیم و شدیدا هم پیگیر میشیم که ایپی های ***** از ***** خارج بشن
بعضی موقع ها نمیشه بخاطر پنج تا ایپی کل سابنت رو کنسل کرد چون مشتریای دیگه ای هستن که براشون مهمه ایپی سرورشون عوض نشه
کلا ما هم میدونیم که نباید ایپی ***** به مشتری بدیم و درک میکنیم
اما متاسفانه مشتریان خیلی زیادن هستن که درک نمیکنند
مشتری داشتیم 13 تا سرور از ما گرفته هفته دوم همه شون رو کنسل کرده و به اینماد هم شکایت کرده که ما دیگه منصرف شدیم برگشت وجه بدن ! بعد عین 13 تاش رو پروکسی زده بودن ***** شده بود

نوشته اصلی توسط
shvb2006
اینجا به هرحال انجمن هست و هرکسی می تونه نظرش رو با توجه به حرفای دو طرف بزنه. اتفاقا خیلی هم جالبه که همکارانتون گفتن آی پی اگه فیل_تر باشه راحت می تونید به هتزنر پس بدین و بدون هزینه آی پی جدید بگیرید.
بله کسی هم نگفت شما پاسخ ندادین ولی دقیقا بحث، بحث پشتیبانی هستش که شما واقعا پشتیبانی تون مناسب نیست.
این مورد هم که می گی بعد از چند روز من اومدم گفتم با فلان نت متصل نمیشه منظورش از چند روز دقیقا دو روز و خرده ای هست و طبیعتا قرار نیست انتظار داشته باشید اگه شما نمی تونید روی تمام isp ها آی پی رو تست کنید مشتری هم نمی تونه همون اول، این کار رو انجام بده. منم همون اول با همراه اول تست می کردم و مشکلی نمی دیدم.
موضوع مهم اینه که وقتی من بار اول به محض خریدن، گفتم آی پی *****ه شش ساعت گفتگو کردیم تا قانع شدن آی پی جدید بدن (اگه لازمه اسکرین شات هم می گذارم). بار دوم هم که اصلا کلا قانع نمی شدن.
همونطور که گفتم من صرفا برای میزبانی وبسایت از این سرور استفاده می کنم. و خداروشکر از کلودفلیر به عنوان واسطه استفاده می کنم برای سایت هام. بنابراین سایت هام *****شده نیستن. ولی شما تصور کنید اگر من بدون سی دی ان سایتم کار می کرد اونوقت همین کار این سرویس دهنده تصور کنید چه ضرری به ما می زد.
شما اگر می خواستید حسن نیت خودتون رو به ما ثابت کنید همون بار دوم که من گفتم *****ه این حسن نیت رو نشون می دادید و به شکل های مختلف مشتری رو از سرتون باز نمی کردید و نمی گفتید "برو شکایت کن تا ببینیم حق با کیه" نه حالا که آبروتون رفته و همکار و غیر همکار شما را مقصر می دونن. فکر کنم طبیعتا با همین حرفای خودتون که اغلب آی پی هاتون فیل_تره همه چیز به همه روشن شده.
- - - Updated - - -
دقیقا. کاش کسب و کارهای حداقل امروزی متوجه می شدن یه مشتری ناراضی می تونه صدها نفر رو از خرید منصرف کنه.
داخل تلگرام مجدد پیام بدید تا رضایت شما کسب بشه
ویرایش توسط tikweb.ir : September 5th, 2019 در ساعت 10:28
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
September 5th, 2019, 14:36

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
داخل تلگرام مجدد پیام بدید تا رضایت شما کسب بشه
اجازه بدین کمی صبر کنم اگر از فیل_تر خارج نشد بهتون اطلاع می دم. چون از یه طرف نمی دونم آی پی بعدی واقعا سالم خواهد بود یا مثلا فقط روی یه سری از نت ها سالمه و از طرف دیگه می ترسم اونم مشکل داشته باشه و باز خودم رو متهم کنید به فیل_تر کردنش
-
-
September 5th, 2019, 18:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shvb2006
اجازه بدین کمی صبر کنم اگر از فیل_تر خارج نشد بهتون اطلاع می دم. چون از یه طرف نمی دونم آی پی بعدی واقعا سالم خواهد بود یا مثلا فقط روی یه سری از نت ها سالمه و از طرف دیگه می ترسم اونم مشکل داشته باشه و باز خودم رو متهم کنید به فیل_تر کردنش

سلام .
ای پی که ***** میشه؛ همه جا ***** میشه؛ نه فقط یک نت .
اگر فقط 1 نت با 1 ای پی مشکل داره؛ مشکل از اون نته؛ نه ای پی .
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2019, 21:57
مرد مومن جناب تیک وب دو ماهه تیکتا منو جواب ندادی ؛ این وضع هاستینگ نشد
سایتا من الان بستس ؛ بیا به این تیکتا جواب بده
-
تعداد تشکر ها از Aranesh به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2019, 23:50
عضو جدید