-
July 23rd, 2019, 23:42
عضو انجمن
** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان ، آمریکا و فنلاند ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
ویرایش توسط M.D.A : August 28th, 2019 در ساعت 16:18
-
تعداد تشکر ها ازM.D.A به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2019 23:42
# ADS
-
July 24th, 2019, 20:59
عضو انجمن
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **

نوشته اصلی توسط
vistaix
نخفیف 1 ماهه هست؟ فقط؟
با سلام
خیر دوست عزیز تخفیف دائمی هست.
موفق باشید
-
-
July 25th, 2019, 00:41
عضو جدید
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
من دیگه مطمئن باشم در حوزه خدمات من که تلگرام و اینستاگرام هست و سرور وارز میخوام سرورهای شما پاسخگو هست؟
و اینکه تحویل سرور چقدر زمان میبره و روی اون ویندوزی نصب میشه ؟ سیستمی که خودمون بخواییم ؟
-
-
July 25th, 2019, 01:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irsalam
من دیگه مطمئن باشم در حوزه خدمات من که تلگرام و اینستاگرام هست و سرور وارز میخوام سرورهای شما پاسخگو هست؟
و اینکه تحویل سرور چقدر زمان میبره و روی اون ویندوزی نصب میشه ؟ سیستمی که خودمون بخواییم ؟
بله دوست عزیز خیالتون راحت باشه مشکلی نیست.
تحویل سرور بصورت آنی هست و همون لحظه که پرداخت میکنین خودکار سرور تحویل داده میشه خدمتتون.
سیستم عامل هم به انتخاب خودتون با یک کلیک نصب میشه و هر سیستم عاملی دوست دارین در عرض چند ثانیه روی سرور شما نصب میشه.
-
-
July 28th, 2019, 14:46
عضو جدید
یک عدد سرور از لوکیشن المان 2 روز پیش خریداری شد, تحویل سرور 30 ثانیه بیشتر طول نکشید
کیفیت سرور فوق العاده عالیه , انشالله که همیجوری بمونه ...
فقط یک سوال ؟ : برای مدیریت پیپال نیاز به یک سرور آمریکا دارم تا به صورت سالانه تمدیدش کنم برام مهمه که تو این 1 سال IP سرور تغییر نکنه و افت کیفیت نداشته باشه
امکان
بستن قرارداد وجود داره ؟! ممنون میشم جواب بدین
پ ن : دوستانی که از سرور های آمریکا پنتا سرور استفاده کردن لطفا تجربشون رو بیان کنن ما هم استفاده کنیم ازش
-
-
July 28th, 2019, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheilas
یک عدد سرور از لوکیشن المان 2 روز پیش خریداری شد, تحویل سرور 30 ثانیه بیشتر طول نکشید
کیفیت سرور فوق العاده عالیه , انشالله که همیجوری بمونه ...
فقط یک سوال ؟ : برای مدیریت پیپال نیاز به یک سرور آمریکا دارم تا به صورت سالانه تمدیدش کنم برام مهمه که تو این 1 سال IP سرور تغییر نکنه و افت کیفیت نداشته باشه
امکان
بستن قرارداد وجود داره ؟! ممنون میشم جواب بدین
پ ن : دوستانی که از سرور های آمریکا پنتا سرور استفاده کردن لطفا تجربشون رو بیان کنن ما هم استفاده کنیم ازش
تشکر از اعتماد و خرید شما
و خوشحالیم از اینکه تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.
بابت عدم تغییر آی پی خیالتون راحت باشه مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.
بله امکان عقد قرار داد بصورت حضوری و غیر حضوری (ارسال مدارک از طریق پست) ممکن هست.
سرور های آمریکا هم کیفیت شون عالی هست انشالله دوستانی که خرید کردن میان و نظر میدن.
سوال دیگه ای داشتین در خدمتیم.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2019, 23:13
عضو انجمن
عرض سلام و وقت بخیر خدمت کلیه کاربران عزیز انجمن
تشکر از شما دوستان عزیز که استقبال خوبی از این آفر بسیار عالی داشتین.
تا این لحظه کلیه سرویس های ارائه شده بر پایه مجازی ساز VMware بود.
اما از امروز یعنی تاریخ 1398/05/08 سرور های جدیدی که به مجموعه اضافه شده توسط KVM مجازی سازی شدن
و از نظر کیفیت و خدمات،کنترل پنل ، تحویل آنی و... مشابه سرویس های قبلی هستن.
امیدواریم بتونیم برای همیشه رضایت شما کاربران عزیز را جالب کنیم.
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2019, 14:02
یک عدد سرور ازشون گرفتم، خیلی سریع تحویل داده شد و کیفیت بالایی داشت، البته به علت مسائلی دیگه نیاز نداشتم که بدون مشکلی سرویس رو لغو کردن و مبلغ هم عودت دادن، خیلی سریع هم به تیکت ها جواب میدن، در کل خیلی راضی بودم و نیاز به سرور داشته باشم ازشون تهیه میکنم و به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
-
تعداد تشکر ها ازmasoud92m به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2019, 15:58
یک عدد سرور خریداری شد
تحویل فوری
کیفیت عالی
انشالله که کیفیت و قیمت پایدار باشد و ما هم مشتری همیشگی
-
تعداد تشکر ها از maziarbe به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2019, 18:31
عضو جدید
سلام این افر تا کی هست؟ من ده روز بعد سفارش خواهم داد و اینکه هر هسته پردازنده چند مگاهرتزه؟ ایا کانفیگ دایرکت ادمین رایگانه یا هزینه داره؟
-
-
August 2nd, 2019, 10:48

نوشته اصلی توسط
M.D.A
دوست عزیز به نظرتون بهتر نیست بجای اینکه بیاین اینجا چنین خبر رو اعلام کنین از جایی غیر از اینترنت خودتون چک کنین؟
سرور ما از کشور و دیتاسنتر های مختلف هست چطور میخواست یهو همه باهم قطع بشن؟!
واقعا رفتار بعضی ها تعجب بر انگیزه!
برای من هم سایت و پنل بالا نمیاد . ولی سرور فیکس هستش .
آیا در حال بروز رسانی هستید ؟
-
تعداد تشکر ها از irsorat به دلیل پست مفید