نقل قول نوشته اصلی توسط redbull نمایش پست ها
پرداخت نشده ایشون بدهکار هست و تو روز روشن دارن کلاه برداری میکنن و از انجمن باج میگیرن.

از طریق قانون باید با اینا برخورد بشه
باج؟ چه باجی اینکه میخوام پول شما رو پرداخت کنم اما میخوان تاپیک من حذف بشه این میشه باج؟ اینکه بین 300 کاربری دارم 2 نفرشون تو این انجمن پست زدن سر مسدود شدن حساب من

و پولشون گرفتن ولی پستشون در مورد من پاک نشده این باج هست؟

این انجمن لعنتی صاحب نداره؟ از فردا بزاریم روی اسپم بزنیم همه کلاه بردار هستند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
مکان عمومی هست قوانین هم میگه من میتونم نظرم رو بگم اینجا

سودی نداره فروش های شما برای انجمن و ادمین اینجا پس طلبکار نباشید

همونطور که با زبان خوش و در باغ سبز نشون دادن کاربر رو ترغیب به خرید کردید اگر بعد واریز پول هم همونطوری خوب و خوش بودید و کار رو انجام میدادید هیچ وقت کاربر نمیومد تاپیک بزنه . الانم که زده و نوشته پرداخت شد

ولی خب یه قسمت مهم قصه اینجا هست که 3 4 هفته الافش کردید . یعنی این موضوع اوکی هست حالا که پولش رو دادید ؟ اگر یکی با من هم همینکارو بکنه خیلی پررو باشه منم براش تاپیک میزنم و به همه میگم چه آدمی هستید . حالا شما فکر میکنید این چند هفته ای که کاربر رو دس به سر کردید مهم نیست و به زور تاپیک زدن اینجا پولش رو پس دادید باید تاپیک کلا از ریشه پاک بشه و کسی ندونه شیوه ی کار شما چطوری هست ؟

خیلیا از همینجا شروع کردن . از چند بدقولی توی این انجمن بعد یک دفعه صداش در اومد که سر 200 نفر و کلاه گذاشته و رفته و هیچ کدوم از اونها هم نمیدونستن کسای دیگه ای هم هستن که اون شخص داره ازشون وقت میگیره

جمله ی آخر با شخص شما نیست منظور ولی خب چیزی هست که دیدم توی این انجمن
شما مخچه داری تو مغز باید به کار بندازید تحلل کنید بعد حرف بزنید شیوه؟ شما منو میشناسی؟ این بار چندمی هست از من پست ارسال میشه؟ کار هر روز من هست؟ شاکی داشتم مورد مشابه فراوان داشتم؟

بقیه اگاه بشن از چی؟ از اینکه حساب من مسدود شده همه اگاه بشن؟ فقط ادعا دارید وگرنه همتون مشکل بخورید عقب میکشید پس خواهشا کسی پست ارسال کنه که خوب تحلیل میکنه داستان رو و درک داره و شعور