منم یه سرور لینوکس سفارش دادم، از دیروز تا الان نه تحویل شده نه تیکت پاسخ داده میشه، توی توضیحات نوشته تحویل آنی، با این وضع پشتیبانی اصلا راضی نیستم.
منم یه سرور لینوکس سفارش دادم، از دیروز تا الان نه تحویل شده نه تیکت پاسخ داده میشه، توی توضیحات نوشته تحویل آنی، با این وضع پشتیبانی اصلا راضی نیستم.
با سلام
کاربر کرامی
با توجه به اینکه خدماتی برای *** و ***** شکن ارابه نمیشود و طبق مشخصات نکمیل شده شما مصرف شما برای *** است سفارش شما توسط واحد پشتیبانی تایید نشده و در لیست کنسلی رفته است و همکاران ما در اولین ساعت کاری به صورت طبیعی با شما تماس خواهند گرفت.
ارایه سرور به خدماتی چون *** و... در هاست نتورک امکان پذیر نیست
متاسفانه گاها سرور با وجود اینکه در سابت درج شده برای عبور از ***** ارایه نمیشود راهندازی میشود تئسط کاربران و.باعث بروز خسارت برای شرکت و دیگر کاربران میشود لذا به صورت حدی این مورد در هاست نتورک رعایت میشود و هیچ خدماتی برای راهندازی بستر ***** شکن ها به هر نحو طبق مصوبات شرکت ارایه نمی شود.
نکته : برای امکان بررسی اولیه این مورد ما ***** هایی برای بررسی های خداقلی اعمال کرده ایم.
موفق باشید
ویرایش توسط bepad : July 29th, 2019 در ساعت 09:42
من یه vps خریدم و اطلاعات رو وارد کردم، دقیقا شما چطور به این نتیجه رسیدین که قراره باهاش چیکار کنم؟ نوستراداموس زمان شدین یا نوع جدید کلاه برداریه؟
--
ویرایش: الان رفتم پنل دیدم موقع وارد کردن اطلاعات به جای vps.domain نوشتم ***.domain این کاملا اشتباه تایپی بوده، به خاطر این از ارائه سرویس خودداری شده؟ امیدوار بودم توی تیکت بهم پاسخ داده بشه که از دیروز در انتظار پاسخه.
ویرایش توسط masoud92m : July 29th, 2019 در ساعت 10:44
با سلام
بله به علت همین مورد بوده است البته اگر در متن قبلی مجدد مطالعه کنید عرض شد در این شرایط بخش پشتیبانی ما برای اطلاعات بیشتر با کاربر تماس میگرد که چون در تایم شب بوده در لیست انجام صبح میباشد
این حساسیت زیاد است و فقط برای این است که کاربران دیگر به دلیل استفاده از *** متضرر نشوند.
سلام ممنون از شما یک عدد سرور خریداری شد و به صورت آنی تحویل دادن ممنون از شما
من 4 ساعت پیش اقدام به خرید کردم از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم و دلیل خریدم هم فقط تحویل آنی ایشون بود .
ولی متاسفانه این همه مدت گذشته هنوز که هنوزه تحویل ندادن به بنده و ما هم بیخیال شدیم رفتیم از یکجا دیگه خریدد کردیم کمتر از دو ثانیه .
جواب تیکت هم نمیدن متاسفانه.
دوستان گرامی مبلغ زیادی برای من نبود ولی خواستم اطلاع رسانی کنم که افرادی مثل من برای اینگونه افراد زیاد نشه. واقعا متاسفم
اطلاعات اثبات پیوست شده:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)