نقل قول نوشته اصلی توسط taghikhani نمایش پست ها
ای کاش رسالت اصلی انجمن فراموش نشه و اینجا فقط به فکر فروش نباشیم. در حدی که بیایم توی بخش آموزشی آفر بدیم. ایشون راهنمایی خواستند نه آفر
من قالب مد نظر شمارو چک کردم. این قالب ذاتا سنگین نیست هرچند یک مقداری بیشتر نیاز به بهینه سازی داره.
برای وردپرس هر هاستی میتونه مناسب باشه ولی مسلما امکاناتی مثل هارد SSD یا NVMe میتونه موثر باشه. وب سرور Apache/Nginx و Litespeed هردو مناسب هستند بشرط اینکه خوب کانفیگ شده باشند. فعال بودن کلودلینوکس هم میتونه امنیت و آپ تایم سایتتون رو تا حدی تضمین کنه.
بحث سرور مجازی هم گزینه ای قابل بررسی است ولی باید توجه کنید که شما روی هاست اشتراکی از منابع یک سرور خیلی قدرتمند بصورت اشتراکی استفاده میکنید ولی روی سرور مجازی منابع شما محدود به یک سرور نه چندان قدرتمند می شود. همچنین کانفیگ و مدیریت سرور عمدتا بر عهده شماست که باید تخصص و زمان کافی رو برای این کار داشته باشید.
چه خوب که خودتون کل مطلب رو گفتید. با احترام به همه دوستانی که آفر دادند، من اگر دنبال آفر بودم که قطعا در بخش خرید میذاشتم که قیمت و تخفیف بگیرم. اما در مورد سرور مجازی و هاست اشتراکی قوی من تا حالا به نکته ای که شما گفتید فکر نکرده بودم. من فقط داشتم به عدم تخصص خودم توی کانفیگ سرور و احیانا ضعف امنیتی که از این اتفاق حاصل میشه فکر میکردم اما به اینکه توی هاست اشتراکی سایت من توی یه مواقعی ممکنه بیشتر از نیاز یه vps به پردازش نیاز داشته باشه.

در مورد قالب ، الان دمو خود قالب روی سایت سازنده خیلی کند باز میشه صفحاتش ! یعنی میشه بهینه تر از خود برنامه نویس بهینه سازی کرد قالب رو ؟