خیلی جالبه که مردم ایران از بورس سر در نمیارن!![]()
خیلی جالبه که مردم ایران از بورس سر در نمیارن!![]()
ببین خرید دلارو یا هر ارزی کلا یه مدت بهت حال میده همشم تو استرسی برو پولاتو تو بورس بریز که سودشم بیشتره یا سرمایه گذار بشو استارت اپا مثلا یا هرچی دیگه ای بگی ماشینو ارز و...مونده به مشتری نمونش الان بازار ماشین خوابید قیمتا فضایی بالا کسیم قدرت خریدم داشته باشه نمیره سمتش البته از سرمایه گذاری تو زمینم غافل نشو خیلی بیصدا داره حرکت میکنه الا متری تو همین طهران زیر 30 40 به زور گیر میاد (زمین به قول قدیمیا بگیر بنداز یه گوشه هر وقت وقتش رسید بزار واس فروش خرجیم نداره برعکس ماشین که با سالش میره پایین زمین با سالش میره بالا!)
بیت کوینم بد نیست تا یه مدتی اونم خوبه اونم شرایطی داره مهمترینش برق مفتی
هر صنفی یه ریسکایی داره اونم تو ایران که هر صبح یه چیزی حرام میشه و خلاف قوانین کشور مامورا میریزن جمع اوریش !
ببین کدوم واست سوددهیش بالاس تو هیچ چیزی تضمینی نیست
خیلی کارا میتونی بکنی اگه سرمایشو داری از تجارت قورباغه بگیر تا گیاها دارویی و سوسکو عقرب , ....قورباغه تو فرانسه یا کشورا اسیای شرق مشتریایه خوبی داره ولی مهم بازارشونه که بشناسی یا همین زعفران خودمون و خیلی چیزا دیگه همش به تجربه خودت بستگی داره و توانایی و چقدر میخوایی سرمایه کنیو سود در بیاری
ویرایش توسط gdfire : July 1st, 2019 در ساعت 19:51
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
بورس خیلی سود داره و وقتی که ضرر کنی کله زندگیتو باختی دوسته عزیز . من دوران دانشجوییم یک 206 از در اوردن و سود از بورس خریدم و همونو 6 ماه سوار شدم و فروختم و یکم پوله پس اندازمو هم اضافه اش کردم و خلاصه کله زندگیمو گذاشتم ولی مثل قبل که سود کردم نشد همش رفت .....از اون موقع دیگه هیچوقت سمت بورس نمیرم و به کسیم توصیه اشو نمیکنم
بعضی حرف ها حکم چک سفید
امضارو داره به هر کسی نباید بگی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)