دوستان کلاه برداره ایشون. بی دلیل های سرویس رو حذف میکنن بعد میگن طبق قوانین سرویس حذف شد.
دوستان کلاه برداره ایشون. بی دلیل های سرویس رو حذف میکنن بعد میگن طبق قوانین سرویس حذف شد.
با تشکر از شما دوست محترم
طبق قوانین پلیس فتا و سایت نماد اعتماد الکترونیک و همچنین قوانین طرح روز دریافت هاست با اطلاعات هویتی جعلی ممنوع بوده و مشخصات ضبظ می گردد.
کاربر عزیزی که تهمت کلاه برداری را به ما می زنید اگر برای شما مقدور هستش از طرح روز شکایت کنید مشخصات و اطلاعات بنده هم در سایتم موجود هستش بنده پاسخگوی شما بزرگوار هستم.
تمام تیکت های شما در سایت بنده موجود هستند / نام و نام خانوادگی ثبت نام شده شما با کارت ملی شما مطابقت ندارد...
چقدر زیباست شما می خواهید قوانین رو زیرپاتون بزارید هرگونه خلافی دوست دارید انجام بدید بعد به ما تهمت کلاه بردار رو می زنید!
من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب
ممکنه هر سایتی قوانین مربوط به خودش رو داره ولی با توجه به اینکه بنده از قوانین مربوط به فضای مجازی سایت نماد اعتماد الکترونیک استفاده میکنم احراز هویت شما برای ما تایید شده نیست... شخصی که با اطلاعات هویتی شخصی دیگر ثبت نام می کند و بعد کارت ملی می دهد شاید کارت ملی هم جعلی باشد...
اما برای بازگشت وجه شما یک درخواست کتبی همراه با ارائه مدارک کپی برابر با اصل کارت ملی بصورت محضری به نشانی ما بفرستید هزینه شما ظرف مدت 48 ساعت عودت داده می شود.
نیاز به ذکر است اینجا محل رفع مشکل شما نیست جهت پیگیری درخواست از طریق تیکت سایت ما اقدام نمایید تا ضمن ضبط پیام های شما مشکل شما برطرف شود.
ویرایش توسط mboveiri : May 16th, 2019 در ساعت 13:53
عرض کردم مطابقت مدرک هویتی ارسالی و کارت پرداخت کننده کافی است ، مشخصات ثبت نامی وارد شده در سایت شما موقع به هر دلیل ممکن است اشتباه وارد شده باشد و اصلا و ابدا معیار سنجش هویت نیستند ، من اگر به جای استارتر تاپیک بودم حتمن در نماد و پلیس فتا از شما شکایت میکردم ، قبلا همچنین موردی در انجمن پیش آمده که با پیگیری ببینید کار به کجا رسیده، برای مبالغ کم خود رو بدنام نکنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)