دوستان من یک هفته قبل از عید در ایرانی کارد ثبت نام کردم و مدارک هم ارسال کردم. چند بار سفارش گذاشتم و هیچ جوابی ندادن، معنیش اینه که موجودیشون بیشتر از فروششونه و خرید ندارن پس بعنوان نقد کردن درآمد ارزی اصلا روش حساب نکنید! زیادی تبلیغ کرده اصفهانی هم هست سرمایه شو بند نمیکنه! یکی نیست بگه مجبوری اینقد تبلیغ کنی وقتی نمیتونی جواب بدی؟!
ولی من نتیجه دوست مون درمورد Mihan Pardakht رو صد در صد تایید میکنم، خودم روز اول عید ساعت 11 شب ایمیل و کلی درخواست پشتیبانی زدم بطور معجزه آسایی هر ایمیل رو زیر 5 دقیقه خیلی دوستانه جواب دادند، البته مدیر سایت که فکر کنم آقای پویا شیرازی بودن.
بخاطر تجربه بدی که از پانی پی داشتم و اینکه مدیر سایت گفته بودن زیر 48 ساعت انجام میشه تیکت با بخش مالی طولانی شد که آخرش نفهمیدم تو عید سیستم بانکی چجوریه ولی زیر 48 ساعت انجام شد بهرحال، من از مدیر سایت خیلی خوشم اومد ترجیحا با ایشون اگه شیراز هستید حضوری آشنا بشین...
ریسک نکنید ایرانی کارت هم اتلاف وقت هست اصلا طرف تو باغ نیست وقتتونو تلف نکنید...
هواستون باشه خیلی از پیشنهادا ممکنه از طرف کاربر نباشه و مسئولین سایت بعنوان کاربر معرفی کنند بهتون...