صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 25 , از مجموع 25

موضوع: آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

با سلام

سرور های زیر به عنوان آفر عید با تخفیف ویژه قابل ارائه میباشد :

* امکان ارائه سرویس ایران اکسس و مسدودیت آیپی(فایروال) توسط روتر مشترکین بدون ارسال تیکت و به صورت آنی:
    * ارائه سرویس ایران اکسس بر روی کلیه سرویس های روبینا سرور در ایران توسط سیستم عامل لینوکس/ویندوز کاربران
    * ارائه سرویس پهنای باند خارجی بر روی کلیه سرویس های روبینا سرور توسط سیستم عامل لینوکس/ویندوز کاربران
    اطلاعات بیشتر : https://www.roobinapanel.ir/index.ph...---------.html

(Server 115)-50-33%
    رم 32 گیگ
    پردازنده I5-4460
    هارد 1+2 ترابایت + 180 گیگ SSD
    ترافیک نامحدود (منصفانه)
    آیپی : Free /28
    قابلیت نصب مجازی ساز : ESxi 5.5
    ماهانه : (750 ت - تخفیف آفر عید 38%) = 465 هزار تومان

(Server 122)-50-33%
    رم 56 گیگ
    پردازنده زئون 2*5520
    هارد 2 ترابایت + 256 گیگ SSD
    ترافیک نامحدود (منصفانه)
    قابلیت نصب مجازی ساز : ESxi 5.5-6.5
    ماهانه : (860 ت - تخفیف آفر عید 38%) = 533 هزار تومان

(Server 123)-50-33%
    رم 32 گیگ
    پردازنده زئون E3-1220
    هارد 2*2 ترابایت + 120 گیگ SSD
    ترافیک نامحدود (منصفانه)
    قابلیت نصب مجازی ساز : ESxi 5.5-6.5
    ماهانه : (783 ت - تخفیف آفر عید 38%) = 485 هزار تومان

نکته : برای خرید آیپی اضافه شرایط و قیمت خاص (فقط یک بار پرداخت) خدمت مشترکینی که برای هاستینگ سرور را مصرف خواهند کرد و سایت فعال دارند در نظر گرفته شده است.

*امکان تغییر whois آیپی به صورت رنج سابنت /28 به بالا به نام مشترک برای قرارداد های حداقل 3 ماه میباشد.
    +آپتایم بالا و شبکه ایمین و مانیتورینگ 24 ساعته
    +پنل ترافیکی آنلاین و پنل کنترل منابع مصرفی و مانیتورینگ سرور.
    +فایروال سخت افزاری
    +دسترسی 24 ساعته فیزیکی در زمان وجود مشکل و رفع سریع آن.
    +دسترسی ip kvm شبانه روزی قابل ارائه به شما
    +سرویس کنترل شبکه و آیپی بر اساس شبکه کاربران و ایجاد محدودیت های خاص سرعتی بر اساس سیاست کاری سایت شما (فروش فایل و ...) برای اولین بار تحت اختیار مشترک نهایی میباشد
    +سرویس ایران اکسس اتوماتیک و آنلاین بر اساس تغییرات لحظه ای رایپ که توسط کاربرانتان مستقیم آپدیت میگردد که برای اولین بار تحت اختیار مشترک نهایی میباشد(کاربرد بیشتر مختص سایت های دانلودی و سایت های مشابه و گیم بدون هیچ مشکلی در دسترسی کاربران ایرانی که مختص این طرح میباشد)
    + 10 گیگابیت پهنای باند شبکه اصلی
    و امکانات دیگر ...

>> ثبت تیکت جهت خرید <<

سایت اصلی : http://www.roobinaserver.ir
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    من از شما سرور نامحدود خرید کردم قرار نیست هزینه اظافی بدم شما موظف هستی سرویس نامحدود بدون محدودیت سرعت به من تحویل بدی چون دارید هزینه سرور رو ماه به ماه میگیرید از این طرف شما بخش پشتیبانی جالبی دارید من از پنل خودم تیکت میزنم میگم سرور ایراد داره میگید برید اول یک اس ام اس بزنید تا تایید هویت بشید بعد کار رو انجام بدیم بنده از شما انتظار ندارم که من رو درک کنید چون فکر میکنید همه اشتباه میکنن شما درست میگید وقتی سرویس که از شما خریدم کاملا محدود است از نظر تان چطور خدمات بدم؟ من به مشتری سرور دادم مشتری میخواد دیتابیس sql راه بندازه شما پورت رو محدود کردی مجبور شدم بخاطر این کارهای که شما انجام میدید انتقال بدم یا کار جدیدی که انجام دادید خیلی واقعا این آخری اذیت میکنه تعداد کانکشن ها رو محدود کردید وقتی از یه حد بره بالا ای پی کاربر کامل بسته میشه اخه این چه کاریه ما خیلی ضرر کردیم بخاطر همین در مورد ترافیک هم اگه من 100 ترابایت استفاده کنم شما مجاز نیستی به من بگی ضرر زدم یا نه چون نامحدود خریدم اگر 1 به 10 هم باشه باید روز اول قبل از خرید اعلام کنید اگر هم 1 به 1 است باز هم باید اعلام کنید قرار نیست من بخاطر شما ضرر کنم چون هر وقت خواستید چیزی رو ببندید بله زمانی که گفتید 22 ترابایت من بخاطر شما گفتم پورت خارج رو محدود کنید به 10 مگابایت برای هر کاربر ولی مشکلات زیادی دارید شما از نظر پورت من داخل کشور 200 مگ با مشکل میگرفتم قبل از محدودیت های که الان برداشتید الان که براداشتید بله تا 500 مگ هم میرود در مورد خارج هم که گفتم الان من سرور هام رو انتقال دادم به فراسو سامانه پاسارگارد و ****** در این 15 روز بالای 50 ترابایت مصرف داشتم یک نفر به من تیکت نزده که ترافیکت زیاده این میشه سرویس دهی درست نه اینکه هروز من باید بترسم که نکنه الان لینک رو ببندن یا مشکلات بزرگ تری ایجاد بشه چون تا یکی یه کاری کنه طوری رفتار میکنید که طرف میگه غلط کردم سرویس خریدم من بخاطر این محدودیت کانکشن های که جدید گذاشتید مجبور شدم کلی ضرر بدم
    نمونه سرعت ها در سرور های فراسو رو براتون میزارم که دقیقا در همان دیتاسنتری که شما دارید ازش سرویس میگیرید هستند . من این بحث رو ادامه نمیدم فقط خواستم کمی شفاف سازی بکنم

لینک داخل کشور

لینک خارج از کشور = با 90 درصد استفاده کاربران من در حال حاضر
    در مورد ترافیک هم اگه من 100 ترابایت استفاده کنم شما مجاز نیستی به من بگی ضرر زدم یا نه چون نامحدود خریدم اگر 1 به 10 هم باشه باید روز اول قبل از خرید اعلام کنید اگر هم 1 به 1 است باز هم باید اعلام کنید قرار نیست من بخاطر شما ضرر کنم
    با سلام مجدد

این دیگر کم لطفی شما است.

روز اول و قبل از خرید یا پرداخت حتی 1 ریال به مجموعه این پیغام خدمت شما در تیکت درخواست خرید شما کامل و شفاف اعلام شده است.(نحوه مصرف ترافیک برای سرویس شما)

http://uupload.ir/files/mzto_use-bw.png

البته این نحوه مصرف اعلام شده برای شما میباشد ممکن است مشترکین دیگر ما با محدودیت بیشتر یا بدون هیچ گونه محدودیتی باشند، مانند همان مشترکینی که اعلام کردیم 10 ترابایت ترافیک بین الملل داشتند.

از این طرف شما بخش پشتیبانی جالبی دارید من از پنل خودم تیکت میزنم میگم سرور ایراد داره میگید برید اول یک اس ام اس بزنید تا تایید هویت بشید بعد کار رو انجام بدیم
    انتقاد شما صحیح است و این مورد به خاطر جلوگیری از وجود مشکل برای سرویس شما است که با محدود کردن پنل مشترکین به آیپی های ایرانی این مورد انتقاد چندین ماه است که با تصمیم مدیریت جدید مجموعه حل شده است و نیازی به هیچ گونه تاییدی دیگر نیست البته خودتان بهتر مطلع هستید چون اگر تیکت زده باشید جدیدا دیگر نباید تاییدی از شما گرفته شده باشد.

در مورد ترافیک هم اگه من 100 ترابایت استفاده کنم شما مجاز نیستی به من بگی ضرر زدم یا نه چون نامحدود خریدم - قرار نیست من بخاطر شما ضرر کنم
    پاسخ این مورد که روز اول خدمت شما ذکر شده است که چه ترافیکی خرید میکنید بالاتر دادیم بنابراین با این اوصاف ضرر زده اید و ما به خاطر شما ضرر کرده ایم و خواهیم کرد اما باز 1 ریال از شما دریافت نکرده و نخواهیم کرد.

من سرور هام رو انتقال دادم به فراسو سامانه پاسارگارد و ****** در این 15 روز بالای 50 ترابایت مصرف داشتم یک نفر به من تیکت نزده که ترافیکت زیاده این میشه سرویس دهی درست نه اینکه هروز من باید بترسم که نکنه الان لینک رو ببندن یا مشکلات بزرگ تری ایجاد بشه چون تا یکی یه کاری کنه طوری رفتار میکنید که طرف میگه غلط کردم سرویس خریدم من بخاطر این محدودیت کانکشن های که جدید گذاشتید مجبور شدم کلی ضرر بدم
    نمونه سرعت ها در سرور های فراسو رو براتون میزارم که دقیقا در همان دیتاسنتری که شما دارید ازش سرویس میگیرید هستند . من این بحث رو ادامه نمیدم فقط خواستم کمی شفاف سازی بکنم
    اگر این شرکت از مرکز داده پارس آنلاین تهران خدمت شما در 15 روز یا بهتر بگیم ماهانه 100 ترابایت ترافیک vp-n یک به یک میتواند خدمات بدهد دلیلی نیست که مشکل از سمت ما وجود دارد چون قوانینی که از سمت ما اعلام میگردد قوانین دیتاسنتر است و حتی سازمان *****ینگ هم آیپی های این گونه مصرفی را در صورت شناسایی ***** خواهد کرد، مجموعه ما تصمیم دارد در این راستا سرویسی تقدیم نکند و وارد مشکلات این سازمان ها نشود زیرا مشترکین وب و مصرف مجاز برای ما مهمتر هستند و نباید سر مشترکین با مصرف غیر مجاز کل رنج به خطر بیفتد، اگر یک مجموعه دیگر چنین سروسی تقدیم شما میکند میتوانید از همان مجموعه استفاده نمائید ما بر خلاف پرواویدر خود با عرض پوذش فراوان موردی را عمل نمیکنیم.

رویه مجموعه ما تعامل و اعتماد کامل دو طرفه با دیتاسنتر و پرووایدرهای پهنای باند و در عوض پشتیبانی بالاتر از کامل و VIP در زمان وجود مشکل از مرکز داده برای برطرف سازی مشکلات به هر طریق میباشد.

در هر صورت باز هم از جزئیات بیشتر قرار داد شما مطلع نیستیم و اطلاعات بنده در همان حدی است که به صورت مستند از فروش و فنی مجموعه دریافت و خدمت شما در تاپیک ارسال کردیم، اگر توان مجموعه در عدم ارائه سرویس با مصرف شما بوده است از شما به خاطر توان کم مجموعه پوذش میخواهیم.

باتشکر
    ویرایش توسط RoobinaServer : March 17th, 2019 در ساعت 19:13
    از سال 1385 تا کنون

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

با سلام

سرور (Server 122)-50-33% به اتمام رسیده است.

فقط سرور های زیر موجود هستند :

(Server 115)-50-33%

2 عدد

(Server 123)-50-33%

1 عدد

باتشکر

از سال 1385 تا کنون

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

با سلام

موجودی سرویس ها به اتمام رسید.

اتمام تاپیک.

جهت خرید سرویس های کاستوم همچنان میتوانند مشترکین عزیز با واحد فروش از طریق سایت در ارتباط باشند و تخفیف عیدانه دریافت نمایند. >> ثبت تیکت جهت خرید <<

همچنین امکان فعال سازی قابلیت DDos Protection بین المللی نیز علاوه بر سرویس های DDos Protection فعلی میباشد.

باتشکر
    از سال 1385 تا کنون

عضو جدید Cr0w آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    450
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    121 پست

عرض ادب، آفر ها همیشگی است؟
    یا فقط ماه اول
    My mother told me I'd grow up to be a good man

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Cr0w نمایش پست ها
    عرض ادب، آفر ها همیشگی است؟
    یا فقط ماه اول
    با سلام و احترام

تخفیف های عیدانه که فروش ارائه کنند برای این مدل سرویس ها دائمی هستند، جهت تهیه سرویس کاستوم مورد نیاز خود میتوانید به فروش تیکت ارسال نمائید و با تخفیف عیدانه آفر دریافت نمائید.

باتشکر
    از سال 1385 تا کنون

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)