نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

نقل قول نوشته اصلی توسط roobinaserver نمایش پست ها
    کیان سرور عزیز (متاسفانه اسم شریفتون را نمیدانم) :

لطفا تجربه خود را با علت آن بیان بفرمائید، طبق سوالی که واحد فروش کردم ظاهرا مشترک ما هستید و آخرین abuse دریافتی ترافیک شما مبنی بر استفاده 22 ترابایت ترافیک مصرف کاملا 1 به 1 یعنی 11 ترابایت بین الملل و 11 ترابایت داخل کشور بوده برای مصرف پروتکل های vp-n بوده است.

نمونه مشترکینی داریم که در دوماه اخیر که سرویس دارند 10 ترابایت دانلود خارج کشور داشته اند و تا کنون حدود 6 ترابایت آپلود داشته اند اما هیچ abuse از ما دریافت نکرده اند. (سرور دانلود هستند) البته نمونه ای بود که بنده از مصرفشان اطلاع دارم (کاربر قدیمی همین انجمن هم هستند) وگرنه مشترکین پر مصرف تر هم خود مجموعه دارند که واحد فنی مجموعه بیشتر مطلع هستند.

نوع مصرف شما مهم است.

نمونه گراف مصرفی شما : http://uupload.ir/files/nhuq_use-vp.png

رنگ سبز تونلینگ بین الملل و رنگ صورتی پر رنگ پروکسی بین الملل، رنگ صورتی کم رنگ هم سایر سرویس های عادی هستند.

همچنین تلفنی واحد مشاوره فنی خدمت شما اعلام کرده اند که همه جا ترافیک 1 به 10 است ما با شما 1 به 10 محاسبه نمیکنیم اما درست استفاده نمائید.

اگر قرار بر محاسبه 1 به 10 باشد پس هم اکنون شما کلی به مجموعه ما در مورد هزینه ترافیک بدهکار هستید آیا از شما 1 ریال هزینه بیشتر دریافت شده است ؟

همچنین نمونه گراف مصرفی یکی از مشترکین با ترافیک مصرفی بالای 100 ترابایت ماهانه (در مورد 200 مگ که فرمودید محدود میشود) : http://uupload.ir/files/6wn_use-u.png

در این گراف مشترک به صورت پیوسته و نهایتا تا 501 مگابیت مصرف کرده است و هیچ افتی زیر 200 فورا نداشته است مگر مصرف خودش در ساعات ابتدایی صبح یا عصر کم شده باشد.

قوانینی تعویض نشده است.

باتشکر

من از شما سرور نامحدود خرید کردم قرار نیست هزینه اظافی بدم شما موظف هستی سرویس نامحدود بدون محدودیت سرعت به من تحویل بدی چون دارید هزینه سرور رو ماه به ماه میگیرید از این طرف شما بخش پشتیبانی جالبی دارید من از پنل خودم تیکت میزنم میگم سرور ایراد داره میگید برید اول یک اس ام اس بزنید تا تایید هویت بشید بعد کار رو انجام بدیم بنده از شما انتظار ندارم که من رو درک کنید چون فکر میکنید همه اشتباه میکنن شما درست میگید وقتی سرویس که از شما خریدم کاملا محدود است از نظر تان چطور خدمات بدم؟ من به مشتری سرور دادم مشتری میخواد دیتابیس sql راه بندازه شما پورت رو محدود کردی مجبور شدم بخاطر این کارهای که شما انجام میدید انتقال بدم یا کار جدیدی که انجام دادید خیلی واقعا این آخری اذیت میکنه تعداد کانکشن ها رو محدود کردید وقتی از یه حد بره بالا ای پی کاربر کامل بسته میشه اخه این چه کاریه ما خیلی ضرر کردیم بخاطر همین در مورد ترافیک هم اگه من 100 ترابایت استفاده کنم شما مجاز نیستی به من بگی ضرر زدم یا نه چون نامحدود خریدم اگر 1 به 10 هم باشه باید روز اول قبل از خرید اعلام کنید اگر هم 1 به 1 است باز هم باید اعلام کنید قرار نیست من بخاطر شما ضرر کنم چون هر وقت خواستید چیزی رو ببندید بله زمانی که گفتید 22 ترابایت من بخاطر شما گفتم پورت خارج رو محدود کنید به 10 مگابایت برای هر کاربر ولی مشکلات زیادی دارید شما از نظر پورت من داخل کشور 200 مگ با مشکل میگرفتم قبل از محدودیت های که الان برداشتید الان که براداشتید بله تا 500 مگ هم میرود در مورد خارج هم که گفتم الان من سرور هام رو انتقال دادم به فراسو سامانه پاسارگارد و ****** در این 15 روز بالای 50 ترابایت مصرف داشتم یک نفر به من تیکت نزده که ترافیکت زیاده این میشه سرویس دهی درست نه اینکه هروز من باید بترسم که نکنه الان لینک رو ببندن یا مشکلات بزرگ تری ایجاد بشه چون تا یکی یه کاری کنه طوری رفتار میکنید که طرف میگه غلط کردم سرویس خریدم من بخاطر این محدودیت کانکشن های که جدید گذاشتید مجبور شدم کلی ضرر بدم
    نمونه سرعت ها در سرور های فراسو رو براتون میزارم که دقیقا در همان دیتاسنتری که شما دارید ازش سرویس میگیرید هستند . من این بحث رو ادامه نمیدم فقط خواستم کمی شفاف سازی بکنم

لینک داخل کشور

لینک خارج از کشور = با 90 درصد استفاده کاربران من در حال حاضر

ای کاش کمی انتقاد پذیر باشید و قبول کنید ایراداتی دارید و باید کمی بیشتر تلاش کنید تا این ایراد ها را رفع کنید

من به کاربران میگم بعد از 6 ماه سرویس که از روبینا سرور گرفتم این سرویس دهنده از نظر شبکه استیبل است و پیگیر هستند زیاد هیچ ایرادی ندارد فقط این مشکلاتش رفع بشه خیلی خوب میشه
    ویرایش توسط ourweb : March 17th, 2019 در ساعت 18:28
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)