نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: درگاه پرداخت فقط برای سرور ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    312
    تشکر تشکر شده 
    2,482
    تشکر شده در
    1,955 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت فقط برای سرور ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط SIBHost نمایش پست ها
    بله، درست می فرمایید.
    برای این سرویس ها راهکارهایی وجود داره که رفع این مشکلات به دانش بیشتری احتیاج داره.
    همچنین اگر عمده سرور ها به داخل منتقل بشن مطمئن باشید که تعداد زیادی راهکار برای حل این مشکلات پیش روی شما قرار خواهد گرفت.

<< من بلد نیستم، ولی کسی رو که بلده استخدام می کنم تا کارها رو برای من به بهترین شکل انجام بده. >>

و همچنین دیجیکالا در حد استاندارد پایداری و کیفیت داره.

دوست و همکار عزیز
    بحث حمایت هستش و افزایش دانش...
    کاش حمایت از خدمات ایرانی یک موضوع توضیح دادنی بود تا میتونستم بیشتر توضیح بدم.
    دوست من بنده 12 ساله که کار مدیریت سرور میکنم و 10 ساله که برنامه نویسم و بطور کامل دانشش رو دارم و بقول شما اگر نداشتم هم کسی رو برای این کار استخدام میکردم. اینکه میگم مشکل ایجاد میشه در این مورده که ارتباط سرورهای ایران با خارج از کشور مشکل داره و سیستم پشتیبانی چیزی نیست که منتظر برقراری ارتباط بمونه.
    حداقل من یکی وقتی اسم حمایت از خدمات و کالای ایرانی میاد کهیر میزنم. ما هم ایرانی هستیم ولی چرا کسی از ما حمایت نمیکنه؟
    به بهانه همین حمایت تابحال کلی متخصص و برنامه نویس و... بیکار شدند. حمایت از کی؟ از اینکه یک یا چند آدم بانفوذ مافیا درست کنند و یکسری سرویس بی کیفیت به ما بدن و در کمال وقاحت در مورد هیچ چیز پاسخگو نباشن.
    خودرو، خدمات داده، پوشاک، خوراک، صنایع سنگین، خدمات شهری و... توی کدومشون واقعا متخصص و مردم واقعی از این شعارها سود کردند؟
    کل ارزی که صنعت هاستینگ ایران از کشور خارج میکنه به اندازه خرج تحصیل فرزندان بعضی دوستان توی آمریکای جنایتکار نمیشه.
    https://serverbartar.com
    TEL: 021-71053438
    کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
    دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره

2. تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)