-
August 5th, 2018, 17:03
عضو انجمن
فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS
به نام خداوند بخشنده مهربان
هاست وب سرور با پیشنهاد ویژه ای در خدمت شماست !!
دارای مجوز از وزارت صنعت , معدن و تجارت " نماد اعتماد الکترونیک" و نماد ساماندهی دیجیتال ایران
مشخصات سرویس
Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD Disk + CXS + Softaculous + Jetbackup + MailScanner
2 گیگابایت فضای هاست SSD
ترافیک تبادلی نامحدود !
امکانات نامحدود !
پنل محبوب سی پنل
وبسرور لایت اسپید
سیستم عامل کلود لینوکس
موقعیت داخل و خارج از کشور
آنتی شلر و فایروال حرفه ای
پلاگین جت بکاپ و SSL رایگان
تنظیم نسخه PHP از 4 تا 7.2
ریستور بکاپ توسط کاربر
بکاپ گیری روزانه و منظم
ریستور و انتقال رایگان
پشتیبانی کامل
سالیانه تنها 20 هزار تومان
سفارش
با احترام . موفق باشید
ویرایش توسط vpgroup : September 8th, 2018 در ساعت 15:32
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2018 17:03
# ADS
-
September 23rd, 2018, 15:41
عضو انجمن
پاسخ : فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS

نوشته اصلی توسط
h.hoseini
این ها سرورش داخلی هست یا خارجی ؟
با سلام و احترام
سی پنل ، دایرکت ادمین خارج از کشور و دایرکت ادمین تنها داخل کشور
امری بود در خدمتتون هستیم
موفق باشید
-
-
October 4th, 2018, 13:43
پاسخ : فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS
آیا وارز هست هاستینگتون؟
برای سایت قالب و افزونه
-
-
October 18th, 2018, 18:36
عضو جدید
دوست گرامی
مشکل سرور لینوکس فرانسه رفع نشد؟؟
الان بیشتر از 2 هفته گذشته و همچنان DownTime های دایمی و همه روزه داره.
اینکه با قیمت پایین و آفر دادید بحثی نیست و میشد پایین بودن منابع و ضعیف بودن سرویس را انتظار داشت.
اما قطعی سرور , اونم با این تعداد و زمان در روز غیر قابل درکه.
اینجا شما فرمودید هیچ تفاوتی با سایر پلنها نداره:

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
خیر هیچ تفاوتی با سایر پلن ها ندارد . تنها به صورت آفری هزینه مناسب ذکر شده است و تمامی امکانات با توجه به پست اصلی نامحدود و ذکر شده میباشد .
امری بود در خدمتتونم
موفق باشید
اما هنوز بعداز گذشت 2 هفته , عملا هاست غیرقابل استفاده است (حتی برای پارک دامنه)
لطفا وضعیت این سرویسها را مشخص نمایید.
واقعا با اینهمه قطعی (بطور میانگین 4 تا 8 بار در روز و هر بار بین 5 تا 40 دقیقه قطعی) به هیچ وجه امکان استفاده از هاست خریداری شده نیست
ویرایش توسط 3hdvd : October 18th, 2018 در ساعت 18:39
-
تعداد تشکر ها از 3hdvd به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2018, 15:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
3hdvd
دوست گرامی
مشکل سرور لینوکس فرانسه رفع نشد؟؟
الان بیشتر از 2 هفته گذشته و همچنان DownTime های دایمی و همه روزه داره.
اینکه با قیمت پایین و آفر دادید بحثی نیست و میشد پایین بودن منابع و ضعیف بودن سرویس را انتظار داشت.
اما قطعی سرور , اونم با این تعداد و زمان در روز غیر قابل درکه.
اینجا شما فرمودید هیچ تفاوتی با سایر پلنها نداره:
اما هنوز بعداز گذشت 2 هفته , عملا هاست غیرقابل استفاده است (حتی برای پارک دامنه)
لطفا وضعیت این سرویسها را مشخص نمایید.
واقعا با اینهمه قطعی (بطور میانگین 4 تا 8 بار در روز و هر بار بین 5 تا 40 دقیقه قطعی) به هیچ وجه امکان استفاده از هاست خریداری شده نیست
با سلام و احترام
ضمن عرض پوزش بابت پاسخ دیر به پست شما .
در اون تایم به علت مشکل شبکه سرور دچار مشکل و کندی شده بود که در حال حاضر حدود 3 هفته ای است که مشکل به صورت کامل حل شده است .
همچنین خاطر نشان میکنیم که هر چند وقت یکبار سرور به علت آپدیت حدود چند ساعت کند خواهد شد و جای نگرانی نیست اصلا در ضمن سرویس های جدید شامل بازگشت وجه هستند .
در حال حاضر قیمت سرویس ثابت بوده و احتمالا آفر بعدی قیمت مناسب تر و پکیج بهتری ارائه خواهد شد .
با تشکر موفق باشید
-
-
November 19th, 2018, 17:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
debugger
آیا وارز هست هاستینگتون؟
برای سایت قالب و افزونه
با سلام و احترام
ضمن عرض پوزش بابت پاسخ دیر به پست شما . بله سرویس بدون مشکل بوده و قالب ها و اسکریپت های نال شده پاسخگو میباشد .
موفق باشید
-
-
November 22nd, 2018, 10:58
یه هاست از شما دیروز خرید کردم ولی مشخصات هاستی که ارسال کردید اصلا لاگین نمیکنه سایتتون هم اصلا بالا نمیاد این چه وضعه سرویس دهی اخه
-
-
November 22nd, 2018, 11:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehdi741
یه هاست از شما دیروز خرید کردم ولی مشخصات هاستی که ارسال کردید اصلا لاگین نمیکنه سایتتون هم اصلا بالا نمیاد این چه وضعه سرویس دهی اخه
با سلام و احترام
با تلگرام بنده در ارتباط باشید فعلا سرور سایتمون به جهت انتقال قطع هستش .
موفق باشید
-
-
November 22nd, 2018, 15:00
قصد بی احترامی نیست و من با اکثر این سایتها کار کردم که به نظرم هیچکدومشون نمیتونن خواسته های شمارو از هاستینگ مطلوب بجا بیارن
بهتر هست با شرکتهای بزرگ ارائه هاستینگ دنیا مثل hostgator و یا leaseweb مستقیم بخرین و حتی سایتهای هستند که میتونین خرید هاتون رو به واسطه اونها انجام بدین ..
سایتهای ایرانی توانایی و علم لازم رو برای ارائه خدمات به مشتریان ندارن و اگه محتوای سایتتون موزیک یا فیلم باشه مستقیما اطلاعات شمارو برای حفظ منافعشون با همه به اشتراک میزارن در یک کلام حریم خصوصی شما نزد شرکتهای ایران زیر صفر هست
این تجربه 12 ساله من توی دنیای اینترنت بود امیدوارم برنخوره به دوستان ولی این حرفام کلا درست هستش
-
-
November 29th, 2018, 08:05

نوشته اصلی توسط
mehdi741
من میخام خرید کنم مشکلتون حل شد؟
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
-
-
November 29th, 2018, 11:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
myyor
من میخام خرید کنم مشکلتون حل شد؟
با سلام و احترام
بله مشکل سایت اصلی ما قربان همان روز قطعی رفع شد . میتوانید از لینک مربوطه سفارش رو ارسال کنید .
موفق باشید
-