این ها سرورش داخلی هست یا خارجی ؟
این ها سرورش داخلی هست یا خارجی ؟
لوکشین فرانسه دارین؟ بنده داشتمخرید میکردم گفتم قبل خرید این رو ازتون بخام تا بعد اگر امکان داشت فرانسه در نظر بگیرین.با تشکر
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
تائید نمیشه!
دیروز ازشون سرویس رو تهیه کردم، ساعت 1 صبح ایمیل دادند که چند روز باید منتظر باشید! بهشون گفتم که کنسل کنید چون سرویس فعلیم 2 روز وقت داره و من نمیتونم منتظر باشم ... گفتند سرویس دیگه ای موجوده، بدیم؟! گفتم بدید! الان ساعت 6 بعد از ظهر جمعه هست و من چند ساعت بیشتر از سرویس قبلیم نمونده و منتظریم که این دوستان لطف کنند مشخصات هاست ارسال کنند! شما همین داستان ها رو تعمیم بدید به این که توی هاست مشکلی بوجود بیاد و بخواید ازشون پشتیبانی بگیرید خدایی نکرده!!!! موفق باشید ...
سلام پیرو حرف شما ، والا بنده از ایشون سرور گرفتم ، کیفیت که عالیه خدایی تیکت ها با جرئت میشه گفت زیر نیم ساعت جواب میدن حتی 3 دقیقه ! چند مورد تیکت ، یکی دو ماهی هست ازشون سرور دارم مشکل فنی رو ویبولیتن داشتیم خودشون برامون حل کردند پشتیبانی فنی ! خیلیا این کارو انجام نمیدن ، دو روز پیش سروراشون که هاست ما هم روش بود به مشکل خورده اول کار خودشون تیکت دادن اطلاع دادن و قدم به قدم گفتند که کجای کار هستند و چی شده
https://client.hostwebserver.ir/announcements.php?id=45 اینو باز کنید
برا هر هاستینگی چنین مشکلاتی وجود داره و عدم سرویس دهیشون هم به شما فکر کنم این بوده
به هر حال من ایشونو تایید میکنم دانش بالا + اخلاق خوب و پشتیبانی به موقع
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
ویرایش توسط vpgroup : March 29th, 2019 در ساعت 19:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)