من میخواستم در قسمت شکایات سایت، مشکلم را درباره کد پستی اختصاص یافته به منزلمان ثبت کنم. در فرم سامانه پاسخگویی به شکایات و درخواستها، گزینه ثبت شکایت به عنوان مشتری را زدم. پس از مرحله ورود مشخصات فردی، به مرحله اطلاعات شکایت رفتم. نوع سرویس رو داخلی انتخاب کردم و فیلد نام سرویس را کد پستی انتخاب کردم. ولی سامانه اجازه ثبت شکایت رو در حالتی که من فیلد شماره یا بارکد مرسوله را وا رد نکنم، نمیداد. در حالی که من هیچ مرسولهای نداشتم بلکه مشکلم با کد پستی اختصاص یافته به منزلمان بود. شکایتم از نحوه کد گذاری بود. مجبور شدم بجای سامانه شکایات پست، درس سایت 195 تنظیم مقررات شکایتم را ثبت کنم که بارکد و شماره مرسوله نخواسته باشه. اگر شما پیمانکار سایت پست هستید، این مشکل را حل کنید. ممنون.
- - - Updated - - -
در قسمت رهگیری مرسولات سازمانی به آدرس http://najatracking.post.ir نمیشه گذرنامه رو رهگیری کرد. این قسمت مال مرسولات ناجا هست که گذرنامه هم مربوط به پلیس گذرنامه و شرکت ناجی و پلیس + 10 میشه که باید این سرویس رو با همکاری پست اضافه کنند.
لینک رهگیری مرسولات ویژه، کار نمیکنه. http://spssearch.post.ir/
وقتی روی لینکهای خدماتی صفحه اصلی موس رو نگه دارید، واسه همشون tooltip میزنه servicepane که نشان دهنده اینه که پیمانکار یادش رفته tooltip های اینها رو وارد کنه.
لینکهای معرفی خدمات پستی در صفحه اصلی همشون به یک درخت معرفی خدمانت ختم میشوند که دوباره باید خدمت مورد نظر رو انجا انتخاب کنی تا توضیحش بعد از مقداری صبر کردن، لود بشه! این از لحاظ UX جالب نیست.
لینکهای تعرفههای پستی به فایل PDF ختم میشوند. اگر کسی مرورگرش قابلیت خواندن PDF نداشته باشه، نمیتواند بخواند. باید اینها هم صفحه وب باشند هم صورت PDF قابل دانلود.
پیشنهاد میشه که هر شخصی بتواند با ایجاد یک نام کاربری به داشبوردی دسترسی پیدا کنه تحت عنوان پست من. توی این داشبورد کد پستی خونشون رو ثبت کنه و نامههایی که به مقصد خونشون داره میاد یک جا نمایش داده بشه توی پنل. البته اینکه شخص با کد ملی x صاحب یا مستاجر اون خونه با اون کد پستی y هست، باید با اتصال به سیستم سازمان ثبت اسناد و سامانه کد رهگیری املاک و ثبت احوال بصورت آنلاین احراز بشه.
اینجوری دیگه شخصی که مرسولهاش نرسیده مجبور نیست به فرستنده زنگ بزنه و کد رهگیری مرسوله رو بگیره ازش.