-
October 10th, 2018, 11:38
پاسخ : عدم تسویه سایت nextpay

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
نکست پی میخوام ثبت نام کنم دوستانی که دارند کار میکنند همچنان خوب هستند تایید میشند ؟ چندوقته شروع به فعالیت کرده این سایت اولین باره میبینم جلب توجه کرده منو
من خیلی وقته ازش استفاده می کنم... اگه طبق قوانین عمل کنید مشکلی پیش نمیاد.
البته تو این یکی دو ماه اخیر درگاهشون چند بار دچار اختلال شده بود و به درگاه بانک وصل نمیشد. با اینحال تمامی تسویه حساب ها رو سریع انجام میدادن.
-
-
October 10th, 2018 11:38
# ADS
-
October 10th, 2018, 11:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
seraj654
من خیلی وقته ازش استفاده می کنم... اگه طبق قوانین عمل کنید مشکلی پیش نمیاد.
البته تو این یکی دو ماه اخیر درگاهشون چند بار دچار اختلال شده بود و به درگاه بانک وصل نمیشد. با اینحال تمامی تسویه حساب ها رو سریع انجام میدادن.
من فقط با اینک پرداخت کار میکنم میتونید نشونم بدید نمونه ؟
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2018, 17:11
عضو جدید
این نوع اول
https://superhost.nx.plus
- - - Updated - - -
ویرایش توسط Farzad90 : October 10th, 2018 در ساعت 17:12
-
تعداد تشکر ها ازFarzad90 به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2018, 15:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farzad90
این نوع اول
https://superhost.nx.plus
- - - Updated - - -
باهاشون بحث کردم قوانین مسخره سختشون نگرفتم
از pay ir گرفتم لینک پرداختم داره راحت مدارکم دادم تمیز .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2018, 22:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
باهاشون بحث کردم قوانین مسخره سختشون نگرفتم
از pay ir گرفتم لینک پرداختم داره راحت مدارکم دادم تمیز .
منم با pay ir کار می کنم راضی هستم . تا حالا نشد دچار مشکل بشم . البته زرین پال خوبه فقط تو واریز گاها طولانی میشه
-
-
November 5th, 2018, 08:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ebiarmin
منم با
pay ir کار می کنم راضی هستم . تا حالا نشد دچار مشکل بشم . البته زرین پال خوبه فقط تو واریز گاها طولانی میشه
منم همینطور با pay ir کار میکنم راضی ام البته ناگفته نمانه idpay.ir بهترینه با یاره بانک مرکزی شده تمامی تسویه هاش خودکار هست اصلا دستی نیست و هر روز صبح زود حساب هستش و خودش درخاست تسویه خودکار میزنه خودش واریز سیستم کاملا اختصاصی خیلی چیز فوق العاده ای هست من بیش از 1 سال کار کردم باهاشون .
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2018, 09:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
منم همینطور با pay ir کار میکنم راضی ام البته ناگفته نمانه idpay.ir بهترینه با یاره بانک مرکزی شده تمامی تسویه هاش خودکار هست اصلا دستی نیست و هر روز صبح زود حساب هستش و خودش درخاست تسویه خودکار میزنه خودش واریز سیستم کاملا اختصاصی خیلی چیز فوق العاده ای هست من بیش از 1 سال کار کردم باهاشون .
مطمعنید صبح روز بعد به حساب هست؟؟
1. اگر تراکنش شما قبل از ساعت 23 انجام شده باشد، فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
2. اگر تراکنش شما بعد از ساعت 23 انجام شده باشد، پس فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
3. در روزهای تعطیل واریزی انجام نمی شود و به اولین روزکاری بعد از تعطیلی موکول خواهد شد.
به صورت خودکار هست اما صبح روز بعد (صبح زود) نیست
-
-
November 5th, 2018, 10:22
عضو انجمن
منم همینطور با pay ir کار میکنم راضی ام البته...
لینک پرداختی که میده خیلی سر راست هست و خیلی جالبه. درگاهشون رو تست نکردم .
ویرایش توسط 1wp.ir : November 5th, 2018 در ساعت 10:37
-
-
November 5th, 2018, 11:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
مطمعنید صبح روز بعد به حساب هست؟؟
1. اگر تراکنش شما قبل از ساعت 23 انجام شده باشد، فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
2. اگر تراکنش شما بعد از ساعت 23 انجام شده باشد، پس فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
3. در روزهای تعطیل واریزی انجام نمی شود و به اولین روزکاری بعد از تعطیلی موکول خواهد شد.
به صورت خودکار هست اما صبح روز بعد (صبح زود) نیست
برای من همیشه هر روز 5 صبح تا 8 صبح نهایت واریز میشد هر روز روز های تعطیلی هم واریز میشد
وقتی درگاهت مستقیم بشه اما تا 1 ماه اول روز تعطیلی واریز نمیشه و یکم دیرتر اما مال من مستقیم بود بعد 30 یا40 روز مشتریشون بشید ایمیل میاد میگه درگاتون تغییر کرد مستقیم شد ازون موقع به بعد انطوری که بالا گفتم هر روز صبح زود واریز میشه . سیستمشون اختصاصی و خودکار هستش
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
لینک پرداختی که میده خیلی سر راست هست و خیلی جالبه. درگاهشون رو تست نکردم .
منم از لینک پرداختش استفاده میکنم خوبه راضی ام .
ویرایش توسط مینا-صیفی : November 5th, 2018 در ساعت 11:45
-
-
May 22nd, 2020, 10:29
عضو انجمن
دوستان متاسفانه nextpay چندین روز هست که واریزها را تسویه نمیکند و تیکت و تلفن ها را هم جواب نمی دهند و مبالغی هم که اخیرا کاربران سایت براشون واریز کردند مانده داخلش .
توی اینستاگرامشونم ملت دارن بد و بیراه میگن و جوابگو نیستند.
اگر درگاهشون را دارید سریع غیرفعال کنید تا ضررتون بیشتر نشه. هیچ اطلاع رسانی ای هم نمیکنن که مثلا مشکلشون چی هست ؟ حساباشون مسدود شده یا چی .
-