صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52

موضوع: معنیش چی میشه ؟!

عضو انجمن pasargad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : معنیش چی میشه ؟!

از این افراد خوش باور که معلوم نیست چی میزنند بر بدن و توهم خوش حسابی, خوش نامی, آپتایم بالا و ... میزنند زیاد هستند.
    افرادی توی همین انجمن هستند اسم نمیارم , سایت های مختلف میزنه پول مردم رو بالا میکشه, کافی نت در همدان داره و ...

من نگران صنعت هاستینگم که با این جور افراد هر روز پس رفت میکنه به جای پیشرفت. برای یکی که واقعاً میخواد کار کنه عرصه رو سخت میکنند.

خبری که من دارم(درست یا نادرستش با خدا) اینه که خود هاست دی ال الان هنوز داره فروش میکنه با این حالی که اعلام به عدم فعالیت کرده.

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    142
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CANOR نمایش پست ها
    من با کیفیت و آپتایمتون کاری ندارم
    ولی یکم به بهینه سازی قالبتون برای مرورگرهای مختلف بیشتر توجه کنید
    توی فایرفاکس موردی نداره
    Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad نمایش پست ها
    از این افراد خوش باور که معلوم نیست چی میزنند بر بدن و توهم خوش حسابی, خوش نامی, آپتایم بالا و ... میزنند زیاد هستند.
    افرادی توی همین انجمن هستند اسم نمیارم , سایت های مختلف میزنه پول مردم رو بالا میکشه, کافی نت در همدان داره و ...

من نگران صنعت هاستینگم که با این جور افراد هر روز پس رفت میکنه به جای پیشرفت. برای یکی که واقعاً میخواد کار کنه عرصه رو سخت میکنند.

خبری که من دارم(درست یا نادرستش با خدا) اینه که خود هاست دی ال الان هنوز داره فروش میکنه با این حالی که اعلام به عدم فعالیت کرده.
    افراد خوش باور ! باز هم اگه اینطور باشه باز همین باور کردنه خودش خیلی خوبه که خودمون , کارمون رو باور داریم ! خودمون رو باور داریم اما کسانی که هیچ باوری ندارن چطور ؟!
    چی میزنن بر بدن : همه که چیزی به بدن نمی زنن که شما به همه شک داری !

افرادی توی این انجمن هستند : در بخش انتقادات و پیشنهادات میتونید مطرح کنید اگر مدرکی دارید ! فکر نمی کنم فرد مورد نظر شما با افراد مد نظر این تاپیک رابطه ای داشته باشه !

نگران عرصه هاستینگ هم نباشید ! چون اون چیزی که بیش از همه چیز وحشتناکه چیزه دیگه ای هست ! حالا به حاشیه نمی رم

"HostCL یک tradeMark مستقل است و هیچ گونه ارتباطی با HostDL ندارد." پس واسه ما فرقی نداره که هاست دی ال خدمات ارائه بده یا نده و یا ...

لطفا قبل از اینکه چشم های خود را ببندیم و دهان خود را باز کنیم ! اگر حتی چیزی دیدیم در موردش فکر کنیم ببینم اون چیزی که دیدیم چیه ! و وای از اون زمان که چیزی ندیدیم و دهنمون رو باز کنیم !

بنده گفتم هدفم چیه اگه کسی هم واقعا میدونه هدفش با من یکیه بسم الله !

حالا باز هم پذیرای انتقادات شما هستم اما لطفا قبل از اینکه به کسی تهمت بزنیم ! ببینیم طرف کیه چیه هدفش چیه این چیزی که میگیم درسته یا نه ! نه اینکه بعد از چند سال که قید همه چیز رو یک نفر زده باشه در راه هدفش از همه چیزی گذشته باشه ! بعد بیایم همین طوری ندیده و نشنیده بکشیم بهش ! اگه بنده دنباله سود بودم الان میدونستم چیکار کنم که مایانه بالای چند میلیون تومان درآمد داشته باشم نه اینکه ماهیانه بالغ بر چند صد هزار تومان ضرر بدم ! ( هر کسی خواست بدونه راست میگم یا دروغ PM بده بهش بگم چه کارایی الان نون توشه و چه سطح معلوماتی هم نیاز داره ! چه مقدار ساپورت چه مقدار بدبختی و چه مقدار پشت سرت حرف زدن و چه مقدار درآمد !

حالا اگه به یه سیستم منطقی بگیم که کودومو انتخاب میکنی قطعا معلومه کودومو انتخاب میکنه ! بنده هم که اینکارو کردم مسلما کارم برای سود نبوده ! اگه میگین بوده کسی بیاد ثابت کنه من 1 ریال ! فقط 1 ریال سود داشتم از اینکار تا به امروز . !!!! ورودی هست اما خروجی چند برابر ورودی هست ! حالا باز بشینید بگید فلانی کلاه برداره , فلانی کلاه برداره و ... ! مثلا طرف 1000 تومن کلاه برداری کرده ! نه از 1 ملیون نفر از 1 نفر ! چه قدر جالب بوده این کلاه برداری

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

ممنونم از سایر دوستان که نقطه نظراتشون رو ارائه دادن , قالب رو کلا قرار بر این هست که تعویض کنیم . اساس کار ما فایر فاکس هست اما اونم به روی چشم.
    ممنونم از همتون که لطف دارید و حاضرید نظرتون رو بنویسید
    ویرایش توسط HostCl : December 20th, 2010 در ساعت 23:42

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    142
    تشکر شده در
    125 پست

برادر چه حوصله ای داری این همه می نویسی! فشرده میکردی سریع بشه خوند دی:
    Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HostCl نمایش پست ها
    HostCL یک tradeMarket مستقل است
    احتمالا منظور شما trademark مستقل نیست؟

7. تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

عضو انجمن CANOR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vimax نمایش پست ها
    توی فایرفاکس موردی نداره
    ممنونم از سایر دوستان که نقطه نظراتشون رو ارائه دادن , قالب رو کلا قرار بر این هست که تعویض کنیم . اساس کار ما فایر فاکس هست اما اونم به روی چشم.
    ممنونم از همتون که لطف دارید و حاضرید نظرتون رو بنویسید
    هنوز هم درصد بسیار زیادی از کاربران ایرانی از اینترنت اکسپلورر 6 استفاده میکنند
    ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
    فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Online24 نمایش پست ها
    احتمالا منظور شما trademark مستقل نیست؟
    ممنونم از توجه و تذکرتون . حق با شماست بنده به دلیل مشغله فکری یه چیز دیگه نوشتم که اصلاح شد . ممنون که تذکر دادید.

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط canor نمایش پست ها
    هنوز هم درصد بسیار زیادی از کاربران ایرانی از اینترنت اکسپلورر 6 استفاده میکنند
    بله کاربران ایرانی بله , اما اگر بدونید این ie چه بلایی سر طراحانو برنامه نویسان وب که نمیاره ! کل مرورگر ها یه طرف این یه طرف ! اصلا بر عکس همس !

عضو انجمن CANOR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    194 پست

ممنونم از توجه و تذکرتون . حق با شماست بنده به دلیل مشغله فکری یه چیز دیگه نوشتم که اصلاح شد . ممنون که تذکر دادید.

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

بله کاربران ایرانی بله , اما اگر بدونید این ie چه بلایی سر طراحانو برنامه نویسان وب که نمیاره ! کل مرورگر ها یه طرف این یه طرف ! اصلا بر عکس همس !
    به هر حال یک طراح وب باید بتونه قالبش رو برای تمام مرورگر بهینه کنه.
    ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
    فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    142
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CANOR نمایش پست ها
    به هر حال یک طراح وب باید بتونه قالبش رو برای تمام مرورگر بهینه کنه.
    حالا این بنده خدا داره میگه یه دیزاین دیگه دارن میکنن... دی:

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)