افراد خوش باور !باز هم اگه اینطور باشه باز همین باور کردنه خودش خیلی خوبه که خودمون , کارمون رو باور داریم ! خودمون رو باور داریم اما کسانی که هیچ باوری ندارن چطور ؟!
چی میزنن بر بدن : همه که چیزی به بدن نمی زنن که شما به همه شک داری !
افرادی توی این انجمن هستند : در بخش انتقادات و پیشنهادات میتونید مطرح کنید اگر مدرکی دارید ! فکر نمی کنم فرد مورد نظر شما با افراد مد نظر این تاپیک رابطه ای داشته باشه !
نگران عرصه هاستینگ هم نباشید ! چون اون چیزی که بیش از همه چیز وحشتناکه چیزه دیگه ای هست ! حالا به حاشیه نمی رم
"HostCL یک tradeMark مستقل است و هیچ گونه ارتباطی با HostDL ندارد." پس واسه ما فرقی نداره که هاست دی ال خدمات ارائه بده یا نده و یا ...
لطفا قبل از اینکه چشم های خود را ببندیم و دهان خود را باز کنیم ! اگر حتی چیزی دیدیم در موردش فکر کنیم ببینم اون چیزی که دیدیم چیه ! و وای از اون زمان که چیزی ندیدیم و دهنمون رو باز کنیم !
بنده گفتم هدفم چیه اگه کسی هم واقعا میدونه هدفش با من یکیه بسم الله !
حالا باز هم پذیرای انتقادات شما هستم اما لطفا قبل از اینکه به کسی تهمت بزنیم ! ببینیم طرف کیه چیه هدفش چیه این چیزی که میگیم درسته یا نه ! نه اینکه بعد از چند سال که قید همه چیز رو یک نفر زده باشه در راه هدفش از همه چیزی گذشته باشه ! بعد بیایم همین طوری ندیده و نشنیده بکشیم بهش !اگه بنده دنباله سود بودم الان میدونستم چیکار کنم که مایانه بالای چند میلیون تومان درآمد داشته باشم نه اینکه ماهیانه بالغ بر چند صد هزار تومان ضرر بدم ! ( هر کسی خواست بدونه راست میگم یا دروغ PM بده بهش بگم چه کارایی الان نون توشه و چه سطح معلوماتی هم نیاز داره ! چه مقدار ساپورت چه مقدار بدبختی و چه مقدار پشت سرت حرف زدن و چه مقدار درآمد !
حالا اگه به یه سیستم منطقی بگیم که کودومو انتخاب میکنی قطعا معلومه کودومو انتخاب میکنه ! بنده هم که اینکارو کردم مسلما کارم برای سود نبوده ! اگه میگین بوده کسی بیاد ثابت کنه من 1 ریال ! فقط 1 ریال سود داشتم از اینکار تا به امروز . !!!! ورودی هست اما خروجی چند برابر ورودی هست !حالا باز بشینید بگید فلانی کلاه برداره , فلانی کلاه برداره و ... ! مثلا طرف 1000 تومن کلاه برداری کرده ! نه از 1 ملیون نفر از 1 نفر ! چه قدر جالب بوده این کلاه برداری
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
ممنونم از سایر دوستان که نقطه نظراتشون رو ارائه دادن , قالب رو کلا قرار بر این هست که تعویض کنیم . اساس کار ما فایر فاکس هست اما اونم به روی چشم.
ممنونم از همتون که لطف دارید و حاضرید نظرتون رو بنویسید