عزیز سرور اختصاصی و سرور مجازی ایران از دیتاسنتر های پارس آنلاین و اسیاتک قابل ارایه داریم ولی بصورت تست یک ماه اول نداریم .
در صورتی که خواستید مشخصات مورد نیاز سرور مجازی رو اعلام کنید که قیمت شرکت رو اعلام کنم .
عزیز سرور اختصاصی و سرور مجازی ایران از دیتاسنتر های پارس آنلاین و اسیاتک قابل ارایه داریم ولی بصورت تست یک ماه اول نداریم .
در صورتی که خواستید مشخصات مورد نیاز سرور مجازی رو اعلام کنید که قیمت شرکت رو اعلام کنم .
وقتی تست ندارید می تونم براتون ارزوی موفقیت کنم
- - - Updated - - -
شما انگار یا نمی خونید چی نوشتم یا اینکه واقعا یه سری مشکلات دیگه دارید. می گم یک ماه فرصت تست می خوام. ضمانت برگشت پول خیلی ها داشتن برای گرفتن پول از فروشنده های اینترنتی که چنس معیوب فرستاده بودند تو ایران همه هم سرش قسم می خورن بعد دو ماه تماس تلفنی و پیگیری اخرش مجبور شدم برم دفترشون چاقو کشی. ضمانت برگشت به درد عمه ات می خوره
شما که خوب شرط تعیین می کنی می شه بهم بگی شرط عقل در برخورد با کسی که در خرید اینترنتی جنس معیوب فرستاده و شما تحویل نگرفتی و دو ماه روزی دو بار تماس می گیری بابت برگشت پول پیگیری می کنی و شما رو سر می دوونه و اخر سر هم می گه از دید ما مساله حل شده است و ما پرداخت کرده ایم چیه؟
ویرایش توسط صدر : October 25th, 2018 در ساعت 20:31
تاپیک کلاهبرداری خودتو ببین دست رو شده:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=204472
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)