نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: درخواست مدارک درگاه واسط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست مدارک درگاه واسط

نقل قول نوشته اصلی توسط leberman نمایش پست ها
    سیمکارت میشه ثبت کرد ، میتونن برای سایت های خودشون به نام کارت ملی ها درگاه بگیرن و خیلی کارهای دیگه...
    در وهله اول وظیفه نظارت بر سایت هایی که درخواست کارت ملی میکنن صنف هست که کلا جز باقالی ها هست نقش این صنف (در حال حاضر) بعدش ای نماد بهترینش فکر میکنم همونی که هست که یکی از‌دوستان فرمودن ، روی تصویر نوشته بشه این مدرک صرفا اطلاع جهت سایت مذکور ارائه میشه. جالب اینجاست که بعد از اپلود تصویر در زرین پال تصویر کارت مجددا از طریق پنل قابل مشاهده بود! تیکت زدم بهشون گفتن ما تدابیر لازم رو جهت سو استفاده اندیشیده ایم! گفتم لپ تاپ بنده رو ب***ن یا دوست بنده بیاد پشت کامپیوتر من به راحتی میتونه به اکانت من دسترسی پیدا کنه! اینه تدبیرتون؟! الان نمیدونم اصلاح کردن یا نه
    از نظر من به ادارات دولتی هم اطمینانی نیست مدرکی ارائه بشه چه برسه به این شرکت ها که هیچ نظارتی روشون نیست
    البته فکر نمیکنم این 2 موردی که گفتید با کپی کارت ملی بدن اونا اصل کارت ملی هم میخواهند بنظرم
    چون من سیم کارت 4g جدید که تعویض کردم ازم اصل کارت ملی رو گرفت خودش اونجا اسکن کرد یا کپی کرد فرستاد به شرکت ایرانسل اما کپی ازم نگرفت فکر کنم این مورد مال قدیم ها بود . در مراجع های دیگه هم جز کپی اصله م میخواهند در واقع فکر نکنم کاری بشه کرد .

اما من جاهایی که کارت ملی دادم روش با paint نوشتم که این برای فلان شرکت هست جز 1.2 تا فکر کنم این کارو نکردم که اونام جمع کردن 1.2ساله رفتند .

2. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو جدید leberman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    149
    تشکر شده در
    109 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست مدارک درگاه واسط

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    البته فکر نمیکنم این 2 موردی که گفتید با کپی کارت ملی بدن اونا اصل کارت ملی هم میخواهند بنظرم
    چون من سیم کارت 4g جدید که تعویض کردم ازم اصل کارت ملی رو گرفت خودش اونجا اسکن کرد یا کپی کرد فرستاد به شرکت ایرانسل اما کپی ازم نگرفت فکر کنم این مورد مال قدیم ها بود . در مراجع های دیگه هم جز کپی اصله م میخواهند در واقع فکر نکنم کاری بشه کرد .

اما من جاهایی که کارت ملی دادم روش با paint نوشتم که این برای فلان شرکت هست جز 1.2 تا فکر کنم این کارو نکردم که اونام جمع کردن 1.2ساله رفتند .

در مورد سیمکارت به راحتی از دفاتر پیشخوان به تعداد کپی هایی که دارید میشه سیمکارت ثبت کرد. در مورد درگاه هم یعنی شما حضورا مراجعه میکنید شرکت جهت ارائه اصل کارت ملی و تایید درگاهتون؟
    4g داستانش فرق میکنه شما اون رو نشون دادید که این سیمکارت مال شماست جهت تعویض تازه باید پوکه سیمکارت هم تحویل بدید که بعضی ها صرف نظر میکنن و نمیگیرن . جهت ثبت نام کپی کافیه ، البته با وجود سامانه cra میشه تا حدودی جلوشو گرفت که اونم تا بخوای اقدام کنی کار از کار کذشته
    ویرایش توسط leberman : October 13th, 2018 در ساعت 10:20

4. تعداد تشکر ها از leberman به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)