دوست عزیز
من پیشنهاد میکنم به کلاس اموزشی برید و دوره های network+ و دوره های ccna و میکروتیک و مجازی ساز و ماکروسافت رو بگذرونید.جای هم که پیشنهاد میکنم سازمان صنعتی (جنوب) هست که خودم داخل شیراز کلاس هاش رو رفتم و شیراز هم شعبه داشته.هم راهنمای میکنن هم میتونی چارت اموزشی رو ببینی و سر فصل ها رو نگاه کنی هر کدوم رو که به نسبت کارت خواستی ادامه بدی.ولی پشنهادم این بود که دوره جامعه شبکش که شامل مواردی که گفتم هست رو بری تا کل قضیه دستت بیاد و برای برای تخصص بیشتر هر کدوم رو خواستی ادامه بدی.و اگه بپرسی هم احتمالا جای برای کار اموزی پیدا میکنی و در حین کلاس ها که خودشون هم عملی داخلش هست شما هم بیرون عملی کار میکنی و بیشتر تجربه پیدا میکنی و اگه ی وقت سوال تخصصی داشتی خیلی از دوستان هستن که راهنمای میکنند و جواب رو میگن بهتون اینجوری هم شما میدونی چقدر هزینه میدی هم از 0 شروع میکنی و 100 هم که وجود نداره (چون بحث شبکه اینقدر گسترده هست که فکر نکنم کسی در دنیا حتی بتونه بگه من در یک بخشش 100 هستم چه برسه به بقیش)
البته اختیار دسته شما هست ولی به نظرم امد این روش بهتر هست و گفتم پیشنهاد بدم.وقتی شما سر نخ رو بدست بیاری میتونی داخل همون نت چه فارسی چه خارجی بگردید و جواب سوالاتتون رو بپرسید و بقول یکی از دوستان که گفت 70 درصد شبکه تجربی هست کم بیراه نگفته چون یک سری ارور ها و مشکلات در کار پیشمیاد که حتی خود شرکتهای سازنده سیسکو یا میکروتیک یا ماکروسافت اصلا زنگ بزنی بپرسی هم جوابی براش ندارن و شما باید اینقدر بالا و پایین کنی تا بتونی مشکل رو حل کنی (این رو به چشم هم دیدم هم برام پیش امده که حتی به پشتیبانی هم گفتیم و جوابی نداشته) بیرون هم کار اموزی کنی دیگه میشه گفت راه افتادی .
(الیته این موضوع به من ربطی نداره فقط جهت اطلاع میگم و قصد دفاع از هیچ کدوم رو ندارم.) فقط در مورد نرخ که شما داشتی میپرسیدی ، این جور کار ها بر اساس نرخ نامه صنف هست که اگه داخل اینترنت سرچ بزنی {نرخ نامه شبکه سال 97} تقریبا برای یک فوق تخصص شبکه همون ساعتی 250-260 هزار تومان هست{البته بر اساس کارش بیشتر هم میشه برای یک ساعت).این نرخ برای کسی هست که قرار دادی یا خصوصی کار میکنه نه کسی که کارمندی و اداره ای هست.این دوتا از هم جدا هست چون منی که خصوصی کار میکنم طبق نرخ نامه هزینه رو میگیرم ولی وقتی برم برای یک شرکت کار کنم حقوق کار مندی میگیرم حالا چه کار کنم چه نکنم.و یک بحثی هم که هست متاسفانه داخل ایران هست که شما بری دکتر و دکتر بهت بگه 500 هزار تومن بده برای عمل 10 دقیقه ای {خودم عمل چشم انجام دادم کل زمان عمل 20 دقیقه بود 1.5 میلیون پام در امد} هیچکس نمیگنه چرا دکتر برای 20 دقیقه این هزینه رو گرفت چرا ؟؟؟ چون همه میگن بلد هست یا میگن با جون ادمی سر و کار داره.ولی داخل کشور های پیشرفته و صنعتی این مهندس هست که دارامد بیشتری رو داره .مثلا شما داخل نرخ نامه رو نگاه کنی فکر کنم نصب (فقط نصب حتی کانفیگ هم نه) vmware esxi رو زده فکر میکنم 800 هزار تومن.الان شما بری اموزشش رو داخل نت بخونی یا کلاسش رو بری کل این کار 15 دقیقه هم برای کسی که بلد هست طول نمیکشه(از ویندوز زودتر نصب میشه) ولی اگه بگی 800 هزار تومن کارفرما میگه مگه بیل زدی برای 15 دقیقه اینقدر میخوای و چون متاسفانه بعضیا ارزش کارشون رو پایین میارن مجبوری 100 تومن بگیری ! ولی دکتر چی ؟ هر چقدر بگه کسی نمیگه بیل میزنه یا نه پولش رو بهش میدن.در مورد 60 میلیون هم داخل همین ایران خودمون شرکت های هستن که برای سر مهندس اصلی بله راحت این مبلغ رو میدن چون طرف میبینی نصف شبکه بانک مرکزی دستش هست و اگه مشکلی پیش میاد شاید نصف یا حتی کل سیستم بانکی کشور برای چند ساعت دچار مشکل بشه {حالا قسمت ارتباط با خارج هیچی }(ببخشید طولانی شد فقط خواستم جریان قیمت رو توضیح بدم)
موفق باشید.