صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: نا رضایتی و بی مسئولیتی شرکت وب داده

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

پیش فرض پاسخ : نا رضایتی و بی مسئولیتی شرکت وب داده

قبل تر نیز اعلام شده است که دیتاسنتر هتزنر؛ فاکتور تجمیعی ارسال میکند و در واقع نمیتوانیم در 1 بازه خاص هزینه ای را بگیریم و مجبور شویم با یوریی بالای 17 تا 22 هزار تمدید کنیم .

شاید در نظر شما افزایش 3 هزار تومانی چیزی نباشد؛ ولی روی یک سرور 200 یورویی؛ 600 هزار تومان افزایش قیمت خواهد داشت همین 3 هزار تومان ساده ای که شما از آن صحبت میکنید .

- - - Updated - - -

جدا از تمام این موارد :
    https://webdade.com/rules/

یک بار پیشنهاد میکنم قوانین بخش سرور اختصاصی را بخوانید .
    15 قوانین خاص اجاره سرور اختصاصی

مختص چنین شرایطی قرار داده شده است .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Notronify10 نمایش پست ها
    الان مشکل من چیه شما محدودیت دارید و باز هم طلبکار هستید از مشتری؟من هزینه ستاپ 4 سرور رو پرداخت کردم و الان کد انتقال 2 سرور رو میخوام!
    شما که نمیتونید اینکار رو بکنید بفرمائید و انقدر از تخریب وجهه از دست رفتتتون حرف نزنید چون فقط من نیستم که مشکل دارم با شما!
    درضمن تا تاپیک ایجاد نشه اینجا شما پیداتون نمیشه برای پاسخگویی..مثل ماه پیش!
    هزینه ست آپی که از آن صحبت میکنید؛ در جیب ما نرفته است؛ در هر صورت شما میتوانید مطابق با قوانین عمل نمایید و این قوانین بیش از 2 سال است که در وب داده تغییری نداشته است و چیزی نیست که یک شبه بخواهیم ادعا کنیم .

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
    قبل تر نیز اعلام شده است که دیتاسنتر هتزنر؛ فاکتور تجمیعی ارسال میکند و در واقع نمیتوانیم در 1 بازه خاص هزینه ای را بگیریم و مجبور شویم با یوریی بالای 17 تا 22 هزار تمدید کنیم .

شاید در نظر شما افزایش 3 هزار تومانی چیزی نباشد؛ ولی روی یک سرور 200 یورویی؛ 600 هزار تومان افزایش قیمت خواهد داشت همین 3 هزار تومان ساده ای که شما از آن صحبت میکنید .
    جناب مگه شما فقط با این دیتاسنتر کار میکنید؟چرا من از هر جای دیگه قیمت گرفتم حداقل 2 تومن یورو رو زیر قیمت شما حساب میکنند؟ از دو شرکتی که خودم هم سرور دارم و فاکتور برام صادر شده باز هم پائینتره! جالبه توجیه های شما کلا

- - - Updated - - -

بله جالبه کلا قوانین شما با همه جا تفاوت داره و شما متفاوت از بقیه شرکتها هستید!
    هر وقت دلتون بخواد تیکت جواب میدید...هر قیمتی بخواید ارز رو حساب میکنید..هر وقت دلتون بخواید بی دلیل سرورهاتون مشکل پیدا میکنن!
    بله دیگه واسه شما هزینه و وقتی که مشتری صرف کارش کرده مهم نیست که میفرمائید اگر راضی نیستید کنسل کنید!
    من دیگه حرفی با شما ندارم چون تو این تاپیک و چند تاپیک شکایت قبلی که از شما ایجاد شده بود دیدم که هیچ دفاعی از خودتون ندارید جز مظلوم نمایی و انداختن تقصر گردن دیتاسنتر!

موفق باشید!!!

تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Notronify10 نمایش پست ها
    جناب مگه شما فقط با این دیتاسنتر کار میکنید؟چرا من از هر جای دیگه قیمت گرفتم حداقل 2 تومن یورو رو زیر قیمت شما حساب میکنند؟ از دو شرکتی که خودم هم سرور دارم و فاکتور برام صادر شده باز هم پائینتره! جالبه توجیه های شما کلا
    متاسفانه ما نمیتونیم نرخ کمتری حساب کنیم با توجه به شرایط ارزی کنونی .
    بنده خودم مدل سرور شما را با 10 سایت دیگر که قیمتشان بروز است؛ مقایسه کردم و همگی در یک رنج هستند .
    با این حال در شرایط ارزی کنونی ؛ گاهاً ما حتی سفارش جدید سرور اختصاصی دریافت نمیکنیم تا شرایط ارزی از تلاطم خارج نشود .

در نهایت از دیده بنده ایجاد این تایپیک صحیح نبوده و اگر اعتراضی در مورد قیمت داشتید؛ میتوانستید تیکت ارسال کنید یا با شماره ما تماس بگیرید تا همین توضیحات همانند ماه قبل که سوال کردید و پاسخ داده شد .

بنده نیز دو فاکتور سرویس شما را در صورت تمایل میتوانم لغو کنم تا از هر جای دیگری که قیمت مناسب تری ارائه میکنند سرور تهیه کنید .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    2 پست

در ضمن طبق این منطق و قوانین بی نظیر خودتون بفرمائید سرویسهای منو حذف کنید چون تو انجمن پست زدم و پاک نمیکنم!!!

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط Notronify10 : October 9th, 2018 در ساعت 22:33

تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

سلام .

بنده هر دو سرور فعال تان را در حالت کنسلی قرار دادم .

موفق باشید .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)