یک مقام آگاه نظام بانکی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درخصوص اینکه ریزش قیمت ارز در بازار به دلیل استقبال از مداخله بانک مرکزی و همچنین توصیه کارشناسان اقتصادی برای استفاده از ابزارهای کنترلی بوده است یا اتفاق دیگری رخ داده است اظهار داشت: براساس آخرین جزئیات روند کاهشی قیمت ارز در بازار به دلیل مداخله بانک مرکزی بوده که از روز گذشته آغاز شده و این روند ادامه خواهد یافت.
وی تصریح کرد: امیدواریم مداخله بانک مرکزی ادامه یابد تا حباب و انتظارات ایجاد شده برای تقاضای ارز و تبدیل داراییها کاهش پیدا کند.
این مقام آگاه بانکی در پاسخ به این سوال که در بازار شایعه شده که برخی نهادها برای جلوگیری از افزایش افساگسیخته قیمت دلار را روانه بازار کردهاند و ریزش قیمت به این دلیل است، با رد این موضوع گفت: این بحث صحت ندارد و به دلیل رویکرد جدید بانک مرکزی و استفاده این بانک از ابزارهای مختلف روند ارز نزولی شده است.
به گزارش فارس، روز گذشته قیمت دلار از حدود ۱۷ هزار تومان تا ۱۳ هزار تومان کاهش یافته است و عدهای نیز قیمتهای پایینتر را مطرح کردهاند. از بازار صرافان خبر میرسد که خرید و فروش متوقف شده و در موارد اندک دلار آن هم با قیمت پایین خریداری می شود و صرافان دلار نمیفروشند.
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
باز گاج ثبت نامشو باز کرد
یورو و پوند هم با کله قیمتاش امد پایین!!
همچنان منتظر پایین اوردن پرداختی های سایتهای پرداخت ارز هستم.!! دلار 21 تومانی بهشون مزه کرده پایین نمیارن!
من نیازی به خرید ندارم گوسفندانی هستن گرون بخرن ارزون بفروشن بعد دوباره گرون و این چرخه ادامه ارز برای مسافرت و خرید خارجی هست نه سرمایه گذاری که یه عده بی شرف دارن مملکتو به فاک میدن به خاطر اوسکلیت و جاه طلبی به خیال خودشون زرنگن ولی گوسفندی بیش نیستن
بدبخت اون پدر مادری که این مدت نداشتن دارو بخرن به خاطر این تورما خدا کنه بیاد پایین و اوضاع بهتر شه نه رکب زنی باشه که دلار برسه 30تومن چون تحریما ابان استارتش سرجاشه با یه شو تبلیغاتی رفت بالا الانم با جوسازی اومد پایین ولی موندگاریشو کسی تضمین نمیکنه کسیم جنساشو نکشیده پایین و قیمت به روز نکرده چطور قبلا بهونه داشتن دلار زیاد شده ماهم گرون الانم میگن گرون خریدیم
مملکته بی صاحاب یعنی این دا قربونه رضاشاه برم که یه نونوا وقتی تو ساعت خاص به ملت نون نمیداد زنده زنده شوتش کرد تو تنور![]()
در قرون وسطا کشيشان بهشت را به مردم می فروختند و مردم نادان هم با پرداخت مقدار زیادی پول قسمتی از بهشت را از آن خود می کردند.
فرد دانايی که از اين نادانی مردم رنج ميبرد، دست به هر عملی زد نتوانست مردم را از انجام اين کار احمقانه باز دارد. تا اينکه فکری به
سرش زد.
به کليسا رفت و به کشيش مسئول فروش بهشت گفت:
قيمت جهنم چقدره؟
کشيش تعجب کرد و گفت: جهنم؟!
مرد دانا گفت: بله جهنم.
کشيش بدون هيچ فکری گفت: ۳ سکه.
مرد سراسيمه مبلغ را پرداخت کرد و گفت: لطفا سند جهنم را هم بدهيد.
کشيش روی کاغذ پاره ای نوشت:
سند جهنم.
مرد با خوشحالی آن را گرفت از کليسا خارج شد.
به ميدان شهر رفت و فرياد زد: من تمام جهنم رو خريدم اين هم سند آن است و هيچ کس را به آن راه نمیدهم.
ديگر لازم نيست بهشت را بخريد چون من هيچ کس را داخل جهنم راه نمیدهم.
اين شخص "مارتين لوتر" بود که با اين حرکت توانست مردم را از گمراهی رها سازد.
در جهان تنها یک فضیلت وجود دارد و آن آگاهی است
و تنها یک گناه و آن جهل است...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)