همچنان ارزانترین تعرفه ثبت دامنه .com
دریافت کد تخفیف ثبت دامنه .com
همچنان ارزانترین تعرفه ثبت دامنه .com
دریافت کد تخفیف ثبت دامنه .com
قربون شکل ماهت ، من بچه 5 ساله نیستم که دل نازک باشم ولی ظاهرا شما مدافع حقوق بشر هستید که اومدید اینجا از حق بقیه دفاع کنید ؛ بنده این تاپیک رو بالا نیاوردم که بخوام با شما بحث کنم ، اونم بحثی که هیچ ثمر و فایده ای نداره ، اون آفرهایی هم که میفرمایید اگه مشکلی داشتن ، خودشون میومدن عنوان میکردن و نیازی به حمایت شما از اونها نیس ؛ اگر در زمینه موضوع تاپیک حرف و نظری دارید ممنون میشم عنوان کنید وگرنه بهتره که بحث تاپیک رو به حاشیه نکشید ، چون خلاف قوانینه انجمن هست .
ضمن اینکه تاجاییکه یادم میاد ، بنده هیچ شخص و یا سایتی رو نامعتبر اعلام نکردم که شما مشکل پیدا کردی ، من فقط از سابقه و فعالیتشون حرف زدم و واسه این حرفم هم دلیل دارم ، چون چندساله که دامنه و هاست و سرور خریداری میکنم و تا حدی با قوانین این سرویس ها آشنایی دارم ، اگر نمیدونی دوست عزیزم این رو بدون که اگه در ثبت دامین هم حواست نباشه ، به راحتی میشه کلاهبرداری شکل بگیره ، چون همون سایتهایی که میگی بهت پنل میدن ، بعضیاشون ، محدودیت ( حتی چندماهه ) واسه انتقال دامنه درنظر میگیرن و شما در هر بازه ی زمانی که دوست داشته باشی نمیتونی دامنه ت رو منتقل کنی ، و برخی دیگه مالکیت 100درصد به دامنه نمیدن و موارد دیگه ای که به نظرم اینجا جای بحث نداره که بخوام واسه شما توضیح بدم ؛ فقط در همین حد گفتم که بدونی اونجوریام که شما فکر میکنی و خوش خیال هستی نسبت به ثبت دامنه ، نیس و خیلی سوء استفاده ها و مشکلات بعدی و کلاهبرداری ها هم میتونه در همین بستر شکل بگیره .
والا من الان سایت شما رو دیدم ، هیچکدوم از تخفیفاتون به درد من نمیخوره ، چون بنده ، هم هاست دارم و هم دامنه ، و الان فقط میخوام دامنه م رو منتقل و واسه یکسال دیگه تمدید کنم که قیمت این سرویس شما 160 هزار تومنه که از خیلی از سایتهای دیگه گرون تره . به هر حال ممنون از شما بخاطر پستی که گذاشتید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)