نقل قول نوشته اصلی توسط qholi نمایش پست ها
والا من از کسی شاکی نیستم و با کسی هم دعوا ندارم که شما اینجوری حرف میزنی ! اولا منظورم از سایت معروف و غیرمعروف ، اعتبار و برند و سابقه فعالیتشون بود که بعضی از سایتها رو قابل اعتمادتر از برخی دیگه میکنه ، درثانی منظور بنده از بالاآوردن این تاپیک این بود که ببینم سایتی هست که بتونه دامنه ارزان تر از چیزی که بقیه سایتها ارائه میدن ثبت کنه یا نه ؟ اگه میدونستم شما ناراحت میشی تاپیک رو بالا نمیاوردم !
نه دوست عزیز من ناراحت نشدم ولی مطمئنا اونهایی که تو تاپیک آفر دادن و شما اینجا نامعتبر خطابشون کردید ناراحت شدن
شما که خودت اینقدر دل نازک هستی که بابت حرف حق بدون توهین ناراحت میشی چطور بقیه را نامعتبر خطاب میکنی ؟ دامنه که دیگه هاست نیست و اگر پنل بهتون بدن هر زمان خواستی میتونی منتقل کنی
من این جمله شما را گفتم که بعد چهار ماه انتظار نداشته باشید قیمت همان قیمت بمانه و این بندگان خدا ارز گران شده که قیمتهاشون فرق کرده نه اینکه احتکار کرده باشن امروز گران شده باشه بفروشن

نقل قول نوشته اصلی توسط qholi نمایش پست ها
سلام ، ببخشید من هر چی لینک معرفی ثبت دامنه در این تاپیک بود رو رفتم ولی هیچکدوم ارزون نبود و قیمتهاش با قیمتهای اینجا فرق داشت ، مثله همین نمونه ای که نقل قول کردم ، آیا دیگه سایتی نیس که دامنه دات کام ارزون بده ؟
انتظار داری که با این افزایش قیمت ارز قیمت ها چهار ماه ثابت بمانند و تغییری نداشته باشند ؟ شما تاپیک جدید بزن قیمت روز بگیر اگه کسی قیمت متفاوت داد اونوقت شاکی شدی حق داری