نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
آقای عزیز شما از قول خودت داری میگی،برای همه نتایج مگه یکیه؟ منم 1 ساله کار میکنم راضی بودم، اما این اواخر پدر من در اومده دیگه. الانم دیگه اشکمون در اومده 35 ساعته سرورا قطعه، 100 بار زنگ زدم از دیروز کسی جواب نداد (ساعت کاری)، تیکت هم دادیم یه چیز کلی بعد 24 ساعت تحویل دادن و دیگه حواب نمیدن. من به 4 نفر باید سر این سرورا جواب بدم، از دیروز فقط دارن به من بد و بیراه میگن این چه معنی میده مثلا! بعضی مشتریام ممکنه فکر کنن ما بستیم رفتیم برن تو پی پال dispute باز کنن دوباره پدر مارو اینطوری در بیارن!
متاسفانه وب داده خیلی وقت هست ( شاید بیش از 1 سال) که هیچ شماره تماس فعالی روی سایتشون ندارن... ( طبق گفته خود جناب ایزدی شماره ای جهت پشتیبانی تلفنی روی سایت نمیخوان قرار بدن).

در رابطه با سایر مشکلات که پیش اومده نظری ندارم...

نقل قول نوشته اصلی توسط deltamusic نمایش پست ها
وقتی امثال شما که نه سرویسی دارید الان نه چیزی بهتر از این نباید صحبت کرد!!ما ازشون سرویس داریم داریم میایم مشکلات رو میگیم.شما که سال بوق ازشون سرویس داشتی نیا اینجا اضحار نظر اشتباه کن
بنده شمارو نمیشناسم اما خب لحن صحبت هرفرد قطعا بازخورد فرهنگ و سطح شعور خانوادگی ان فرد را نشان میده...
با توجه که اسم این مکان انجمن عمومی وب هاستینگ تالک میباشد هر شخصی میتونه نظر بده و نظر اون فرد چه موافق چه مخالف باشه باید محترم شمرده بشه...

بنده طبق پستی های قبلی نیز اعلام کردم که از خدماتشون راضی بودیم اما خب پشتیبانی جالبی وجود نداشت... و به همین دلیل ادامه همکاریمون را با شرکت دیگری انجام دادیم... حال اگر سرویس دهیشان در این 4 الی 5 ماه گذشته کاهش‌ کیفیت نیز داشته بنده در این زمینه هیچ اطلاعی ندارم...

به هر حال من تمامی نظراتم رو گفتم در پست های قبلی و امید وارم زود تر به نتیجه برسید... ( چه جناب ایزدی چه شما...)