مدتی هست دارم این تاپیک رو میبینم که حالا به بهونه های مختلف اپ شده ... ( همه هم در حال کوبوندن ماشاالله ) توی 2 سال اخیر فقط دیدم یه سری ها کارشون شده وایسن ببینن کی از کی ناراضیه برن بگن اره ما هم هستیم !
حالا چون بحث وب داده و اقای ایزدی هست منم بر خرودم واجب میدونم به عنوان همکار و شخصی که مدت زیادی ( حدودا 15 ماه ) با ایشون همکاری داشتم نظرم رو بگم ...
تجربه رو به صورت کلی بیان میکنم که زیاد طولانی نشه ....
کیفیت سرویس ها و خدماتشون بسیار عالی و راضی کننده بودش که ما خیلی کارارو به راحتی میتونستیم روی سرویساشون انجام بدیم اما خب بعضی مواقع مشکلات قطعی پیش میومد ( از حدود 500 روز سرویس گیری ما مجموعا 1 روز داون تایم احساس کردیم ... )
پشتیبانی در اوایل بسیار عالی بود اما به مرور زمان پاسخ دهی چه در تلگرام و چه در تیکت ضعیف شد ... اما خب چیزی نبود که برای ما مشکل ساز بشه...
برای انتقالات بزرگمون از ایشون سرور تهیه میکردیم ( بعضا لطف میکردن رایگان در اختیار میزاشتن) میتونم بگم کیفیت سرور هاشون + پورت بسیار عالی و پایدار بود ...
خود جناب ایزدی نیز فردی با دانش و مخصوصا با حوصله بودن و قطعا الانم هستن و مشکلات را کامل حل میکنن ...
مثل برخی از سرویس دهنده ها اگه مشکل و یاسوالی داشته باشی هی ارجاع نمیدن به اینورو و اونور خودشون وقت میزارن کاملا توضیح میدن و کمکتون میکنن ...
به صورت کلی تنها ایرادی که میشه گرفت کیفت پشتیبانی هستش ، که اونم چندین بار گذارش داده بودیم بهشون و ایشون هم دنبال افرادی برای استخدام بودن اما خب به قول خودشون ( که خوئ منم کاملا موافق هستم ) فردی پیدا نمیشه که بشه بهش اعتماد کرد و دسترسی جهت مدیریت و پشتیبانی بهش داد ( بلخره پشتیبان باید به سرور دسترسی داشته باشه ) پیداکردن افراد مطمئن کار سختی هست که خود همکاران و هرکسی که سایت داره اینو به راحتی میدونه ...
اگه من بخوام از 0 تا 10 به وب داده امتیاز بدم امتیاز من به صورت زیر هست :
کیفیت : 8 / پشتیبانی : 3 / دانش و علم پشتیبان : 8 / اپتایم : 9 / ادب : 9
امید وارم جناب ایزدی بتونن فردی مناسب جهت پشتیبانی اسختدام کنن ...
با ارزوی موفقت