نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: بی مسئولیتی شرکت وب داده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

پیش فرض پاسخ : بی مسئولیتی شرکت وب داده

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    مدتی هست دارم این تاپیک رو میبینم که حالا به بهونه های مختلف اپ شده ... ( همه هم در حال کوبوندن ماشاالله ) توی 2 سال اخیر فقط دیدم یه سری ها کارشون شده وایسن ببینن کی از کی ناراضیه برن بگن اره ما هم هستیم !

حالا چون بحث وب داده و اقای ایزدی هست منم بر خرودم واجب میدونم به عنوان همکار و شخصی که مدت زیادی ( حدودا 15 ماه ) با ایشون همکاری داشتم نظرم رو بگم ...

تجربه رو به صورت کلی بیان میکنم که زیاد طولانی نشه ....

کیفیت سرویس ها و خدماتشون بسیار عالی و راضی کننده بودش که ما خیلی کارارو به راحتی میتونستیم روی سرویساشون انجام بدیم اما خب بعضی مواقع مشکلات قطعی پیش میومد ( از حدود 500 روز سرویس گیری ما مجموعا 1 روز داون تایم احساس کردیم ... )

پشتیبانی در اوایل بسیار عالی بود اما به مرور زمان پاسخ دهی چه در تلگرام و چه در تیکت ضعیف شد ... اما خب چیزی نبود که برای ما مشکل ساز بشه...

برای انتقالات بزرگمون از ایشون سرور تهیه میکردیم ( بعضا لطف میکردن رایگان در اختیار میزاشتن) میتونم بگم کیفیت سرور هاشون + پورت بسیار عالی و پایدار بود ...

خود جناب ایزدی نیز فردی با دانش و مخصوصا با حوصله بودن و قطعا الانم هستن و مشکلات را کامل حل میکنن ...

مثل برخی از سرویس دهنده ها اگه مشکل و یاسوالی داشته باشی هی ارجاع نمیدن به اینورو و اونور خودشون وقت میزارن کاملا توضیح میدن و کمکتون میکنن ...

به صورت کلی تنها ایرادی که میشه گرفت کیفت پشتیبانی هستش ، که اونم چندین بار گذارش داده بودیم بهشون و ایشون هم دنبال افرادی برای استخدام بودن اما خب به قول خودشون ( که خوئ منم کاملا موافق هستم ) فردی پیدا نمیشه که بشه بهش اعتماد کرد و دسترسی جهت مدیریت و پشتیبانی بهش داد ( بلخره پشتیبان باید به سرور دسترسی داشته باشه ) پیداکردن افراد مطمئن کار سختی هست که خود همکاران و هرکسی که سایت داره اینو به راحتی میدونه ...

اگه من بخوام از 0 تا 10 به وب داده امتیاز بدم امتیاز من به صورت زیر هست :

کیفیت : 8 / پشتیبانی : 3 / دانش و علم پشتیبان : 8 / اپتایم : 9 / ادب : 9

امید وارم جناب ایزدی بتونن فردی مناسب جهت پشتیبانی اسختدام کنن ...

با ارزوی موفقت
    شما اگه 15 ماه سرویس داری.بنده الان شاید نزدیک 3 سال بشه.
    مطمئنا باشید تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!!
    بنده هم منکر سرویس دهی خوبشون نیستم!از اول مشکل پشتیبانی داشتن ولی خب کیفیت سرویساشون عالی بود و آنچان به پشتیبانی نیاز پیدا نمیشد.
    کسی هم به نظرم قصدش کوبیدن نیست !ایشون کارشون درسته فقط این تایپیک باز شده که شاید به خودشون بیان و به گذشته برگردند!
    و در آخر ادب و باحوصله بودن و ... برای یک وبمستر به درد نمیخوره!یک وبمستر اگه سایت مهمی داشته باشه داون تایم ده ساعته پدر سایتشو در میاره و زحماتش به گور میره!!

2. تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)