بمیریم
بمیریم
درود،
کسی باید بمیره که بذر نا امیدی را نه تنها در دل شما بلکه در دل خیلی از مشاغل و فعالان تجاری کاشت
کسی باید بمیره که مصاحبه های مسخره با سوالات مسخره با لبخند های مسخره در شبکه میلی تحویل ملت 80 میلیونی میده
کسی باید بمیره که حتی از احتکار پوشک بچه هم نمیگذره و منتظره یه تعداد آدم ضربه و آسیب ببینن تا از همین راه نون برای خودش در بیاره
کسی باید بمیره که راست راست تو چشم مردم نگاه میکنه میگه، در کشور اینقدر امکانات و پشتوانه هست که آب تو دل مردم تکون نخوره
کسی باید بمیره که کاری کرده مردم به فروش اعضای بدنشون برای ادامه زندگی و تامین ساده ترین نیازهاشون راضی بشن
و در آخر کسی باید بمیره که الان داره فکر میکنه وقتی رسید به سرزمین کفر و ظلم و فساد با رئیس جمهورشون (بقول خودش کدخدا) چطوری سلام علیک کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب ( اجلاس سازمان ملل)
حال ایران خوب نیست ...
ویرایش توسط ali0000 : September 5th, 2018 در ساعت 17:08
Telegram: https://t.me/Dir1400
قصد مردن ندارن
اگه ما میتونیم کاری کنیم این اراذل بمیرن، بسمالله
ما فقط میتونیم رای بدیم
ما فقط میتونیم یارانه ۴۵ تومنی رو با شرمساری بگیریم
ما فقط میتونیم پراید بخریم
ما فقط میتونیم تا جنس گرون شد مثل گاو حمله کنیم و بخریم و تو انبار قایم کنیم
ما فقط میتونیم مث خر سرمون تو لاک خودمون باشه و صدامون در نیاد
ما هیچ گهی نمیتونیم بخوریم!
- - - Updated - - -
کسخلی داداش؟
تو چیکار به مال و دارایی مردم داری؟
مردم کسخلن ۲۵ میلیارد دلار بدن به یه مشت آخوند تخم حروم که تهش گوز هم نصیبشون نشه؟
کسخل نباااااش!
Telegram: https://t.me/Dir1400
من نگفتم مردم ارزهای خود را به بازار بفروشن... من می گم مردم بخواد دارایی های خود را حفظ کنه طلا را خریداری کند نه ارز دلار...
دلار ارز مناسبی برای نگه داری دارایی نیست...
چین و روسیه رو ببین چند تن طلا خریدند که از یوغ دلار خارج شن زیرا فهمیدند که دلار ارز مخربی بر اقتصاد کشورها هستش و آمریکا از دلار برای اعمال فشار و تحریم به دیگر کشور ها استفاده می کنن...
شنیدم آمریکا به دنبال باطل کردن دلار خانگی مردم ایران هستش ... راست و دروغش نمی دونم...
اگر من جای مردم بودم اصلا واسه دارایی دلار و یورو هر چی باشه نمی خرم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)