مشکل اینجاست که همه میخوان توی ضمینه ای که کارشون نیست تخصص ندارن محتوا تولید کنن و در اینگونه کار کردن ها در ۱۰۰ درصد موارد شکست میخوره
شما یه ضمینه که توش تخصص داری لمسش کردی از بچگی باهاش سر و کار داشتی و داری بیار راجع بهش سایت بزن ، app بزن ، پیج بزن فقط یه چیزی بزن اصلا اصول سئو و .. رعایت نکن ببین توی کمتر از 6 ماه میای بالا
ایجاد سایت و اپ و پیج کاری نداره شما 5 میل بگیر دستت همه جور چیزی میتونی بسازی !
مشکل اصلی تخصصه شما بیا راجع به آجر سایت بزن اصلن ولی وقتی تو عمرت تو کار آجر نبودی هرگز موفق نمیشی
این راهارو من خیلی رفتم
یه نمونه شکست :
اومدم یه سایت زدم راجع به عسل محتوا تولید کردم ترجمه کردم قالب طراحی کردم و ... به امید اینکه این سایت من بره بالا و بعدا توش عسل بفروشم ولی شکست خوردم چون من اصلا تو عمرم کندو عسل از نزدیک ندیدم !
بیستا مطلبم نوشتم ولی چه فایده وقتی توی کار نباشی نتونی عکس ، ویدیو و ... تولید کنی ! نتونی تجربه هاتو بگی !
یه نمونه نیمچه موفقیت :
از بچگی به ماشین و ماشین بازی علاقه داشتم اومدم یه وبلاگ ساختم راجع به ماشین و مطلب میزدم توش با عکس که خودم از با گوشیم میگرفتم چهار پنجتا پست بیشتر نزدم ولی بازدیدش با همون 4 تا پست به روزی 500 تا هم رسید
بعدش اومدم سایت آموزش پارک دوبل ساختم خودم و چنتا از دوستام رفتیم چند روز با ماشینای مختلف پارک دوبل گرفتیم از زوایای مختلف فیلم گرفتیم و سایت دست فرمون ساختیم http://dastfarmoon.ir از سال 93 تا الان اصلا دیگه روش کار نکردیم ولی هنوزم که هنوزه داریم آموزش پارک دوبل میفروشیم ! و اگه همونو ادامه میدادیم الان مطمئنم آموزشگاه رانندگی هم زده بودیم ولی رفیقم رفت سربازی و منم درگیر اندروید شدم ...
خلاصه کلام
توی کاری که تخصص دارید مطلب بزنید