نقل قول نوشته اصلی توسط payamkutah نمایش پست ها
دوست عزیز حرف زدن با ایشون هیچ فایده ای نداره - خودتون رو خسته نکنید.

شما و ما هر چه بگیم کار های خودشون رو توجیه میکنند و هیچ عملی نیز ندیده ایم!

سورسی که به ما داده اند را بدون اجازه وارد هاست شده اند ، دستگاری کردند و به بهانه دریافت تعهد نامه آن را حذف کرده اند و الان دم از اعاده حیثیت میزنند !

البته حق هم دارند چون تا به حال هیچ کس از مراجع قضایی با این شخص برخورد نکرده است - ایشون هم فکر میکنند که سر هرکس کلاه بزارند کاری باهاش نخواهد داشت و بی خیال پولش میشه ، که سخت در اشتباه هست.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

چه ربطی به شمر و امام حسین و انسان پاک روی زمین دارد ؟؟؟ اینا داستان هایی هست که تو کتاب های بچه های دبستانی نوشته و میشه و شما هم اینا رو تحویل ما میدید.

البته شما هم حق هم دارید ، چون عادت کردید زیر پرچم مقدسات مان دست به هر کاری بزنید !

شما فروشنده اید و ما خریدار ، باید هم از حقمان دفاع کنیم و شما هم باید پاسخگو باشید که نیستید !

شما پول گرفتید که برای ما سورس تحویل دهید ! کو سورسی که تحویل دادید؟ کجاست؟ میتونید نشون بدید؟

3/100/000 هزار تومان رو پس چرا گرفتید ؟؟ شما به اسم این کار چی میگید؟؟

حالا اومدی کارهای خودتو توجیه میکنی که چی بشه؟؟ ملت رو چی فرض کردی تو؟؟

برید خوشحال باشید که مدیران با شما کاری ندارند ، حق شما اخراج از انجمن است ولی خوشحال باشید که هنوز هم هستید!

قبلا هم عرض کردم خدمتتون حرف های شما اندازه حرف های یه کودک دبستانی بی معنی ، بی مفهوم و خنده دار است!
سورس یه بار برات نصب شده وقتی گفتی سورس میخوای بفروشی حتی اگه این اتفاق برا سورست هم نیفتاده بود و اقدام به فروش میکردی من ازت شکایت میکردم.الان هم مشکلی با نصب سورس ندارم فقط باید تعهد بدین که سورس رو نمی***ین و به کسی دیگه ای نمیفروشین تا براتون نصب کنم. خودتون به صراحت گفتین میخواین سورس بفروشین.

یا علی