نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sardarn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

سلام

منتظر اقدام قانونی شما هستم تا قانون بین منو شما حکم بده ببینیم حقبا کی هست. اون موقع من با اعاده حیثیت، خسارت تمام این تهمت ها و دروغ های شمارو میگیرم. شما عینا در حرف هاتون گفتین که میخواهین سورس رو بفروشین تا موقعی که تعهد ندین سورس رو به کسی نمیفروشین سورس رو نصب نمیکنم. هر وقت تعهد بدین من سورس نصب میکنم. وقتی تعهد نمیدین این نیت بد شمارو نشون میده.

یاعلی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط payamkutah نمایش پست ها
    تهمت و توهین ، دروغ کار خود شماست جناب اقای عباس رضایی.

بله ما فرق پنل و سورس را نمیدانیم ، چون قوانین شما کلا فرق میکند و نمیدانید که پنل نیز زیر مجموعه سورس است در قانون شما سورس یک داستان دیگر دارد و پنل پیامکی یک داستان دیگر ، حرف های شما چنان بچگانه است که ارزش پاسخگویی ندارد و فقط میتوان به آنها خندید !

موردی ندارد ، اگر ادعا دارید که سورس 100 درصد کار شما بوده است ترسی ندارد ، این را ثابت میکنید ،کار خاصی ندارد ، اما کار آن زمان شروع میشود که نتوانید این را اثبات کنید !!

** شما کسی هستید که از اعتماد مشتریان سوء استفاده میکنید ! وارد هاست میشوید سورس را دست کاری میکنید تا سورس را حذف کنید و به هدف خود برسید !
    این کار زشت شما بی جواب نخواهد ماند مطمئن باشید!

هدف ما از ایجاد پست مطلع کردن مشتریان بعدی از اخلاق غیر حرفه ای شما ، و ورود به سورس و دستکاری و زیاده خواهی شما بود که تا اندازه کافی توضیح داده شد!

پیشنهاد میکنیم به هیچ عنوان در هیچ انجمنی تاپیکی برای فروش سورس ایجاد نکنید که ما در ان انجمن همین موضوع را درج خواهیم کرد!

مشکل ما از طریق گفت و گو حل نشد و با توجه به اینکه شما فردی نیستید که ما بتوایم به شما اعتماد کنیم ، قصد هیچگونه همکاری با شما نداریم و به تمامی اعضا انجمن نیز پیشنهاد میکنیم با این فرد همکاری نکنید ، چرا که ممکن است در هر کاری برای رسیدن به اهداف خودش از راه دستکاری و باج خواهی استفاده کند .

مشکل ما فقط از طریق قانونی حل میشود که برای آن مطمئنا اقدام خواهد شد.

با احترام
    در ضمن با این جواب تون سواد خودتون در برنامه نویسی رو نشون دادین. source به معنی منبع هست و منظور اون کدهای برنامه نویسی هست. ولی پنل پیامک اون قسمت رابط کاربری هست. شما بعد این همه مدت از داشتن پنل نمایندگی فرق بین این دو کلمه رو متوجه نمیشین به خاطر همین انتظاری هم ازتون نمیره.

عضو انجمن payamkutah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط sardarn نمایش پست ها
    سلام

منتظر اقدام قانونی شما هستم تا قانون بین منو شما حکم بده ببینیم حقبا کی هست. اون موقع من با اعاده حیثیت، خسارت تمام این تهمت ها و دروغ های شمارو میگیرم. شما عینا در حرف هاتون گفتین که میخواهین سورس رو بفروشین تا موقعی که تعهد ندین سورس رو به کسی نمیفروشین سورس رو نصب نمیکنم. هر وقت تعهد بدین من سورس نصب میکنم. وقتی تعهد نمیدین این نیت بد شمارو نشون میده.

یاعلی

- - - Updated - - -

در ضمن با این جواب تون سواد خودتون در برنامه نویسی رو نشون دادین. source به معنی منبع هست و منظور اون کدهای برنامه نویسی هست. ولی پنل پیامک اون قسمت رابط کاربری هست. شما بعد این همه مدت از داشتن پنل نمایندگی فرق بین این دو کلمه رو متوجه نمیشین به خاطر همین انتظاری هم ازتون نمیره.

بله منتظر باشید!
    ما برنامه نویس نیستیم ، شما هم کاره ای در امر پنل و پیامک نیستید ، چون اگر بودید امکانات و پایه و اساس سامانه پیامکی را درک میکردید! قبلا عرض شد که فقط شما هستید که از همه چیز اطلاع دارید و همه فن و همه کاره هستید ، اما موردی که وجود دارد ، فرهنگ لغت و فرهنگ فعالیت شما اختصاصی خودتان است و کسی از ان خبر ندارد .

برای چه کارتان میخواهید اعاده حیثیت کنید؟؟

فریب کاریتان؟
    توهین و تهمت هایتان؟
    یا ورود و دستکاری سورس و حذف آن از هاست و درخواست تعهد نامه؟؟

کدام یک؟؟

خجالت بکشید !! خجالت بکشید از همان شهدا و امامانی که در پروفایلتان قرار میدهید و زیر پرچم انها دست به هر کاری مزنید !
    این انجمن را یک عده مثل شما روز به روز به گند میکشند ، کسی هم نیست ، برخورد کند تا نسل شما و امثال شما ریشه کن شود.

عضو انجمن sardarn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط payamkutah نمایش پست ها
    بله منتظر باشید!
    ما برنامه نویس نیستیم ، شما هم کاره ای در امر پنل و پیامک نیستید ، چون اگر بودید امکانات و پایه و اساس سامانه پیامکی را درک میکردید! قبلا عرض شد که فقط شما هستید که از همه چیز اطلاع دارید و همه فن و همه کاره هستید ، اما موردی که وجود دارد ، فرهنگ لغت و فرهنگ فعالیت شما اختصاصی خودتان است و کسی از ان خبر ندارد .

برای چه کارتان میخواهید اعاده حیثیت کنید؟؟

فریب کاریتان؟
    توهین و تهمت هایتان؟
    یا ورود و دستکاری سورس و حذف آن از هاست و درخواست تعهد نامه؟؟

کدام یک؟؟

خجالت بکشید !! خجالت بکشید از همان شهدا و امامانی که در پروفایلتان قرار میدهید و زیر پرچم انها دست به هر کاری مزنید !
    این انجمن را یک عده مثل شما روز به روز به گند میکشند ، کسی هم نیست ، برخورد کند تا نسل شما و امثال شما ریشه کن شود.
    یه جوری صحبت میکنید انگار من شمرم و شما پاک ترین انسان روی زمین. منتظر اقدام قانونی شما هستم تا اونجا بهتون نشون بدم اعاده حیثیت یعنی چی.

یا علی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    سلام
    اگر full backup باشد بازم نیاز به cron تنظیم کردن میباشد !؟
    برا تست ما پنل اسانک و شارژ نکردیم.کاربر از سامانه ارسال میزدن.اراسال نا موفق بودن اما از اعتبار کاربر کسر میشده.
    شما برای کاری که خودتون هم قیمت میدن و هزینه اش و دریافت کرده باشید وقت نمزارید.
    سلام
    بله باز هم باید مجدد ست بشه. شما در زمان یک سال پشتیبانی گزارش دادین که چنین مشکلی وجود داره که من رفعش نکرده باشم یا گفته باشم به من ربطی نداره؟

یا علی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)