نقل قول نوشته اصلی توسط sardarn نمایش پست ها
سلام

منتظر اقدام قانونی شما هستم تا قانون بین منو شما حکم بده ببینیم حقبا کی هست. اون موقع من با اعاده حیثیت، خسارت تمام این تهمت ها و دروغ های شمارو میگیرم. شما عینا در حرف هاتون گفتین که میخواهین سورس رو بفروشین تا موقعی که تعهد ندین سورس رو به کسی نمیفروشین سورس رو نصب نمیکنم. هر وقت تعهد بدین من سورس نصب میکنم. وقتی تعهد نمیدین این نیت بد شمارو نشون میده.

یاعلی

- - - Updated - - -

در ضمن با این جواب تون سواد خودتون در برنامه نویسی رو نشون دادین. source به معنی منبع هست و منظور اون کدهای برنامه نویسی هست. ولی پنل پیامک اون قسمت رابط کاربری هست. شما بعد این همه مدت از داشتن پنل نمایندگی فرق بین این دو کلمه رو متوجه نمیشین به خاطر همین انتظاری هم ازتون نمیره.

بله منتظر باشید!
ما برنامه نویس نیستیم ، شما هم کاره ای در امر پنل و پیامک نیستید ، چون اگر بودید امکانات و پایه و اساس سامانه پیامکی را درک میکردید! قبلا عرض شد که فقط شما هستید که از همه چیز اطلاع دارید و همه فن و همه کاره هستید ، اما موردی که وجود دارد ، فرهنگ لغت و فرهنگ فعالیت شما اختصاصی خودتان است و کسی از ان خبر ندارد .

برای چه کارتان میخواهید اعاده حیثیت کنید؟؟

فریب کاریتان؟
توهین و تهمت هایتان؟
یا ورود و دستکاری سورس و حذف آن از هاست و درخواست تعهد نامه؟؟

کدام یک؟؟

خجالت بکشید !! خجالت بکشید از همان شهدا و امامانی که در پروفایلتان قرار میدهید و زیر پرچم انها دست به هر کاری مزنید !
این انجمن را یک عده مثل شما روز به روز به گند میکشند ، کسی هم نیست ، برخورد کند تا نسل شما و امثال شما ریشه کن شود.