نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن payamkutah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط sardarn نمایش پست ها
    جواب این قسمت حرف تون قبلا داده شده و حوصله بحث مجدد با شمارو ندارم. بهتون چندین بار هم گفته شده شما حق فروش سورس ندارین چون شماکه سورس رو خریدین، بابت این نبوده برا سورسی که هیچ زحمتی نکشیدین اقدام به فروش اون کنید. چه تعهد من بگیرم چه تعهد نگیرم شما حق فروش سورس را ندارید. وقتی شما مستقیم اعتراف میکنید که میخواهید سورس بفروشید این حق منه که تا زمانی که از این حرف تون عقب نشینی نکنید سورس مجدد نصب نکنم.
    اینکه شما حوصله دارید و یا ندارید به ما و مجموعه ما هیچ ارتباطی ندارد ، طبق قوانین انجمن شما موظف هستید تا رفع مشکل کاربر پاسخگو باشید ، اما چون احترام به قوانین را بلد نیستید و قوانین خانوادگی خودتان در هرجمعی حاضر میشوید این مورد را از یاد برده اید ، وقتی مشکلی دارید که نه تنها ما کاربران دیگر نیز این را به شما گفته اند باید پاسخ گو باشید ، حرف های قبلی شما همان حرف هایی هست که قبلا تکرار کرده اید و برای ما موجه نیست !
    برای بار سوم ! شما در هنگام فروش سورس و در نسخه دمو سورس را به گونه ای دیگر عنوان میکنید و با کلمات خودتان تفسیر میکنید و بعد از دریافت سورس متوجه میشویم که سورس عملا هیچ استفاده ای ندارد ، و با توجه به اینکه ما قصد نداریم پول مفت به شما بدیهیم باید هم از ضرر مالی خود جلوگیری کنیم !

قبلا به شما پیشنهاد شده بود که سورس را خودتان پس بگیرید ، قصد ما از فروش جبران ضرر های وارده است ، اما شما چون انسانی لج باز و یه دنده هستید و به هیچ صراطی نیز مستقیم نیستید این را قبول نکردید و قرار نیست که بخاطر شما ما ضرر مالی داشته باشیم.

مطمئن باشید در این موضوع هیچ عقب نشیی نیز نخواهیم داشت !

اتصال وب سرویس چیزی هست که ثابت نیست و هر مشتری به یک وب سرویس خاص با نوع برنامه نویسی خاص میخواهد اتصال بدهد. سورس به اپراتور های 1000 و 2000 و 3000 و... وصل هست ولی شما درخواست اتصال به سایت های دیگه ای داشنید و با توجه به اینکه سورس قبلا به این سایت ها متصل نشده بود و با توجه به اینکه قبل خرید سورس هم بهتون گفته بودم این کارها هزینه داره پس این حرف شما بی منطق بودن شمارو نشون میده که همه چی رو رایگان میخواهین.شما همین الان برو سایت پونیشا درخواست سورس پیامک بده آدرس سامانه منو بهشون بده بگو دقیقا همچین سورسی میخوام برام بنویسین ببینین همین سورس چه قیمتی بهتون میدن تا بفهمین ارزش سورس خیلی بیشتر از این حرفا هست و خیلی مفت این سورس رو شما خریدین. اگه بخواهین اسکرین شات بهتون بدم که چندین بار بهتون گفتم هر وب سرویس حدود 100 تومن هزینه اتصالش هست.

مشکل شما این است که بخاطر پول اضافی دوست دارید همه چیز را تکه تکه کنید و از جزدیات و هر هر سوراخ برای خودتان پول بخواهید ، این مشکل ما نیست این مشکل شماست که زیاده خواه هستید و پول پرست، در حالی که اتصال وب سرویس یکی از وظایف اصلی شماست!

قبلا هم عرض کردم خدمت شما سورس شما کمتر از 100 هزار تومان ارزش دارد ، چرا که خودتان روی این سورس هیچ زحمتی نکشیده اید ، با کمی تغییرات در قالب برای فروش قرار دادید فکر میکنید سورس مال شماست؟؟

چرا از سایت پونیشا درخواست هزینه کنیم؟
    شما یک سری به سایت iransmspanel.ir تو لینک http://iransmspanel.ir/fa/specialnumber بزن ، سورسی که شما در تاپیک های قبلیتون با قیمت 2/500/000 تومان قرار دادید رو فقط 250/000 تومان قرار داده است ، اوپن سورس و دقیقا عین همان سورس

این را قبلا به شما عرض کردیم و در جواب گفتید این نسخه ***ی است ، چطور شده نسخه شما ***ی نیست اما نسخه اینها ***ی است؟؟؟
    سورس شما همین سورس است و ان را با قیمت 250/000 تومان خرید کرده اید و با کمی تغییرات در قالب ان را 3/500/000 تومان و الان هم با قیمت 5/000/000 تومان قصد فروش آن را دارید! ایا شما از سایت iransmspanel اجازه کپی برداری را دارید که از ما تعهد میخواهید ؟؟؟ کار شما زیاده خواهی است یا کار ما؟؟؟؟

شما که خودتون قبلا سامانه پیامکی داشتین وقتی این حرف هارو میزنید یعنی کلا دنبال دروغ پراکنی هستین. شما داخل سامانه ای مثل فراپیامک و... هم برید میبینید ارسال ایرانسل و همراه اول که نوشته از مشاغل و کدپستی جدا هست. وقتی میگن بانک شماره همراه اول و ایرانسل منظور چی هست؟؟؟؟؟؟ اینجور با تفسیر شما من باید دیتابیس خود ایرانسل و همراه اول بهتون بدمکه اسم و سن و جنسیت و آدرس و... همه چی کاربرا داخلش باشه بعد شما باهاش هرنوع ارسالی که بخواهین انجام بدین. آپدیت شهریور 97 هم باشه خوبه بهتون بدم؟؟؟؟؟؟ خودتون گفتین قبل خرید باید به من میگفتین ارسال کشوری دستی هست تا من میفهمیدم. این هم عکسش:

Screenshot_2018-08-24-11-29-39.png
    دوست عزیز شما هر چه بگویی برای ما اصلا قابل قبول نیست ، برای بار سوم ! در نسخه دمو تمامی زیر شاخه های کد پستی ، ارسال مشاغل ، سن و جنسیت و .... موجود است و حتی تعداد شماهر ها نیز درج شده است و وظیفه شما این است که همه موارد موجود در نسخه دمو را تحویل دهید!!
    این برای بار سوم است که این مورد را تاکید میکنم ولی شما باز هم حرف خودتان را میزنید.

من اینجا بهتون گفتم ارسال کشوری دستی هست پس هیچ بحثی تو این مورد نمیمونه و شما منطق ندارین که رو حرفی که خودتون زدین وایسین و بگین شما گفته بودین دستی هست. این حرف شما تو تاپیک زدین که من نگفتم دستی هست. اینم مدرکش که من بهتون گفته بودم.
    در ضمن کسی در نسخه دمو سورس را به وب سرویس نصب نمیکنه که شما چنین توقعی دارین که من بیام اتصالش بدم که مثلا شما بیان برا ارسال کشوری بیان 100 هزارتا ارسال بزنین تست کنید فلان قسمت همین جور و... . شما در ارسال کشوری وقتی درخواست ارسال بزنید داخل مدیریت میدیدین که نحوه تاییدش چجوره و چه جور گزارش تعداد ارسال شده و نشده رومیشه داد. در مورد ارسال کشوری هیچ صحبت دیگه ای با شما ندارم چون من قبلش بهتون گفته بودم دستی هست.

بله عرض شد خدمتتون که شما با استفاده از کلمات مختص به خودتان به دنبال فریب هستید و از کلماتی استفاده میکنید که بعدا برای ما مشکل ساز میشود.
    در پست قبلی عرض شد که در اینجا بحث از تائید پیام شد و ما نیز با فرض اینکه پیام ها فقط تائید خواهد شد این مورد را قبول کرده ایم نه همه ارسال را دستی انجام دهیم. قابل توجه شما : در این حین از صحبت ها مشکل بانک شماره را اعلام نکرده بودید و ما فکر میکردیم که تمامی شاخه ها شماره دارند !!!!!!!!!

این هم جواب دروغ شما که با خط قرمز هم نوشتین:

Screenshot_2018-08-24-11-29-39.png

من اصلا نگفتم آپدیت رایگان میدم. من فقط گفتم مثل فراپیامک که داره مرتب سورسش رو آپدیت میکنه سورس ماهم درحال آپدیت شدنه و به مرور امکاناتی داریم بهش اضاف میکنیم.

بله این هم بازی با کلمات شما هست دیگه ، آپدیت و اضافه کردن امکانات ، بدون ذکر هزینه یعنی رایگان ، شما در اینجا هم با فریب و تبلیغات طوری میگید که انگار برخی امکانات هست که بعدا اضافه خواهید کرد اما در اصل در ذهن خودتان هر امکانی را اضافه کنید رایگان نخواهد بود. این هم همون شگردی هست که شما از ان استفاده میکنید.

سورس هرجوری هم که باشه قبل خریدبه شما توضیحات کامل داده شده و گفته شده که چه امکاناتی داره و چطور هست خودتون هم قبلش نسخه دمو دیدین. پس هیچ بهونه ای نمیمونه. این فقط زیاده خواهی شما هست که میخواهین همه چی رو مفت به دست بیارین. اگه بخواهین اسکرین شات تمام پیام های ردوبدل شده بینمون بذارم تا همه ببینن شما چه جور با من صحبت کردین و لحن کی بد بوده.

من به همه تعهد هایی که داده بودم عمل کردم ولی این زیاده خواهی شما باعث شده که چیزای دیگه ای هم بخواهین.

خیر شما در قبال تعهدات یک سورس حتی نصف ان را عمل نکرده اید ، عمل به تعهدات این نیست که هسات رو بگیری سورس رو نصب کنی و بگی بیا این سورس ، حالا بود بده بگیه کار ها رو انجام بدیم . نه به این نمیگن عمل به تعهدات .
    شما دقیقا اطلاع دارید که پایه و اساس یک سامانه چیست اما پول پرستی شما اجازه نمیدهد در اختیار مشتریان قرار بدهید و میخواهید از این راه و تکه تکه از مشتریان پول بگیرید که باید عرض کنم سخت در اشتباه هستید، این آخرین سورسی بود که فروختید و از این به بعد هیچ مشتری نخواهید داشت از این مطمئن باشید !

زیاده خواهی شما و دریافت پول بابت امکانات اولیه از حرف های ودتان نیز کاملا مشخص است و خودتان نیز به ان اعتراف کرده اید.

شما نبودید همان کس که با شما تماس گرفته شد و شما گوشی را قطع کردید ، شما نیستید تماس ها را رد میکنید !؟
    چطور شده الان دم از ادب حرف میزنید؟

چندین بار خدمت شما اعلام کرده ایم و بار دیگر نیز اعلام میکنیم ، توضیحات شما و توهین و تهمت های شما به هیچ عنوان قابل قبول نیست و مجددا درخواست میشود ، هزینه دریافتی را تمام کمال به حساب مجموعه عودت دهید. تا مشکلات بعدی برای خودتان ایجاد نکنید.

با تقدیم احترام خدمت کاربران و مدیریان انجمن

عضو انجمن sardarn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط payamkutah نمایش پست ها
    اینکه شما حوصله دارید و یا ندارید به ما و مجموعه ما هیچ ارتباطی ندارد ، طبق قوانین انجمن شما موظف هستید تا رفع مشکل کاربر پاسخگو باشید ، اما چون احترام به قوانین را بلد نیستید و قوانین خانوادگی خودتان در هرجمعی حاضر میشوید این مورد را از یاد برده اید ، وقتی مشکلی دارید که نه تنها ما کاربران دیگر نیز این را به شما گفته اند باید پاسخ گو باشید ، حرف های قبلی شما همان حرف هایی هست که قبلا تکرار کرده اید و برای ما موجه نیست !
    برای بار سوم ! شما در هنگام فروش سورس و در نسخه دمو سورس را به گونه ای دیگر عنوان میکنید و با کلمات خودتان تفسیر میکنید و بعد از دریافت سورس متوجه میشویم که سورس عملا هیچ استفاده ای ندارد ، و با توجه به اینکه ما قصد نداریم پول مفت به شما بدیهیم باید هم از ضرر مالی خود جلوگیری کنیم !

قبلا به شما پیشنهاد شده بود که سورس را خودتان پس بگیرید ، قصد ما از فروش جبران ضرر های وارده است ، اما شما چون انسانی لج باز و یه دنده هستید و به هیچ صراطی نیز مستقیم نیستید این را قبول نکردید و قرار نیست که بخاطر شما ما ضرر مالی داشته باشیم.

مطمئن باشید در این موضوع هیچ عقب نشیی نیز نخواهیم داشت !

مشکل شما این است که بخاطر پول اضافی دوست دارید همه چیز را تکه تکه کنید و از جزدیات و هر هر سوراخ برای خودتان پول بخواهید ، این مشکل ما نیست این مشکل شماست که زیاده خواه هستید و پول پرست، در حالی که اتصال وب سرویس یکی از وظایف اصلی شماست!

قبلا هم عرض کردم خدمت شما سورس شما کمتر از 100 هزار تومان ارزش دارد ، چرا که خودتان روی این سورس هیچ زحمتی نکشیده اید ، با کمی تغییرات در قالب برای فروش قرار دادید فکر میکنید سورس مال شماست؟؟

چرا از سایت پونیشا درخواست هزینه کنیم؟
    شما یک سری به سایت iransmspanel.ir تو لینک http://iransmspanel.ir/fa/specialnumber بزن ، سورسی که شما در تاپیک های قبلیتون با قیمت 2/500/000 تومان قرار دادید رو فقط 250/000 تومان قرار داده است ، اوپن سورس و دقیقا عین همان سورس

این را قبلا به شما عرض کردیم و در جواب گفتید این نسخه ***ی است ، چطور شده نسخه شما ***ی نیست اما نسخه اینها ***ی است؟؟؟
    سورس شما همین سورس است و ان را با قیمت 250/000 تومان خرید کرده اید و با کمی تغییرات در قالب ان را 3/500/000 تومان و الان هم با قیمت 5/000/000 تومان قصد فروش آن را دارید! ایا شما از سایت iransmspanel اجازه کپی برداری را دارید که از ما تعهد میخواهید ؟؟؟ کار شما زیاده خواهی است یا کار ما؟؟؟؟

دوست عزیز شما هر چه بگویی برای ما اصلا قابل قبول نیست ، برای بار سوم ! در نسخه دمو تمامی زیر شاخه های کد پستی ، ارسال مشاغل ، سن و جنسیت و .... موجود است و حتی تعداد شماهر ها نیز درج شده است و وظیفه شما این است که همه موارد موجود در نسخه دمو را تحویل دهید!!
    این برای بار سوم است که این مورد را تاکید میکنم ولی شما باز هم حرف خودتان را میزنید.

بله عرض شد خدمتتون که شما با استفاده از کلمات مختص به خودتان به دنبال فریب هستید و از کلماتی استفاده میکنید که بعدا برای ما مشکل ساز میشود.
    در پست قبلی عرض شد که در اینجا بحث از تائید پیام شد و ما نیز با فرض اینکه پیام ها فقط تائید خواهد شد این مورد را قبول کرده ایم نه همه ارسال را دستی انجام دهیم. قابل توجه شما : در این حین از صحبت ها مشکل بانک شماره را اعلام نکرده بودید و ما فکر میکردیم که تمامی شاخه ها شماره دارند !!!!!!!!!

بله این هم بازی با کلمات شما هست دیگه ، آپدیت و اضافه کردن امکانات ، بدون ذکر هزینه یعنی رایگان ، شما در اینجا هم با فریب و تبلیغات طوری میگید که انگار برخی امکانات هست که بعدا اضافه خواهید کرد اما در اصل در ذهن خودتان هر امکانی را اضافه کنید رایگان نخواهد بود. این هم همون شگردی هست که شما از ان استفاده میکنید.

خیر شما در قبال تعهدات یک سورس حتی نصف ان را عمل نکرده اید ، عمل به تعهدات این نیست که هسات رو بگیری سورس رو نصب کنی و بگی بیا این سورس ، حالا بود بده بگیه کار ها رو انجام بدیم . نه به این نمیگن عمل به تعهدات .
    شما دقیقا اطلاع دارید که پایه و اساس یک سامانه چیست اما پول پرستی شما اجازه نمیدهد در اختیار مشتریان قرار بدهید و میخواهید از این راه و تکه تکه از مشتریان پول بگیرید که باید عرض کنم سخت در اشتباه هستید، این آخرین سورسی بود که فروختید و از این به بعد هیچ مشتری نخواهید داشت از این مطمئن باشید !

زیاده خواهی شما و دریافت پول بابت امکانات اولیه از حرف های ودتان نیز کاملا مشخص است و خودتان نیز به ان اعتراف کرده اید.

شما نبودید همان کس که با شما تماس گرفته شد و شما گوشی را قطع کردید ، شما نیستید تماس ها را رد میکنید !؟
    چطور شده الان دم از ادب حرف میزنید؟

چندین بار خدمت شما اعلام کرده ایم و بار دیگر نیز اعلام میکنیم ، توضیحات شما و توهین و تهمت های شما به هیچ عنوان قابل قبول نیست و مجددا درخواست میشود ، هزینه دریافتی را تمام کمال به حساب مجموعه عودت دهید. تا مشکلات بعدی برای خودتان ایجاد نکنید.

با تقدیم احترام خدمت کاربران و مدیریان انجمن

این سایتی که ادرس دادین اولین نسخه از سورسی هست که من ساختم و اون موقع به قیمت 500 تومان میفروختم چون خیلی امکانات کمتری نسبت به این سورس داشت. ایشون سورس از من خرید و الان اقدام به فروشش کرده. از خودش بپرسین ببینین سازنده سورس من هستم یا اون. ازش سورس بخر بعضی قسمت هاش اسم منو میبینی و متوجه میشی سازنده اصلی کیه و *** کیه.

شما حرف های خودت هم قبول نداری که من باید میگفتم ارسال دستی چه برسه به حرف من. شما منطق حالیت نیست که بخوام جواب بهت بدم فقط یه دنده هستی و حرف خودت قبول داری.

یا علی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)